Od kilku spotkań na to czekałem (i nie tylko ja)gieksa pisze:Sergio Ramos, Cannavaro, Heinze, Marcelo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 03 paź 2007, 20:30
Od kilku spotkań na to czekałem (i nie tylko ja)gieksa pisze:Sergio Ramos, Cannavaro, Heinze, Marcelo
Kluchman

Post Wyświetl pojedynczy post autor: peepe » 03 paź 2007, 21:57
peepe

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wianuch » 03 paź 2007, 22:46
wianuch
Post Wyświetl pojedynczy post autor: gieksa » 03 paź 2007, 22:49
Vianuch pisze:Co akcja Realu, on bierze w niej udział, ciekaw jestem ile kontaktów z piłką miał Sergio, podań etc, a ile ten kaleka Marcelo ['].
gieksa

Post Wyświetl pojedynczy post autor: peepe » 03 paź 2007, 23:02
Vianuch pisze:Nie wiem czemu peepe tak narzekasz na Robbena. Koleś gra bodajże 2 mecz w pierwszym składzie i już spisujesz go na straty.
peepe
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Makis » 03 paź 2007, 23:58
Makis

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Asteniu » 04 paź 2007, 1:04
Asteniu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 04 paź 2007, 7:09
peepe pisze:zdaje sobie sprawe ze Arjen dopiero sie rozkreca,
Jarzinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Michał M » 04 paź 2007, 8:09
Co za żenada ze strony WerderuVianuch pisze:Werder - Olympiakos 1:3![]()
![]()
![]()
Michał M
Post Wyświetl pojedynczy post autor: gieksa » 04 paź 2007, 9:21
Jarzinho pisze:Nie widizałem kompletnie zadnej przewagi Realu i czegos po czym mozna wywnioskować, że Real mogł te spotkanei wygrać czy powinien.
gieksa
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Michał M » 04 paź 2007, 9:32
Z tej listy wczoraj zagrali Frings, Fritz i Borowski (jako zmiennik). Andreasen zaś był na ławie. Fakt, że Werder od początku sezonu ma spore problemy z kadrą, brak Wome i Baumanna to spore osłabienie dla defensywy, a Carlosa Alberto i Klasnica dla ofensywy. Nie zmienia to jednak faktu, że wczoraj nie powinni byli przegrać, zwłaszcza, jeśli marzą o wyjściu z grupy. Na razie to dość odległe marzenia.gieksa pisze:o i znalazłem liste kontuzjowanych
Michał M

Post Wyświetl pojedynczy post autor: vakabayashi » 04 paź 2007, 11:10
najmocniejszym zestawieniu w ofensywie chybaJarzinho pisze:Schuster wspominał o najmocniejszym zestawieniu, jesli to jest ten, to Real jest obecnie w słabej formie.
wygrać mógł Real aczkolwiek Lazio też miało okazjeJarzinho pisze:Nie widizałem kompletnie zadnej przewagi Realu i czegos po czym mozna wywnioskować, że Real mogł te spotkanei wygrać czy powinien.
vakabayashi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Akarin » 04 paź 2007, 15:53
Akarin
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Makis » 12 paź 2007, 17:18
Makis
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 12 paź 2007, 17:31
Jasne. W obu "grają" PolacyMakis pisze:Zdecydowal zapewne fakt, ze obie druzyny maja po 4 punkty i przewodza w grupie
fieldy
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio