Post Wyświetl pojedynczy post autor: rkoeman » 18 lip 2008, 22:02
rkoeman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zlatan8 » 18 lip 2008, 22:08
rkoeman pisze:nie mial jaj a moze nie byl pozerem i bufonem ktory swoimi wypowiedziami spowodowal wiecej zlego niz dobrego?
wlochy to nie anglia i jezeli koles przegnie jak to ma zwyczaju kibice przeciwnej druzyny moga mu tego nie darowac
Zlatan8

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martin Pellegrino » 18 lip 2008, 22:27
A co mogą mu zrobić kibice innych drużyn? Myślisz, że kibice Juventusu czy Milanu pałali miłością do Manciniego? Myślę, że jeśli którykolwiek z wyżej wymienionych kibiców darzył jakąkolwiek sympatią Mourinho to po pierwszych jego sukcesach we Włoszech czy w Europie wraz z Interem ich entuzjazm do The Special One drastycznie spadnierkoeman pisze:wlochy to nie anglia i jezeli koles przegnie jak to ma zwyczaju kibice przeciwnej druzyny moga mu tego nie darowac
Martin Pellegrino

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Giggsy King » 18 lip 2008, 22:53
Czy ja wiem czy Ferguson taki spokojnyMartin Pellegrino pisze:Na wyspach wszyscy są ospali i jeśli tak ciepłokrwisty człowiek jak Mourinho coś mówił to jedynie równie ciepłokrwisty Benitez mógł podobnie zareagować.
Giggsy King
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zico_FCI » 19 lip 2008, 11:31
Zlatan8 pisze:Mi nie chodzi o to jak sie zachowywal tylko o to jak czasami fatalnie prowadzil zespol i chyba nie zaprzeczysz temu.Mialem napisac to inaczej ale ogolnie Mancio w porownaniu z Jose byl po prostu slabym trenerem i tyle.
Zico_FCI
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zlatan8 » 19 lip 2008, 12:02
Zlatan8

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martin Pellegrino » 19 lip 2008, 12:09
Poczekajmy na wyniki Mourinho, a potem porównujmy je z dokonaniami Manciniego. Na temat ostatniego sezonu Manciniego w Interze powiedziano już wiele i nie będę tego powtarzał, ale po porażce z Liverpoolem z Lidze Mistrzów zespół się rozsypał. Nie mówię, że być może po przerwie Mancini by tego nie poukładał, ale to jego wina, że zespół w drugiej części sezonu spisywał się fatalnie i jego zwolnienie było jedyną słuszną decyzją. Miejmy nadzieję, że zespół pod wodzą Portugalczyka zdobędzie przynajmniej tyle samo trofeów co w ostatnich czterech latach.Zico_FCI pisze:3 Scudetti, 2 Puchary Włoch, 2 Superpuchary. Rzeczywiście fatalne prowadzenie zespołu biorąc pod uwagę jego poprzedników. Nie to co wspaniałe prowadzenie Wielkiego Mou. Od razu widać, że to inna galaktyka.
Martin Pellegrino
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zico_FCI » 19 lip 2008, 12:48
Martin Pellegrino pisze:Poczekajmy na wyniki Mourinho, a potem porównujmy je z dokonaniami Manciniego
Zico_FCI
Post Wyświetl pojedynczy post autor: gaudat » 19 lip 2008, 14:25
Zlatan8 pisze:Napisalem czasami fatalnie prowadzil zespol i nie sprzeczaj sie ze mną bo mam rację
gaudat
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zico_FCI » 19 lip 2008, 14:54
Zico_FCI
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zlatan8 » 19 lip 2008, 15:53
gaudat pisze:Zlatan8 pisze:Napisalem czasami fatalnie prowadzil zespol i nie sprzeczaj sie ze mną bo mam rację
Moc argumentów![]()
Zlatan8

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martin Pellegrino » 22 lip 2008, 17:44
Martin Pellegrino
Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)oczkerson » 24 lip 2008, 10:57
(L)oczkerson
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chuchu » 24 lip 2008, 11:11
i taki własnie jest Jimenez(L)oczkerson pisze:a kogoś ofensywnie nastawionego, kreatora, z dobrą techniką, szybkością, przyspieszeniem i zwinnością
Chuchu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 24 lip 2008, 11:20
Chuchu pisze:i taki własnie jest Jimenez
Sero
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio