Młodzieżowa Liga Mistrzów

Awatar użytkownika
Dr.Football1
I Don't Need No Doctor
I Don't Need No Doctor
Reputacja: 1668
Kontakt:

Młodzieżowa Liga Mistrzów

Post autor: Dr.Football1 » 25 lis 2016, 15:08

chuck29 pisze: Jeśli chodzi o Atleti z tamtej drużyny kojarzę pomocników, którzy grają i w tej edycji: Ferniego, Juana Moreno i Toniego Moyę. Ciekawą mają sytuację w grupie. PSV tak jak pisałeś, z Rostovem raczej dopełni formalności, więc Atleti zagra z Bayernem o awans. Szkoda, że Fabian Benko nie gra w tym sezonie.
Z Atleti warto wspomniec jeszcze Salomona Obame z rocznika 2000 oraz kreatywnego pomocnika Ballesterosa. Problem lezy w komediantach z defensywy oraz braku klasowej '9', bo ten Rodenas jakos w ogole mnie nie przekonuje. Strasznie zawodzi tez Schiappacasse, ktory przychodzil z latka fenomenu, a na razie wyglada jak gosc z Pelikana Lowicz. Szczerze mowiac mialem nadzieje, ze zadebiutuje juz w tym sezonie w pierwszej druzynie Atleti, ale skoro ledwie lapie sie w juvenilu to raczej ciezko oczekiwac cudow.

Niby jest dobrze, bo na razie jest lider i 4 punkty zrobione na bardzo mocnym PSV, ale jak sobie przypomne padline, ktora zagrali u siebie z Bayernem, to jakos ciezko byc optymista. Mam jednak nadzieje, ze w Monachium dadza rade i pograja dalej.

A propos Benko to slyszalem, ze zadeklarowal chec gry dla 'Twojej' Chorwacji. Fajnie moglby zwiekszyc rywalizacje w ekipie U-19, choc ja i tak wole Lovro Majera :)

Wróć do „Puchary Europejskie”