Legia Warszawa (L) (zbiorczy)

Piłka nożna w Polsce: Ekstraklasa, 1 Liga, 2 Liga, Puchar Polski | Zawodnicy i kluby (Legia Warszawa, Lech Poznań, Wisła Kraków, ŁKS Łódź, Widzew Łódź) | Reprezentacja Polski | Polscy Kibice, Oprawa meczowa | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z polską piłką nożną.
ODPOWIEDZODP
Awatar użytkownika
Alkoholiko
Grafomania zaawansowana
Reputacja: 0

Legia Warszawa (L) (zbiorczy)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Alkoholiko » 16 lip 2005, 13:22

Ciekawi mnie kto wykasował temat o Legii - był kiedyś zbiorczy....czyżby nikt tu Legii nie lubił?

Piszemy o najlepszym Polskim klubie - Legii z WuWuA !

Awatar użytkownika
internista1908
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Re: Legia Warszawa (L) (zbiorczy)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: internista1908 » 16 lip 2005, 13:36

Alkoholiko pisze: Piszemy o najlepszym Polskim klubie

Czegoś nie rozumiem. Najpierw piszesz ze piszemy o najlepszym polskim klubie o potem ze o legii :!: :!: Zdecyduj sie o kim mamy pisac :twisted: :twisted: :wink: :wink: :wink:

Awatar użytkownika
LEVMISTRZ
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: LEVMISTRZ » 16 lip 2005, 14:43

Alkoholiko pisze:

Człowieku !!! looool !!!!! hahhahaha loooll jak pokonali Bayer ktory gral w rezerwowym skladzie nie znaczy ze sa najlepsi :)

Michael (L)
Trampkarz
Trampkarz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Michael (L) » 16 lip 2005, 16:24

LEVMISTRZ pisze:
Alkoholiko pisze:

Człowieku !!! looool !!!!! hahhahaha loooll jak pokonali Bayer ktory gral w rezerwowym skladzie nie znaczy ze sa najlepsi :)

A gdzie ci napisał ze po wygranym meczu z Leverkusen Legia jest najlepsza??? Zastanow sie jak cos piszesz. Jemu pewnie chodziło o indywidualne odczucie, dla mnie tez Legia jest najlepszym klubem w Polsce. Ostatni sezon był słaby a nato wpłyneło wiele czynnikow takich jak ceregiele z trenerami waski skład, brak doswiadczenia pozniejszego trenera Zielinskiego. Miejmy nadzieje ze Zielu wyciagnał jakies wnioski z ostatniego sezonu i bedzie troche lepiej. Nareszcie zaczeło sie ''wietrzenie'' drozyny przyszli młodzi rzadni sukcesow i gry piłkarze czesc starszych odeszło. Cudow nie oczekuje, ale mam nadzieje ze zobacze jak ta drozyna robi jakis krok naprzod i ze ITI wybrało dobra koncepcje budowania drozyny na młodych utalentowanych graczach cos na podobienstwo Ajaksu.

Awatar użytkownika
Alkoholiko
Grafomania zaawansowana

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Alkoholiko » 16 lip 2005, 16:41

głownym chyba problemem w zeszłym sezonie był brak odpowiedniej liczby dobrych obrońców!

Skład Legii (obecny):
Bramkarze:
1.Fabiański; 12.Mucha; 27.Zaremba
Obrońcy:
2.Choto; 3.Szala; 4.Cruz; 7.Sokołowski; 11.Kiełbowicz; 16.Djokovic; 19.Rosłoń; 24.Ghanem; 25.Rzeźniczak; 26.Kaczorowski; 30.Gmitrzuk; Ouattara; Poledića; Starowicz; Dudek
Pomocnicy:
6.Jarzębowski; 8.Surma; 10.Vuković; 13.Smoliński; 14.Karwan; 18.Magiera; 20.Szałachowski; Wróblewski
Napastnicy:
9.Włodarczyk; 15.Janczyk; 17.Zjawiński; 21.Chmiest; 22.Klatt;

kursywą wypisałem tych zawodników którzy niewiadomo czy będa graliw Legii w przyszłym sezonie!

Odeszli: Boruc(Celtic); Krzyształowicz(Jagiellonia); Jóźwiak(koniec kariery); Sokołowski I(Łęczna); Saganowski(Vitoria Guimares); Stanford(Sandecja); Korzym(Odra W.)

Przymiarki: Przemysław Kaźmierczak(P-Pogoń); Masena Moke(A-Beroe); Jacek Bąk(O-Lens); Stanislav Sestak(A-Zilina);

Pierszy skład - wedłuh mnie:
-----------------Fabiański
Sokołowski - Szala - Choto - Kiełbowicz
--------Rzeźniczak - Magiera
Szałachowski - Smoliński - Karwan
------------------Klatt

Podkreśliłem Sokoła bo dla mnie gra tragisznie...ale ktoś musi na prawej stronie (Kaczor jest gorszy)....najlepiej by było gdyby Legia zakontraktowała Bąka - ten wtedy by zajął miejsce Szali, a Szala przeszedłby na lewą strone za Sokoła!!

Co Wy na to?
Ostatnio zmieniony 28 lip 2005, 15:26 przez Alkoholiko, łącznie zmieniany 4 razy.

Awatar użytkownika
LEVMISTRZ
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: LEVMISTRZ » 16 lip 2005, 16:57

Odejście Włodarczyka jest juz raczej pewne. Młody talent to Fabiański- bardzo dobry bramkarz, Legia bedzie jeszcze miała z niego pożytek. Kaczorowski dobrze spisuje się na prawej stronie, co pokazywal w meczu Pucharu Polski z Lechem, myśle że lepiej jest mu w Legii niż w Lechu- gdzie grał beznadziejnie(pamiętacie mecz Lecha z Odrą :| to była żenada przy tej bramce Rockiego co on zrobił...)
Stawiam ze Legia zajmie któreś z czołowych miejsc- będzie walka napewno z Wisłą Kraków i Groclinem.

pozdr.

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2072

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 16 lip 2005, 17:35

LEVMISTRZ pisze:Odejście Włodarczyka jest juz raczej pewne. Młody talent to Fabiański- bardzo dobry bramkarz, Legia bedzie jeszcze miała z niego pożytek. Kaczorowski dobrze spisuje się na prawej stronie, co pokazywal w meczu Pucharu Polski z Lechem, myśle że lepiej jest mu w Legii niż w Lechu- gdzie grał beznadziejnie(pamiętacie mecz Lecha z Odrą :| to była żenada przy tej bramce Rockiego co on zrobił...)
Stawiam ze Legia zajmie któreś z czołowych miejsc- będzie walka napewno z Wisłą Kraków i Groclinem.

pozdr.
Co do Fabiańskiego- rzeczywiście wielki talent - ale napewno jeszcze nie dobry bramkarz.
przecież grając w rezerwach lecha puszczał po 5 goli w meczu. Jeszcze sporo nauki przed nim.

Awatar użytkownika
Alkoholiko
Grafomania zaawansowana

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Alkoholiko » 27 lip 2005, 19:12

no i kicha - Szala kontuzjowany!! Moze wreszcie Zielek przejzy na oczy i wstawi Rzeznika i mam nadzieje ze z Łęczną zamiast Sokoła zagra Ghanem!

Pozatym niewiem po co wystawiany jest drewniak Surma a pomijany Smoliński!

Skład wg mnie na kolejny mecz powinien wyglądać tak:

Ghanem - Choto - Rzezniczak - Kiełbowicz
------------Magiera - Jarzebowski/Djokovic
----------------Włodarczyka

a Surma, Vukovic i Sokołowski narazie powinni iść w odstawkę!

Awatar użytkownika
pippen
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: pippen » 27 lip 2005, 19:58

A ja myśle że z Górnikiem zagra taki skład
Sokołowski- Choto - Rzezniczak - Kiełbowicz
------------Magiera - Surma( ja bym dał Jarzęba)
----------------Włodarczyk

Awatar użytkownika
snake
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: snake » 29 lip 2005, 15:45

Szwajcarski zespół FC Zurich będzie rywalem piłkarzy Legii Warszawa w drugiej rundzie kwalifikacyjnej Pucharu UEFA.
Mecze odbędą się 11 i 25 sierpnia. Stawiam na Legie, ale nie bedzie latwo. :)

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 7332
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 29 lip 2005, 18:44

LEGIA wylosowala dosc latwego rywala :)
mysle, ze bedzie dobrze :)
mozna u siebie wygrac, a na wyjezdzie zremisowac :) i bedzie dobrze :)
LEGIA przejdzie dalej :)

Awatar użytkownika
Bienias
Vamos Blaugrana
Reputacja: 667

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 29 lip 2005, 22:52

Nie jest latwy ale nie jest trudny. powinnismy ich przejsc

Michael (L)
Trampkarz
Trampkarz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Michael (L) » 30 lip 2005, 0:03

Mam nadzieje ze Zielek zmieni kiedys ten swoj diamencik na 4-4-2 bo moim zdaniem czescoiowo w systemie gry lezy problem słabej postawy legionistow, co z tego jezeli trenejro kresli nawet cudowne ustawienia jesli nie ma do nich wykonawcow. Łeczna to dobrze ułozona druzyna przez 'BOBO' Kaczmarka z doswiadczonymi piłkarzami, a wsrod nich Kucharz i Sokół ktorzy beda chcieli pokazac sie przed "swoja" publicznaoscia. Juz mecz z Wisła pokazał ze nie ma z nimi zartow, łatwo nie bedzie ale moze wreszcie maszyna zaskoczy i zacznie grac jak przystało na LEGIE.

Awatar użytkownika
harni7
Żenujący nabijacz :/
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: harni7 » 30 lip 2005, 12:14

Legia to klub którego nienawidze bo kibicowałem od małego Wiśle :!: A KIBICE LEGII SĄ DO BANI :twisted:

Awatar użytkownika
Bienias
Vamos Blaugrana
Reputacja: 667

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 30 lip 2005, 12:24

Legii wiekszosc nie lubi ale wszyscy szanuja i to jest fakt. Przyklad macie w poscie wyzej

ODPOWIEDZ

Wróć do „Polska”