Plebiscyt forumowy - 2025 - Strona 2

Wszelkiego rodzaju rankingi, plebiscyty - zarówno dotyczące forumowiczów, jak i klubów i piłkarzy.
Awatar użytkownika
matt_
Moderator
Moderator
Reputacja: 3478

Plebiscyt forumowy - 2025

Post Wyświetl pojedynczy post autor: matt_ » 31 gru 2025, 9:14

1. MVP forum
@Boromir - merytorycznie, mądrze, z humorem w każdym temacie. Można pogadać zarówno w wielu wątkach piłkarskich jak i o innych dyscyplinach.
@1234 - jak wyżej w sumie, nawet jeśli się czasem odpali to ma szerokie zainteresowania, którymi mógłby obdzielić sporą część forum.
@7lechus - hybryda Boromira i 1234, szkoda tylko że tak rzadko włącza się w dysputy.

2. Debiut roku
@asx76 - merytorycznie wszystko w porządku, w dodatku głównie o polskiej piłce. Ciekawy użytkownik.
@Bombardier90 - podobnie jak wyżej, z tym że on bardziej siedzi w zagranicznej piłeczce.
@FILIPPO828 - nie da się go nie nominować w takim roku, bardzo duża aktywność i zaangażowanie, ale powinien popracować nad stylistyką :)

(chciałbym wyróżnić jeszcze @PawelWilk, z którym nawiązałem kontakt i próbowaliśmy reaktywować klub z B-klasy. Niestety się nie udało, jednak bardzo doceniam jego zapał i udało się zrobić kilka fajnych rzeczy, jak chociażby turniej charytatywny. No ale to tak poza konkursem ;))

3. Największy znawca
Niech będzie @7lechus, bo ogarnia zagadnienia (zarówno piłkarskie jak i ogólnosportowe), na które mi brakuje czasu albo po prostu zainteresowania a powiedzmy sobie, że to duży wyczyn :D

4. Forumowicz, którego chciałbyś poznać
@Zygmunt-1 - bo chciałbym pozwiedzać miasteczka w województwie dolnośląskim i zobaczyłbym jego twarz, która jest jedną z większych forumowych tajemnic. A przy okazji poleciłby jakiegoś dobrego kebsa, bo mniemam że jest jednym z ekspertów w tym temacie.
Zygmunt-1 pisze:
03 mar 2024, 14:13
Przed chwilą zjadłem rollo amerykańskie, w TV leci ŁKS z Puszczą, zaraz odpalam browarka, na dworze niezła pogoda, okna otwarte - całkiem przyjemna niedziela :witam:
(post z 2024, ale jak najbardziej adekwatny do powagi sytuacji)
@Ilka - bo chciałbym w końcu odwiedzić i zwiedzić Tomaszów Mazowiecki a ona by mnie na pewno elegancko odprowadziła po mieście.

5. Największy dowcipniś
@Boromir - Diamen gdzieś przepadł, więc w tej kategorii został tylko on. Lubię jego ruski humor.

6. Kogo najbardziej Ci brakuje na forum
@janop
@MK92
Dwa wielkie umysły, z tym że z zupełnie różnym temperamentem. Z tych żyjacych niech będzie @ryba_82. Wiem, że to polaryzująca na forum postać, ale ja go tam lubię i myślę, że byśmy się dogadali w prawdziwym świecie.

(4. miejsce dla Herska, którego styl bycia i foruming nie do końca mi odpowiadał, no ale chłop nadawał duszę temu miejscu i pytanie co tam u niego)

7. Najfajniejszy użytkownik
@Cement - tak jak ja ma skłonności jugofilskie. Trudno się w sumie dziwić, w końcu jest Macedończykiem.
@Zygmunt-1 - bo ma luz i można z nim normalnie pogadać, nawet jeśli się z Tobą nie zgadza a to zanikająca cecha na forum.
@fillion - KMWTW ;)

8. Najlepszy avatar
@emski - klasyk, cóż za dynamika, poczucie pędu, dramatyzm bije z tego obrazka.
@1234 - nawet jeśli mam innych ulubionych skoczków (kiedyś/obecnie) niż Adaś to jest łogień :beer:

9. Najbardziej irytujący avatar
O dziwo w tym roku nie sickstick. Może być @Ojciecdyrektor, który próbuje być tak geopolitycznie ironiczny/zabawny, że to aż męczy :P

10. Kto poczynił największy postęp
@Precel - dał sobie spokój z robieniem z forum brudnopisu i na razie całkiem korzystnie to wychodzi :)
@Milena - bo wróciła, od czasu do czasu nadal skrobnie coś ciekawego i nudy z nią nie ma.

11. Kto poczynił największy regres
Względem zeszłego roku chyba nikt. Może @Tennessee, bo zamiast jakiegoś klubu od czapy typu Blackpool ma w avku logo Hamburgera SV.

Jeszcze ewentualnie @Bassu. Niestety wyniki i gra United odciskają na nim swoje piętno (bez zgryźliwości, po prostu) i ciężko się z nim dyskutuje.

12. Najbardziej pomocny użytkownik
@czubatka - za ogarnianie forum od strony technicznej i chęci, motywacje żeby ciągle było lepiej.
@Eyesmon - za organizację plebiscytu.
@yedraz - za organizowanie forumowych zabaw, bez których byłoby nudniej :)

13. Największy dziwak
@Kuba199292 - doceniam aktywność, ale nie ogarniam niektórych jego wypowiedzi, zwłaszcza że czasem potrafi napisać to samo w kilku postach z rzędu.

14. Najsłabsze ogniwo
@johny batonik - merytorykę w jego postach przykrywa ogromne ego, trolling i poza którą tworzy. Taki samiec alfa musi się chwalić, że zerwał z dziewczyną, zabiegać o uwagę clonera w bardzo niski sposób albo skarżyć się że dostał WP (które później wygasają)?
@Sh00t - podobny przypadek, pisanie o kimś per "kurwy", "pizdy", "cioty", "frajerzy" przychodzi mu bardzo łatwo :) Mógłby być prezesem klubu Ekstraklasy.

15. Największe zaskoczenie
Niech będzie to, że drużyna Dudka, z którą rok temu grał w Lidze Mistrzów wycofała się z Playareny. Jest to jedna ze smutniejszych wieści 2025, podobnie jak to że Coco Jambo Warszawa nie przystąpiło do rozgrywek B-klasy.

16. Wydarzenie roku na forum
Jeżeli bawimy się w alternatywność to ja powiem, że @Cement i jego wyjazd do Maroka na PNA. Super sprawa, bo z jednej strony chodzi o piłkę nożną a z drugiej to zazdroszczę mu, bo ostatnio za umowną granicą Europy byłem w 2022.

17. Najlepszy temat forum
Liga Konferencji (zbiorczy) - temat o najlepszych międzynarodowych rozgrywkach klubowych.
The Championship (zbiorczy) - temat o 6. lidze Europy, choć tu bardziej idzie się w jakość niż ilość.
Szósta zrzutka na schronisko - na Mikołajki! - to chyba jedyny temat, w którym nikt się nie pokłócił i w dodatku świetna inicjatywa.
(4. miejsce Kroki - amatorka, no-pro, mimo że w tym roku mi nie idzie to przynajmniej jest farma lajków)

18. 1 rzecz jaką byś zmienił / dodał na forum aby w kolejnych latach było lepsze
Przydałby się jakiś konkretny zlot albo nawet kilka, góra 8. Najlepiej na północy Polski.

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 8204
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 31 gru 2025, 13:07

1. MVP forum - @sci @19B10 @NoName1989 - cała trójka ziomów z polskiej ligi, w porządku kompani :beer:

2. Debiut roku - brak

3. Największy znawca - @7lechus od kobiecej piłki @Maciek (interista) od Interu @cruel urzęduje w USA w branży IT, to musi być w [ch**] znawca

4. Forumowicz, którego chciałbyś poznać - nikogo, nie mam potrzeby

5. Największy dowcipniś - @Zygmunt-1 @piotrcies @Hannibal - humor na wysokim poziomie, bez kija w dupie, na luzie

6. Kogo najbardziej Ci brakuje na forum - nikogo

7. Najfajniejszy użytkownik - @matt_ taki spoko ziomek, choć jako moderator ostatnio się obija @Magnum lubi koleje, Motor wrócił do ekstraklasy to też się zaczął udzielać, spoko ziomek @1234 polska liga, lubi sporty zimowe, więc lajkuję

8. Najlepszy avatar - @Kluchman bez zmian od lat

9. Najbardziej irytujący avatar - @DDK, sorry, ale ta morda jest fest brzydka, ciężko się patrzy

10. Kto poczynił największy postęp - @sci - można kibicować dwóm klubom, z którymi moje się mocno gryzą, a jednak zero spinek, poziom poszedł kilka leveli w górę

11. Kto poczynił największy regres - @DDK typowy krakus, do tego wieczny kij wiadomo gdzie @Boticelli bot w zeszłym sezonie dużo lepiej te bramki prezentował

12. Najbardziej pomocny użytkownik - brak

13. Największy dziwak - @Chlopaczek @johny batonik @sickstick - mam wrażenie cały czas, że całe trio tylko trolluje na tym forum, chłopaczek chyba ani jednego postu poważnego nie napisał, johny to inna liga, sickstick ma fioła na moim punkcie, wiec pasuje idealnie

14. Najsłabsze ogniwo - @Conrado @BadBoy nic się nie zmienia od lat, tylko napinka, zero merytorycznych wypowiedzi, wieczny kij w dupie o polityce, frustru frustru 24h

15. Największe zaskoczenie - @Eyesmon że podjął się ogarnięcia tego plebiscytu

16. Wydarzenie roku na forum - nie pamiętam

17. Najlepszy temat forum - "Ogólna dyskusja o polityce" - uwielbiam czytać posty wyborców PO/KO, codzienna dawka humoru

18. 1 rzecz jaką byś zmienił / dodał na forum aby w kolejnych latach było lepsze - więcej WP za przewinienia, więcej banów, zwłaszcza czasowych, wtedy forum stałoby na wyższym poziomie

:beer:

Awatar użytkownika
Tennessee
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 418

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tennessee » 02 sty 2026, 4:56

1. MVP forum - @Boromir, chyba top - @moody, gościu ogarnia piłeczkę - cloner, forumowy mvp, taki Paul Pogba.

2. Debiut roku - @Eyesmon, tak trochę jak wieczny student. Oczywiście dziadek jest postacią zdecydowanie na plus dla forum - @asx76, niech i tak będzie.

3. Największy znawca - @Cement, już awatar mówi, że mamy do czynienia ze znawcą - @HMK & @Bernabeu2, merytoryka, fachowe przygotowanie do tematu, niemęczące komentarze i niebanalne podejście. Klasa panowie - @mete, w sumie dla wszystkich chłopaków z tematu AC Milan.

4. Forumowicz, którego chciałbyś poznać - Celowo? żadnego, przypadkowo? każdego.

5. Największy dowcipniś - @piotrcies, Tak mi się wydaje, że tam jest jeszcze gigantyczny potencjał - @Chlopaczek, jest elegancja w każdym zdaniu i humor również - @sickstick, jest ok.

6. Kogo najbardziej Ci brakuje na forum - dużo użytkowników, niech będzie - @Morrow, - @Hersk, - @Diamen23.

7. Najfajniejszy użytkownik - @matt_ - @Magnum - @piotrcies, chyba tak, ale ciężko jest wybrać.

8. Najlepszy avatar - @Cement, bo dla mnie herb klubowy w awatarze to klasyka forumowa.

9. Najbardziej irytujący avatar - jest ich dużo. :D

10. Kto poczynił największy postęp - @PietroBosman, za ciągła aktywność w tematach Serie A - @Zygmunt-1, za zainteresowanie tematem Championship i ogólną aktywność w wielu wątkach - @matt_, jak wcześniej.

11. Kto poczynił największy regres - @Delpiero14 - @piotrcies - @dias, za mniejszą aktywność.

12. Najbardziej pomocny użytkownik - @PietroBosman, za odpowiedzi w tematyce calcio - @HMK, szeroka garść informacji podczas swoich dyskusji - @Przema, czasami pomaga w spojrzeniu na dany temat z innej strony

13. Największy dziwak - @Sergek, niegdyś każdy post dotyczył kontrowersji sędziowskich, taki młynek - @Kuba199292, wszystko ok, tylko gość wstawia przerwę przed przecinkiem czy kropką.

14. Najsłabsze ogniwo - @DDK - @Precell, obaj za bycie kibicem Wisły. :boruta:

15. Największe zaskoczenie - zaskoczenie oczywiście pozytywne, to generalnie cała przestrzeń o włoskiej piłce na tym forum. Tam jest życie, tam jest masa użytkowników, tam zawsze jest coś do poczytania. Klasa chłopaki. :beer:

16. Wydarzenie roku na forum - nie mam pojęcia.

17. Najlepszy temat forum - Reprezentacja Polski.

18. 1 rzecz jaką byś zmienił / dodał na forum aby w kolejnych latach było lepsze - nie wiem.

Pisane w podróży :beer:

Awatar użytkownika
1234
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 1396

Post Wyświetl pojedynczy post autor: 1234 » 02 sty 2026, 16:13

1234 pisze:
19 gru 2025, 8:47
1. MVP forum - @matt
2. Debiut roku - @asx76 może mało aktywny, ale chociaż pisze o Ekstraklasie :mrgreen:
3. Największy znawca - @7lechus nie wiem czy jest ktoś, kto z taką pasją pisze o swoich zainteresowaniach, jak on o piłce nożnej kobiet ;)
4. Forumowicz, którego chciałbyś poznać - pisałem już rok temu, że chyba nikogo. Znamy się z forum i to wystarczy :mrgreen:
5. Największy dowcipniś - @cloner
6. Kogo najbardziej Ci brakuje na forum - @Hersk wiadomo, że jego, skoro nawet zostało przeprowadzone śledztwo dlaczego zniknął oraz powstał dedykowany temat :badziewie:
7. Najfajniejszy użytkownik - @Przema
8. Najlepszy avatar - @PietroBosman
9. Najbardziej irytujący avatar - @FILIPPO828
10. Kto poczynił największy postęp - Nie wiem, może @Ilka? pierwsza przyszła mi na myśl więc niech tak będzie.
11. Kto poczynił największy regres - @piotrcies nie mam nic złego na myśli, po prostu coraz mniej się udziela.
12. Najbardziej pomocny użytkownik - @czubatka
13. Największy dziwak - @johny batonik
14. Najsłabsze ogniwo - @johny batonik troll, niegroźny, czasem zabawny, ale troll.
15. Największe zaskoczenie - Nic mnie nie zaskoczyło.
16. Wydarzenie roku na forum - Nic szczególnego się nie wydarzyło żebym to jakoś zapamiętał.
17. Najlepszy temat forum - Ekstraklasa 2025/2026
18. 1 rzecz jaką byś zmienił / dodał na forum aby w kolejnych latach było lepsze - Większy ruch, więcej użytkowników i lepsza rozpoznawalność forum w sieci. W przyszłym roku mundial, może się coś ruszy :mrgreen:
Edytować nie można, ale w kategorii wydarzenie roku na forum chciałbym dogłosować, mój głos to wyjazd Cementa na PNA, fajna relacja :witam:

Awatar użytkownika
Rezus
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2685

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rezus » 04 sty 2026, 17:26

1. MVP forum - @matt, @DDK, @Eyesmon
2. Debiut roku - brak
3. Największy znawca - nie wyróżniam nikogo bo są ludzie specjalizujący się wybranych zagadnieniach, ale nie we wszystkim
4. Forumowicz, którego chciałbyś poznać - @sci, @DDK, @Eyesmon myślę, że reszta się nie obrazi ale na szybko wybierałem
5. Największy dowcipniś - słabo z tym w ostatnim czasie tutaj
6. Kogo najbardziej Ci brakuje na forum -@seba82
7. Najfajniejszy użytkownik - @Magnum, @Eyesmon
8. Najlepszy avatar - mało mnie to interesuje
9. Najbardziej irytujący avatar - jw
10. Kto poczynił największy postęp - kto jest słaby taki nadal jest
11. Kto poczynił największy regres - @Conrado
12. Najbardziej pomocny użytkownik - @matt
13. Największy dziwak - @Ojciecdyrektor, @Conrado, @cloner
14. Najsłabsze ogniwo - @Ojciecdyrektor
15. Największe zaskoczenie - wciąż tyle aktywnych osób
16. Wydarzenie roku na forum - temat o polityce, w złym świetle
17. Najlepszy temat forum - AC Milan
18. 1 rzecz jaką byś zmienił / dodał na forum aby w kolejnych latach było lepsze - bez zdania.

Awatar użytkownika
emski
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 484

Post Wyświetl pojedynczy post autor: emski » 04 sty 2026, 19:25

1. MVP forum -
@matt_ - bardzo aktywny na całym forum, niezmiennie zaangażowany w życie forum
@DDK - bez wątpienia użytkownik, który w największym stopniu dzieli się z nami swoim życiem, jak matt_, bardzo aktywny
@venomik - moim zdaniem cichy bohater forum, same merytoryczne posty, nie dziwne, że chłopak siedzi w branży tecznicznej

2. Debiut roku - w tym roku bida, więc wrzucę dwie osoby, których nicki przynajmniej kojarzę z czytania: @asx76 i @FILIPPO828

3. Największy znawca -
@Cement - nie ma nawet sensu się rozwodzić, klasa sama w sobie
@Bernabeu2 - głównie za okołostatystyczne wpisy + temat Realu
@fekalia - zajarany włoską piłką, o której z pewnością wie najwięcej z nas

4. Forumowicz, którego chciałbyś poznać -
@sickstick, @HMK, @Chlopaczek - Wasz foruming sugeruje, że jesteście dobrymi ziomeczkami

5. Największy dowcipniś - @Boromir - kiedy trzeba - na poważnie, kiedy nie - foruming z jajem
@johny batonik - ostatni prawdziwy shitposter na forum

6. Kogo najbardziej Ci brakuje na forum -
@seba82, @Diamen23 i @Tomusmc

7. Najfajniejszy użytkownik -
@Kluchman - klasa od lat, człowiek o wielu zainteresowaniach
@moody - los go skrzywdził miłością do Barcelony, a mimo to pozostaje poztywnym człowiekiem
@yedraz - jak rok temu, pozytywny foruming, brak wchodzenia w kontrowersje

8. Najlepszy avatar -
@Eyesmon plusik za Indianę
@1234 za Adasia

9. Najbardziej irytujący avatar -
10. Kto poczynił największy postęp -
11. Kto poczynił największy regres -
12. Najbardziej pomocny użytkownik -
@czubatka - za trzymacie pieczy nad forum i pomoc w temacie technicznym
@Magnum - za bycie ekspertem sędziowskim i tłumaczenie wszystkich decyzji patałachów z gwizdkiem

13. Największy dziwak -
14. Najsłabsze ogniwo -
15. Największe zaskoczenie -
16. Wydarzenie roku na forum - wyjazd @Cement na PNA

17. Najlepszy temat forum - O futbolu na luzie, Domek i temat Milanu, w którym, spośród tematów klubowych, dzieje się najwięcej

18. 1 rzecz jaką byś zmienił / dodał na forum aby w kolejnych latach było lepsze - zaorał temat polityczny

Awatar użytkownika
Eyesmon
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 4001
Kibicuję: AC Milan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Eyesmon » 04 sty 2026, 21:06

No to i na koniec (choć może jeszcze ktoś dołączy - zostało trochę ponad 3h ) - ja :afro:

1. MVP forum - @czubatka, za trzymanie tego w ryzach technicznych

2. Debiut roku - dla mnie jednak @FILIPPO828, na ostatniej prostej wyprzedził resztę

3. Największy znawca - @7lechus (piłka kobiet), @Samuraj (gry) i @Cement (egzotyczna piłka)

4. Forumowicz, którego chciałbyś poznać - @sci i @MothToAFlame- wydaje się, że byśmy się zakumplowali live, @Slim91 - byłoby dużo tematów podróżniczych

5. Największy dowcipniś - @Boromir i @sickstick

6. Kogo najbardziej Ci brakuje na forum - @seba82 i @Hersk

7. Najfajniejszy użytkownik - @sci, @moody i @Zygmunt-1 - głównie za działalność w temacie filmowym

8. Najlepszy avatar - @7lechus

9. Najbardziej irytujący avatar - oczywistym było że wygra @FILIPPO828

10. Kto poczynił największy postęp - @Zygmunt-1 i @Mr.Chris - stali się nieodłączną częścią tego forum

11. Kto poczynił największy regres - nie będę się pastwił ;)

12. Najbardziej pomocny użytkownik - @Magnum i @Mr.Chris i @DDK

13. Największy dziwak - @johny batonik - czasem mam wrażenie że wszystko co pisze to trolling ale daje trochę do pieca, dolewa paliwa do tego forum ;)

14. Najsłabsze ogniwo - bez komentarza

15. Największe zaskoczenie - że dalej istniejemy, w pozytywnym sensie

16. Wydarzenie roku na forum - @Cement i PNA, @DDK i Korona Gór Polskich z piesławem ;)

17. Najlepszy temat forum - Ogólna dyskusja o polityce, AC Milan, Domek

18. 1 rzecz jaką byś zmienił / dodał na forum aby w kolejnych latach było lepsze - ZLOT :)

Awatar użytkownika
Cement
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 2550
Kibicuję: Cementarnica 55 Skopje

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cement » 05 sty 2026, 8:27

Miałem zagłosować wczoraj i zapomniałem - można jeszcze?

1. MVP forum - @matt_ @7lechus @Boromir
2. Debiut roku - @FILIPPO828
3. Największy znawca - @7lechus
4. Forumowicz, którego chciałbyś poznać - @matt_ @Eyesmon @7lechus, wyróżnienia dla @masacra i @DDK
5. Największy dowcipniś - może nie w klasycznym tego slowa znaczeniu, ale @masacra, lubię jego sarkazm, który czasem pokazuje w temacie politycznym
6. Kogo najbardziej Ci brakuje na forum - janop, blackmore, Doktor
7. Najfajniejszy użytkownik - @matt_ @DDK @Eyesmon
8. Najlepszy avatar - @DDK @FILIPPO828 (jeśli dobrze kojarzę, to właśnie on przez chwilę miał fajnego słonia, później niestety zmienił)
9. Najbardziej irytujący avatar - @Ojciecdyrektor
10. Kto poczynił największy postęp -
11. Kto poczynił największy regres -
12. Najbardziej pomocny użytkownik - @czubatka @matt_
13. Największy dziwak - @cloner (aczkolwiek w pozytywnym sensie)
14. Najsłabsze ogniwo -
15. Największe zaskoczenie -
16. Wydarzenie roku na forum - zbiórka @DDK na zwierzaki, typery @yedraz, turniej szachowy @Leszek,
17. Najlepszy temat forum - niestrudzenie prowadzony przez @7lechus temat o piłce nożnej kobiet
18. 1 rzecz jaką byś zmienił / dodał na forum aby w kolejnych latach było lepsze - próba zorganizowania zlotu forumowiczów

Awatar użytkownika
Magnum
Moderator
Moderator
Reputacja: 2151
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 05 sty 2026, 15:07

Wybaczcie, że późno, jak nie policzycie to trudno, ale oddam głos.

1. MVP forum - sickstick, chociaż foruming uprawia dziwny, to jest go pełno. Głównym zarzutem było mniejsze wypowiadanie się w tematach Arsenalu, ale ostatnio się poprawił, więc ma na zachęte.

2. Debiut roku - nie zauważyłem nikogo wyrózniającego się.

3. Największy znawca - bez dwóch zdań będzie to Cement za całokształt.

4. Forumowicz, którego chciałbyś poznać - poznałem już kilku, z chęcią poznałbym Boro i napiłbym się z nim Lwowskiego, a z clonerem wypiłbym wódki i nauczył się imprezowania, natomiast z DDK i jego psem powspinałbym się po górach. I pewnie napił też. Ja ogólnie z każdym sensownym się spotkam.

5. Największy dowcipniś - Boromir i Chłopaczek, chociaż zupełnie różny humor prezentują. ;)

6. Kogo najbardziej Ci brakuje na forum - fieldy :(

7. Najfajniejszy użytkownik - większość jest fajna, ale niech będzie matt

8. Najlepszy avatar - Kluchman

9. Najbardziej irytujący avatar - Piotrcies

10. Kto poczynił największy postęp -Mazur bo kiedyś dyskusje o polityce były nie do zniesienia, a teraz jest kulturalnie. Przynajmniej z tego co zauważyłem.

11. Kto poczynił największy regres - nie zauważyłem.

12. Najbardziej pomocny użytkownik - nikt mi nie pomógł :(

13. Największy dziwak - sickstick

14. Najsłabsze ogniwo - johnny batonik wywarł na mnie najbardziej najbardziej negatywne wrażenie.

15. Największe zaskoczenie - dziennik DDK i obserwacja przemian sympatycznego użytkownika z Krakowa.

16. Wydarzenie roku na forum - nasz reporter Cement na PNA.

17. Najlepszy temat forum - Domek

18. 1 rzecz jaką byś zmienił / dodał na forum aby w kolejnych latach było lepsze - cofnąłbym czas do roku 2004, świętował Invincibles i obserwował masę ludzi na forumie.

Awatar użytkownika
Eyesmon
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 4001
Kibicuję: AC Milan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Eyesmon » 05 sty 2026, 19:16

Dobra, słowo się rzekło - kobyłka u płotu :afro:

:majki: PRZED PAŃSTWEM WYNIKI PLEBISCYTU 2025 REDAKCJI ŚWIATPIŁKI :majki:

* ważna uwaga - jako, że głosy Cementa i Magnuma weszły po zakończeniu głosowania (problem dotyczy także niektórych użytkowników którzy dawali np 5 lub 6 głosów w danej kategorii, nie rozróżniając, który to głos, a który wyróżnienie) - przedstawiam wyniki z gwiazdką i uzasadnieniem w tych kategoriach gdzie robiło to różnicę, jeśli głos pozaregulaminowy był tylko 1 daję to jako wyróżnienie

MVP forum
🥇@matt, @DDK i @Eyesmon - Ex aequo po 6 głosów (wliczając głos Cementa @matt miałby 7 głosów więc może czuć się moralnym zwycięzcą ale wg regulaminu na najwyższym stopniu podium jest nas 3 :)
🥈@Boromir - 3 głosy (miałby 4, gdyby jak wyżej ale to nic nam nie zmienia)
🥉@7lechus, @Bernabeu2, @czubatka, @cloner - po 2 głosy (7lechus miałby 3, gdyby jak wyżej i może czuć się moralnym 3miejscem jako jedyny)

pozostali:
1234, 19B10, Cement, HMK, moody, NoName1989, sci i venomik i sickstick (również miałby 2 gdyby jak wyżej) - po 1

Debiut roku
🥇@asx76 - 5 głosów
🥈@FILIPPO828 - 3+1 głosów (ale nie zmienia nam to obrazu)
🥉@ashes20@poczta.onet.pl, @Bombardier90, @Klopson, @Eyesmon, @Magnesiki-Kolejowe.pl i @Magnetyczny_Swiat - po 1 głosie

wyróżnienie: PawełWilk

Największy znawca
🥇@Cement i @7lechus - po 6 głosów (patrząc na głosy pozaregulaminowe to moralnym zwycięzcą może się czuć Cement bo ma ich 2:1 w stosunku do 7lechusa)
🥈@Bernabeu2 - 4 głosy
🥉@Kluchman i @cloner - po 3 głosy (Kluchman ma +1 nieregulaminowy więc może podgryzać srebro)

pozostali:
fekalia - 2 głosy (tu także załapałby się Samuraj i mete, którzy mają 1 głos ale 2 dodałby się gdyby uwzględnić te głosowania powyżej 3 głosów)
cruel, HMK, Maciek88, seba82, Zygmunt-1 - po 1 głosie + PietroBosman i venomik jako wyróżnienia

Forumowicz, którego chciałbyś poznać
🥇@DDK - 3 głosy (+2 gdyby uwzględnić głosy po terminie lub powyżej 3)
🥈@Eyesmon, @sci, po 2 głosy (ja się mogę czuć wyróżniony bo wliczając pozaregulaminowe mam ich 3 :)
🥉Bernabeu2, Chłopaczek, czubatka, emski, Enjo, HMK, Ilka, Kluchman, Leszek, MothToAFlame, sickstick, Slim91, Zygmunt-1, cloner, NoName1989, Rezus - po 1 głosie (cloner, Rezus i NoName1989 mogą się czuć moralnie 2 bo wliczając głos pozaregulaminowy mają ich 2)

wyróżnienia: 1234, 7lechus, matt, masacra, Redman10, Boromir

Największy dowcipniś
🥇@Boromir - 12 (+1) głosów
🥈@cloner, @sickstick - po 3 głosy
🥉@johny batonik, @piotrcies, @Chlopaczek- po 2 głosy (ale Chlopaczek moralnie ma 3)

pozostali: 19B10, Bernabeu, Hannibal, sci, Zygmunt-1 - po 1 głosie / wyróżnienie: masacra

Kogo najbardziej Ci brakuje na forum
🥇@Hersk - 7+1 głosów (ten 1 to oczywiście z tych oddanych powyżej 3)
🥈@Diamen23 i @seba82 - po 3 głosy
🥉@ryba_82, @Tomusmc, @Morrow - po 2 głosy

pozostali: Doktorek (+1 jak coś), janop (+1 również), Conrado, kaczy, karollo89, MK92, mzatlanta, ozob, red Maciej Święcicki - po 1 głosie / wyróżnienie: Blackmore i fieldy

Najfajniejszy użytkownik
🥇@matt - 4 + 2 głosy
🥈@Eyesmon, @Przema, @Magnum - po 3 głosy (Eyesmon ma 3+1)
🥉@1234, @DDK, @dias, @futbolowa, @moody, @venomik i @Zygmunt-1 - po 2 głosy (DDK ma 2+1)

pozostali: 19B10, Cement, cloner, coco, fillion, Kluchman, mete, Mr.Chris, piotrcies, sci, Voljin, yedraz - po 1

Najlepszy avatar
🥇@Kluchman i @johny batonik - po 3 (ale moralnie Kluchman może czuć się zwycięzcą bo ma 3+1 głosów
🥈@1234 i @PietroBosman - po 2
🥉10, 7lechus, Bernabeu2, Boromir, Boticelli, Cement, DDK, dias, emski, Eyesmon, Magnum, Zygmunt-1 - po 1 głosie (DDK moralnie ma 1+1)

wyróżnienie: FILIPPO828

Najbardziej irytujący avatar
🥇@FILIPPO828 - 6 głosów
🥈@Ojciecdyrektor - 3+1
🥉@sickstick i @Ilka - po 2

pozostali: DDK i masacra / wyróżnienie: piotrcies

Kto poczynił największy postęp
🥇@Zygmunt-1 - 5 głosów
🥈@Mr.Chris - 3 głosy
🥉@Delpiero14 - 2 głosy

pozostali: 1234, cloner, dias, HMK, Ilka, matt, Milena, PietroBosman, Precel, Rezus, Slim91, sci, venomik / wyróżnienie: MazurXIII

Kto poczynił największy regres
🥇@piotrcies, @gilardino11 - po 3 głosy
🥈@Bassu, @cloner i @Delpiero14 - po 2 głosy
🥉Boromir, Conrado, DDK (ale pozaregulaminowo byłyby 2 głosy), dias, MarcinW, Morrow, Precel, Tennessee, venomik - po 1 głosie

wyróżnienia: czubatka, rezus, Samuraj, Voljin, yedraz

Najbardziej pomocny użytkownik
🥇@czubatka - 8+1 głosów
🥈@Eyesmon i @yedraz - po 3 głosy
🥉@cloner, @DDK, @Magnum - po 2 głosy

pozostali: dias, HMK, matt (miałby 1+1), Mr.Chris, PietroBosman, Przema

Największy dziwak
🥇@johny batonik i @Conrado- po 5 głosów
🥈@Kuba199292 i @cloner - po 2 głosy (ale Clonciu może sobie liczyć 2+1)
🥉Cement, Chłopaczek, MazurXIII, Ojciecdyrektor, piotrcies, Rezus, Sergek, Wilmore i sickstick - po 1 (ale sick może sobie liczyć 1+1)

Najsłabsze ogniwo
🥇@johny batonik - 3+1
🥈@Conrado - 2 głosy
🥉BadBoy, cloner, DDK, Magnesiki-Kolejowe.pl. Magnetyczny_Świat, MarcinW, MazurXIII, Mr.Chris, Ojciecdyrektor, Pelart2, Precel, Przema, Sh00t i temat Ogólna dyskusja o polityce

Największe zaskoczenie
🥇@19B10, @DDK, @Enjo, @johny batonik i jego brak teatru dla gojów, organizacja plebiscytu by @Eyesmon, @Pelart2, chat GPT wykorzystywany do tworzenia postów, pozytywy w temacie Chrobrego Głogów, cała przestrzeń forum o włoskiej piłce, ilość aktywnych userów i to, że dalej istniejemy, wycofanie się z PlayAreny drużyny DDK, zdjęcie od Cruela (od DDK)

wyróżnienie: DDK. Patrząc na to ile się tu go przewinęło chyba moralnie to @DDK jest wygranym tej kategorii

Wydarzenie roku na forum
🥇@Cement i jego wyjazd do Maroka na PNA - 4+1
🥈"Atak Chmielu jest tym samym dla świata polskich kraftów czym Adam Małysz dla polskich skoków", botyzacja forum, coming out @johny batonik, Korona Gór Polskich by @DDK i jego pies, Polak w kosmosie, temat zbyt dużej ilości czarnych graczy, wybory prezydenckie, zbyt duże emocje w temacie politycznym, zrzutka na schronisko by @DDK (1+1)

wyróżnienie: turniej szachowy by Leszek, typery by yedraz

Najlepszy temat forum
🥇Ogólna dyskusja o polityce i Domek - po 5 (moralnie Domek bo 5+1)
🥈AC Milan - 4 głosy
🥉Książki - recenzje - 3 głosy

pozostałe: Ekstraklasa 2025/26 - 2 głosy; Arsenal, Championship, Juventus, Liga Konferencji, O futbolu na luzie, Real Madryt, Reprezetancja Polski, Widzew Łódź, polska piłka, zrzutka na schronisko - po 1

wyróżnienia: kobieca piłka nożna by 7Lechus, Kroki amatorko non pro

1 rzecz jaką byś zmienił / dodał na forum aby w kolejnych latach było lepsze
🥇Więcej nowych użytkowników i większy ruch - 4 głosy
🥈Organizacja zlotu - 2+1 głosy
🥉Chęć do dalszego pisania, nowy wątek na nowe technologie, powrót starych wyjadaczy, uwolnienie @Kamil232, więcej Juve, więcej WP i banów, większa wolność słowa, zaoranie tematu politycznego, absolutyzm oświecony by @dias, chęć pójścia w pizdu ale zawsze powrót by @sickstick

wyróżnienie - cofnięcie się do 2004 aby świętować Invincibles i obserwować masę ludzi na forum by @Magnum

DZIĘKUJĘ ZA UCZESTNICTWO, ZA GŁOSY, ZA UZASADNIENIA
:beer:

ODPOWIEDZ

Wróć do „Plebiscyty i rankingi”