Hertha BSC (zbiorczy) - Strona 7

Piłka nożna w Niemczech | Rozgrywki ligowe: Bundesliga i Puchar Niemiec | Kluby: Bayern Monachium, Borussia Dortmund, Bayer Leverkusen | Reprezentacja Niemiec | Transfery oraz inne wydarzenia związane z niemiecką piłką nożną
ODPOWIEDZODP
Awatar użytkownika
Corinthians
Vamos Argentina!
Reputacja: 0
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Corinthians » 04 sie 2005, 20:26

Andreyew pisze:Nie wybrali go pilkarzem roku Ballack nim jest
marcelinho jest chyba obcokrajowcem roku w Niemczech, ale też nie jestem pewien :?

Awatar użytkownika
Rufus
Imitacja forumowicza
Imitacja forumowicza
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rufus » 04 sie 2005, 20:31

aha
Ostatnio zmieniony 18 sie 2005, 16:50 przez Rufus, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
kama_reda
Rodowity Bawarczyk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kama_reda » 06 sie 2005, 16:49

Hertha Berlin prowadzi 2:1 a drugą bramkę strzelił Artur Wichniarek :!: Pierwszą bramkę strzelił niezawodny Marcelinho.

Robi nam się kolejka Polaków w Bundeslidze. Gola strzelił też Smolarek :D Może jutro coś "ukłuje" Krzynówek

Mikusinski
Grafomańskie harakiri
Lokalizacja: Tam gdzie siarkowy leży gród, tam Mielec znalazł grób.....
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mikusinski » 06 sie 2005, 17:03

Narzie wynik w Hanowerze nie zmienia się, Hertha wygrywa 2:1, bramki dla Berlinczyków strzelił Marcelinho w 49 min. z karnego i Polak Artur Wichniarek, który przełamał swoją strzelecką niemoc. Jedna bramkę dla gospodarzy strzelil Dabrowski.

Awatar użytkownika
Skibal
Skład B
Skład B
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Skibal » 06 sie 2005, 17:18

Mam nadzieję że Wichniarek w końcu zacznie strzelać bramki jak robił to w Armini.

Awatar użytkownika
R@f@ł
Grafomańskie harakiri

Post Wyświetl pojedynczy post autor: R@f@ł » 06 sie 2005, 17:21

Skibal pisze:Mam nadzieję że Wichniarek w końcu zacznie strzelać bramki jak robił to w Armini.
Też tak myśle. A Marcelinho strzela dalej :wink: kolejna dobra nowina dla fanów Herty :)

Awatar użytkownika
FUDŻIN
Grafomania zaawansowana

Post Wyświetl pojedynczy post autor: FUDŻIN » 06 sie 2005, 17:23

no pod koniec hannower niestety wyrownal i mecz skonczyl sie 2-2. moze teraz bedzie podstawowym snajperem herthy

Awatar użytkownika
Rufus
Imitacja forumowicza
Imitacja forumowicza
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rufus » 06 sie 2005, 21:53

szkoda że remis ale nie grali Fiedler i Basturk czyli kluczowy piłkarze więc nie jest tak źle za tydzień już Basturk powinien zagrać :D

Awatar użytkownika
AtletiFAN
Grafomański impertynent

Post Wyświetl pojedynczy post autor: AtletiFAN » 06 sie 2005, 23:11

Czy jest może dzieś polska strona Herthy??

Awatar użytkownika
Uchi_
Polski Przyjaciel Piwa

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_ » 07 sie 2005, 2:22

AtletiFAN pisze:Czy jest może dzieś polska strona Herthy??
Heh, nie ma :).Nie jest to tak popularna w Polsce drużyna, ale gdy niedawno powstawała strona o CSKA, mógłbyś się Rufus postarać o stronę berlińskiego zespołu.Pogadaj na tym forum, z kim kto byłby zainteresowany :lol: (Nowaczek :) ).

Awatar użytkownika
Rufus
Imitacja forumowicza
Imitacja forumowicza
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rufus » 07 sie 2005, 10:28

Bogi pisze:
AtletiFAN pisze:Czy jest może dzieś polska strona Herthy??
Heh, nie ma :).Nie jest to tak popularna w Polsce drużyna, ale gdy niedawno powstawała strona o CSKA, mógłbyś się Rufus postarać o stronę berlińskiego zespołu.Pogadaj na tym forum, z kim kto byłby zainteresowany :lol: (Nowaczek :) ).
się własnie robi jest w przygotowaniu :D co prawda ja jej nie robie ale juz fanów zbieram i będzie nawet oficjalny fan klub w polsce
:D, heh Nowaczek to taki przypadek ciężki widzisz on mieszka w moim bloku jest niby fanem manchesteru ale był za manchesterem później uwaga teraz-za Chelsea! był też za Borussią Dortmund, bayerem Leverkusen, Schalke 04, Bayernem Monachium i wiele innych jednak za Hertha na pierwszym miejscu nigdy nie był ja znalazłem fana z Warszawy i on robi strony za kase takie wypasione i onieważ jest za Hertha zrobi stronę o Herthcie:)

Awatar użytkownika
rebuzz
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rebuzz » 07 sie 2005, 10:57

Rufus pisze:
! był też za Borussią Dortmund,
heh pamietam :roll:
Rufus pisze: ja znalazłem fana z Warszawy i on robi strony za kase takie wypasione i onieważ jest za Hertha zrobi stronę o Herthcie:)

no jak stronka bedzie ladna i bedziecie czesto newsy pisac to zawsze mozna sie wymienic buttonami :wink:

Awatar użytkownika
Corinthians
Vamos Argentina!
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Corinthians » 08 sie 2005, 10:02

Szkoda Herthy, Zwycięstwo im się należało. Często im się zdarza prowadić 2-0 i zremisować 2-2. Mam nadzieję, że to nie jest początek passy remisów jak w poprzednim sezonie.
Nie jeste dla mnie ździwieniem, ze Wichniar strzelił gola. W wakacje zawsze jest w świetnej formie. Przyjdzie jesień i będzie się pałętał bezużytecznie po boisku i wyląduje na ławie. Tak więc nie ma się czym podniecać. Jedna jaskółka wiosny nie czyni.

Awatar użytkownika
Rufus
Imitacja forumowicza
Imitacja forumowicza
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rufus » 08 sie 2005, 10:31

Corinthians pisze:Szkoda Herthy, Zwycięstwo im się należało. Często im się zdarza prowadić 2-0 i zremisować 2-2. Mam nadzieję, że to nie jest początek passy remisów jak w poprzednim sezonie.
Nie jeste dla mnie ździwieniem, ze Wichniar strzelił gola. W wakacje zawsze jest w świetnej formie. Przyjdzie jesień i będzie się pałętał bezużytecznie po boisku i wyląduje na ławie. Tak więc nie ma się czym podniecać. Jedna jaskółka wiosny nie czyni.
ja osobiście ie popadam w hura optymizm, jednak nie można zapomnieć że on w Herthcie nigdy bramek nie strzelal, nawet w wakacje :?

Mikusinski
Grafomańskie harakiri
Lokalizacja: Tam gdzie siarkowy leży gród, tam Mielec znalazł grób.....
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mikusinski » 08 sie 2005, 11:02

Powiem tyle. Wichniar, zawsze tak strzela w lato, na sparingach dosyć duża skutecznośc. Potem zadowoleni trenerzy, że Polak strzela wreszcie gole, stawiają jego na meczach. Jednak nieźle na tym wychodzą :? Wichnair tylko pałeta sie po boisku, traci każdą piłkę. Przez to trenerzy, dają go na ławę i tak Wichniarek siedzi aż do końca sezonu. Czasami jest wpuszczany w końcówkach.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Niemcy”