Plebiscyt Forumowy 2016 - Strona 2

Wszelkiego rodzaju rankingi, plebiscyty - zarówno dotyczące forumowiczów, jak i klubów i piłkarzy.
Awatar użytkownika
maciek_88
Moderator
Moderator
Reputacja: 763

Plebiscyt Forumowy 2016

Post Wyświetl pojedynczy post autor: maciek_88 » 24 gru 2016, 23:57

1. Najbardziej wartościowy forumowicz (MVP) -

Morrow - Za całokształt

blackmore - Za klasę

Doktor - Za walkę z przeciwnościami

2. Debiut roku (Rookie Challenge ) -

matt_ - Pisz więcej kolego, bo jest dobrze

Delpiero14 - Choć mam wrażenie, że to nie jest debiut

Vampeta - Nie ta strona obozu, ale jakość jest.

3. Najsłabsze ogniwo forum -

4. Największy piłkarski znawca -

Dr.Football1 - Wiadomo

Cement - Wiadomo

fekalia - za Calcio i przyznanie się do złej oceny Bonucciego (ja mam swojego Santacroce :) )

5. Forumowicz, którego chciałbyś poznać - franz, Boromir, Doktor

6. Największy dowcipniś -

Chlopaczek, Boromir, Diamen

7. Kogo najbardziej Ci brakuje na forum? -

Każdy kiedyś wróci

8. Największy dziwak - Carbon

9. Najlepszy mod -

Morrow - za EURO

jimmy - za samotne (w pewnym momencie) ogarnianie tematu politcznego

10. Najlepszy typer -

11. Najlepszy avatar - Morrow - Dopóki tu nie wygra, to będę na niego głosować.

12. Wydarzenie roku na forum - myślę, że warto wyróżnić spotkanie Jacka i Magnuma

13. Kto poczynił największy postęp -

Nie jestem w stanie kogoś wytypować, choć bardziej z racji tego, że zdecydowana większość osób od dłuższego czasu prezentuje odpowiedni poziom.

2 ostatnie kategorie do mnie nie przemawiają, więc wstrzymam się od głosu.

Awatar użytkownika
ddemon
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 215

Plebiscyt Forumowy 2016

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ddemon » 26 gru 2016, 15:04

1. Najbardziej wartościowy forumowicz (MVP) - Każdy coś wnosi w te forum,ale najwięcej wartościowych postów napisali Doktor,blackmore,Morrow - bez nich forum byłoby puste
2. Debiut roku (Rookie Challenge ) - hm..byłby ktoś taki? To tylko pokazuje,że trzeba popracować dalej nad promocją forum :)
3. Najsłabsze ogniwo forum - Jak napisałem wyżej,każdy coś wnosi,nawet Kamil,bez którego byłoby nudno w temacie politycznym :P
4. Największy piłkarski znawca - Doktor,Cement,janop
5. Forumowicz, którego chciałbyś poznać - z każdym osobą mógłbym się napić piwa,pogadać
6. Największy dowcipniś - standard z urzędu - Chłopaczek :P
7. Kogo najbardziej Ci brakuje na forum? - Ci co odeszli raczej już nie wrócą
8. Największy dziwak - każdy w jakiś sposób jest dziwny,bo dziwny jest ten świat :P
9. Najlepszy mod - maciek88
10. Najlepszy typer - mój rywal z BPU - Salas jedyny co jeszcze ciągnie wątek prywatne typy i Darkman :)
No i zwycięzca edycji BPU - ryba_82
11. Najlepszy avatar - ostatnio mało zwracam uwagi na avatary :)
12. Wydarzenie roku na forum - moja pasemka :haha: Ale tylko dlatego,że chce pokazać,że mam do tego dystans :P A tak serio to głos na wizytę Magnuma w Belgii i nasze wszelkie wyznania w domku :)
13. Kto poczynił największy postęp - Carbon faktycznie poczynił postęp
14. Najbardziej pomocny użytkownik - Kluchman,futbolowa,Tomusmc
15. Najfajniejszy uzytkownik - Chemik - bo gdzieś młodość musiałem nagrodzić,a przez ten rok również wniósł sporo życia w rozwój forum(BPU),oraz ekipę z domka m.in Tomusmc i DDK,bo z nimi w domku nigdy nie jest nudno :)

Awatar użytkownika
Morrow
Administrator
Administrator
Reputacja: 2053

Plebiscyt Forumowy 2016

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Morrow » 28 gru 2016, 19:35

Do końca roku już blisko więc mogę się już pokusić się o oddanie głosów. Tradycyjnie chciałbym podziękować wszystkim za obecność na forum, to każdy z osobna i wszyscy razem sprawiacie, że to miejsce jest najczęściej odwiedzaną przeze mnie (i pewnie nie tylko) stroną. Możemy się spierać o różne tematy, jedni mogą się lubić bardziej, inni mniej ale nadal jesteśmy dość zgraną społecznością. Część ludzi przychodzi regularnie, część wraca, część znika ale drzwi są zawsze otwarte i to jest fajne, że osoby które tu wracają nawet po kilku latach są z miejsca traktowane jak "swoi". Oby tak było jak najdłużej. Najważniejsze żeby każdy z was miał świadomość, że jest tu potrzebny i mile widziany.

Również tradycyjnie, dziękuję za wszystkie głosy, na które nie wydaje mi się abym zasłużył i przepraszam wszystkich, których chciałbym wyróżnić a nie byłem w stanie z racji limitów w głosach. Między innymi dlatego postaram się ich nie powielać.

W zeszłym roku głosowałem tak:
http://swiatpilki.com/viewtopic.php?f=1 ... =#p1009051

A w tym tak to wygląda:

blackmore - bardzo szerokie horyzonty, kulturalny i merytoryczny. Co prawda czasem można nabawić się kompleksów ale za każdym razem bardzo przyjemnie i poczytać, i podyskutować. Nie zawsze muszę się z nim zgadzać ale cenię jego opinie.

janop - może i trochę specyficzny w tych swoich niszowych zainteresowaniach ale to sympatyczny gość, którzy ma sporą wiedzę i mnóstwo sensownych rzeczy do powiedzenia/napisania na różne tematy a to się zawsze ceni. Do tego w ostatnim roku zrobił się bardziej towarzyski na forum ;)

Magnum - też jest tu już bardzo długo, stara się dyskutować na różne tematy i zachowuje przy tym kulturę. Ma ciekawe zainteresowania i się nimi dzieli a także jako jeden z nielicznych podtrzymuje przy życiu temat o Kanonierach (tak, patrzę w Twoim kierunku fieldy). Plus za ciekawe opowieści z podróży a także za to, że odwiedził naszego chorego Doktorka i przeżył.

Po zeszłorocznej biedzie, w tym roku jest dużo fajniej bo pojawiło się nam kilka naprawdę wartościowych twarzy i miałem w czym wybierać.

matt - dobre wejście na forum i spore wzmocnienie angielskiej strony. Pisze z sensem, w miarę regularnie, przy tym się nie napina i stara dyskutować w kulturalny sposób.

Melaviock797 - za rzadko się udziela ale jak już się pojawia to pisze długie i wartościowe posty. Plus za to, że nie ogranicza się tylko do tematów piłkarskich i dzieli swoimi zainteresowaniami także w innych tematach.

Delpiero14 - nieważne czy był tu wcześniej, czy został stworzony przez Doktorka na potrzeby forum. Prawda jest taka, że zaistniał w 2016 roku i od razu zaadaptował jakby był tu od lat więc głos też dla niego.

Wyróżnienia:
mbcz - regularny, kulturalny ale przeszkadza mi, że nie ma żadnego avka. Dlatego zapisał się w mojej głowie mniej niż poprzednicy.

Vampeta - podobnie jak Melaviock, nie pisze regularnie ale jego posty są długie i sensowne więc jest o czym z nim dyskutować.

chuck27 - ogromny zakres wiedzy i potencjał ale zdecydowanie za rzadko tu zagląda.

Nie lubię tej kategorii, uważam, że każdy jest potrzebny więc nikogo nie będę tu nominował.

Tak jak Kluchman wcześniej słusznie zauważył, dość dobrze się uzupełniamy wszyscy na forum i każdy ma jakieś swoje ulubione tematy więc wskazywanie jednej albo dwóch postaci może być mylące ale spróbujmy:

Doktorek - za te jego zabawy z piłkarskim przedszkolem i to, że daje nam pogląd na sporą rzeszę wyróżniających się dzieciaków

Szopen - naprawdę duża wiedza i często przyjemnie poczytać, gdyby tylko nie te jego prywatne zboczenia odnośnie Barcy i Realu...

mete - zastanawiałem się nad nim i sebą z tematu Milanu ((L)oczka w tym roku było niestety trochę mniej). Włoska myśl szkoleniowa wciąż silna na forum a chłopaki mocno "pompują" temat Milanu dzięki czemu jesteśmy na bieżąco.

5. Forumowicz, którego chciałbyś poznać -

Za dużo byłoby do wymieniania bo z każdym tutaj obecnym chętnie napiłbym się piwa ale żeby wyróżnić userów, których chciałem wkleić w innych kategoriach:

Sergek - co prawda istnieje ryzyko, że nie zdążyłbym dopić jednego browara bo nie zdzierżyłbym tego narzekania ale to w gruncie rzeczy pozytywny gość. Jakby to nie brzmiało.

Boromir - tajemnicza, kryptoukraińska opcja na forum o nieprzeciętnym poczuciu humoru. Byłoby ciekawie.

Chemik - jak sama nazwa wskazuje... Ładnie nam Chemik ewoluował na forum. Z kontrowersyjnego młodzieńca forum stworzyło z niego pozytywną postać.

Diamen23 - widziałem go w kilku "bardziej prestiżowych" kategoriach ale zabrakło miejsc więc może za rok. Wydaje się bardzo fajnym i bystrym gościem, do tego jego poczucie humoru cechuje spora doza inteligencji a to zawsze bardzo cenię.

sickstick - mogę przepisać to co napisałem wyżej o Diademie. Często sarkastyczny ale lubię jego humor. Gdyby nie ta ostatnia dziwna akcja na koniec roku i tajemnicze zniknięcie (kopiący dół petru w tym momencie podnosi głowę i patrzy zdziwiony w obiektyw...) to mógłbym go umieścić w MVP bo poza tym, że potrafi rozśmieszyć to ma też ciekawe spostrzeżenia na inne tematy.

Chłopaczek - pojawia się i znika ale każdy jego post mógłby być grawerowany w Złotych Ustach.

7. Kogo najbardziej Ci brakuje na forum?-

Co roku kogoś tu wymieniałem ale to się w żaden sposób nie przekładało na powroty więc nikogo nie nominuję. Skład się zmienia bardziej albo mniej a my i tak sobie radzimy więc nie ma powodów do rozpaczy.

8. Największy dziwak -

fieldy - jak można być chodzącą (czyżby? :wink: ) legendą forum i tak o nim zapomnieć?

kaczy - ale w pozytywnym sensie. Każda jego wizyta na forum jest niezapomniana.

9. Najlepszy mod -

j1mmy - wystrzelił w tym roku i kiedy grupa trzymająca władzę przechodziła kryzys starał się sprzątać bajzel.

maciek88 - jak zawsze pełna klasa i profesjonalizm

piotrcies - rozleniwił się trochę w tym roku i nam nieco przepadł ale obstawiam, że to tylko chwilowa obniżka formy i wrócił jeszcze zabawniejszy.

10. Najlepszy typer -

Keres bo dobrze wytypował ojca, który wygrał w Totka.

Sergek bo mu nie wszedł test ciążowy.

11. Najlepszy avatar -

rekinho - śmieszny, spodobał mi się, lubię.

cloner - klasyczny ale jakoś mi pasuje do niego.

Dr.Football - czas żeby ktoś wreszcie dostrzegł, że ten avek, sam w sobie ładny przy okazji, jest już po wieki zawłaszczony przez Doktorka i przypisany do niego.

12. Wydarzenie roku na forum -

Euro2016

Przeciętny forumowicz - twardziel czy pomada?

Keres - wcześniej nie można było o nim powiedzieć złego słowa, w tym roku jednak przebił się przez ścianę bycia "jednym z kibiców Barcelony" (wstyd się przyznać ale czasem myliłem go z BaQiem :( ) i stał się rozpoznawalnym członkiem naszej małej społeczności.

Carbon - wrócił na forum mocniejszy, nadal ma swoje jazdy ale powoli nam Carbonek dojrzewa. Plus też za to, że pod tą maską klauna, którą często zakłada sprawia wrażenie fajnego i ambitnego gościa z dystansem do siebie. Jeszcze mogą być z niego ludzie.

DDK - postęp to złe słowo bo mu niewiele można było zarzucić a jest tu już długo. Co prawda ma nieco inne zainteresowania piłkarskie od moich ale doceniam to, że nawet mimo odmiennych poglądów zwykle stara się być spokojny, nie ulegać emocjom i nie dawać się prowokować w dyskusji. Poza tym wydaje mi się porządnym chłopakiem z odpowiednimi wartościami wbitymi w głowę i chciałem go gdzieś wyróżnić.

14. Najbardziej pomocny użytkownik -

Kluchman - ma pojęcie o tematach technicznych, chętnie i chyba najczęściej służy pomocą. To był bardzo prosty głos.

Dzidek_ - mogę w zasadzie przepisać wszystko z linijki o Kluchmanie. Kiedy ktoś zgłaszał problem bardzo często się przewijał w odpowiedziach.

ycu - trochę jak Atletico, potężna pierwsza połowa sezonu a potem nam zniknął. Pamiętam, że często dzielił się swoją wiedzą farmaceutyczną.

15. Najfajniejszy uzytkownik -

ubek - dba głównie o wartość towarzyską tego forum ale wydaje się fajnym gościem. Cieszę się, że z nami jest, udziela się tak aktywnie i tryska humorem. Nie każdy by się na to zdobył gdyby spotkałoby go coś tak strasznego jak kasacja konta.

futbolowa - po powrocie od dłuższego czasu silny punkt forum. Można ją spotkać w wielu tematach gdzie podejmuje różne zagadnienia będąc dobrym duchem forum. Jest charakterystyczna ale nie wchodzi w konflikty.

Tomusmc - jest tu od dawna ale jego aktywność w ostatnich latach przybrała na sile i bardzo dobrze bo w ostatnim czasie stał się pozytywnym i mocnym punktem forum. Przy tym wydaje się fajnym i poukładanym gościem.

+ franz - jedna z najciekawszych postaci tego forum, o szerokich horyzontach, ciekawych poglądach i mocnym kręgosłupie moralnym. Przynajmniej takie sprawia wrażenie.

Awatar użytkownika
NoName1989
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 1345
Kibicuję: WIDZEW

Plebiscyt Forumowy 2016

Post Wyświetl pojedynczy post autor: NoName1989 » 29 gru 2016, 10:05

Dobra czas oddać głosy.
Morrow - klasa sama w sobie. Inteligentny i spokojny użytkownik, który zawsze z pełną kulturą prowadzi dyskusję. Chociaż nie zawsze chce mi się czytać jego posty, bo są aż za długie to często trafia w punkt.
Doktor - człowiek instytucja, powinniśmy wybudować mu pomnik, bo to jest żywa legenda forum
futbolowa - bo jest kobietą, która świetnie sobie radzi w męskim świecie
Sektor - zawsze cenię ludzi, którzy interesują się polską piłką, oby więcej tu na forum takich
League, ozob - bez komentarza
Kluchman
Cement
Doktor
domkowa ferajna
ubek
diamen
rekinho
Kamil
8. Największy dziwak -
Carbon - czasem nie jestem w stanie ogarnąć jego toku myślenia
futbolowa - nie wiem czy ona jest dziwna, czy jej otoczenie które dostarcza tu niesamowitych historii
cloner - bo gdzieś go chciałem umieścić, dziwny ale w pozytywnym znaczeniu
9. Najlepszy mod -
Nie znam
10. Najlepszy typer -
Nie wchodzę tam od jakiegoś czasu
11. Najlepszy avatar -
Nie mam pomysłu, więc niech będzie ta krowa Kluchmana
zbanowanie Kamila
Carbon - dojrzewa nam chłopak, oby w dobrym kierunku to poszło
Magnum - ściął włosy i jakby dodało mu to wiary w siebie ;)
Sergek - przejście z Cracovii do Leicester to duży krok
czubatka - często go widać w temacie o pomocy technicznej
Kluchman - jw
ubek
rekinho
DDK

Awatar użytkownika
Keres
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 1396
Kibicuję: FC Barcelona

Plebiscyt Forumowy 2016

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Keres » 29 gru 2016, 13:48

Zaznaczam na wstępie, że nie śledzę wszystkich tematów, tak że z pewnością pominę osoby, które bardziej zasłużyły na nominacje, niż te, które wymieniłem. Sorry! No i dałbym w kilku kategoriach inne osoby, ale z racji tego, że się mało wypowiadają, to kij Wam w ...!

1. Najbardziej wartościowy forumowicz (MVP) - blackmore - wyrósł nam na MVP, wszędzie go pełno z merytorycznymi postami, że polecę piotrciesem, tzn. sucharem - strach lodówkę otwierać. Jak najbardziej zasłużona nominacja. Morrow - przecież jak on napisałby jednego posta rocznie, to i tak by się tu znalazł ze względu na długość i jakość tej jednej wypowiedzi. :P janop - bardzo barwna i nietuzinkowa postać, dużo pisze z pełną kulturą, więc z pewnością jest wartościowym forumowiczem i należy go docenić.

2. Debiut roku (Rookie Challenge ) - zdecydowanie Delpiero14, zaczął pisać od lipca i ma już ponad 1100 postów. Widać, że czyta forum od dawna, można żałować jedynie, że Delpiero dolpiero teraz zaczął się udzielać. Może polował na wygranie tej kategorii w zeszłym roku, ale konkurencja była za mocna? :wink: Poza tym matt_ i mbcz na zachętę do częstszego pisania. Do dzieła!

3. Najsłabsze ogniwo forum - w tym roku brak nominacji. Każdy coś wnosi, a to, że ktoś ma inne podejście do świata, to cóż - trzeba to zaakceptować.

4. Największy piłkarski znawca - RealFan, FRYDERYK SZOPEN oraz Dr.Football1 - gdybym posiadał wiedzę każdego z nich byłbym piłkarskim omnibusem. Gratuluję i zazdroszczę wiedzy Panowie.

5. Forumowicz, którego chciałbyś poznać - mam dylemat; ludzi do poznania wielu, ale nie chcę wyróżniać niektórych kosztem innych, bo raczej wszyscy są na takim samym poziomie chęci poznania przeze mnie. Ale z drugiej strony nie chcę zostawiać pustego miejsca, więc: Magnum, Dr.Football1 i kaczy.

6. Największy dowcipniś - ubek - niech ma, na zachętę. Serio mówiąc, to tak trzymaj. :spoko: Poza tym sickstick i Boromir , którzy często równo dokładają do pieca. :rotfl:

7. Kogo najbardziej Ci brakuje na forum?- każdego mi brakuje, bo każdy coś pisał: pierwszy mądrzej, drugi mniej, trzeci się napinał, a czwarty dowcipkował. Jakby nie patrzeć. to każdy wzbogacał to forum swoimi wpisami. Jak przeglądam listę userów, to przykro się robi, że tylu kolegów nas opuściło. Brakuje mi też tych, którzy pisali jak mnie jeszcze nie było, np. Yukasz czy Krzysztof Jarzyna [ze Szczecina, ze swoim pięknym avatarem :love: ]. Wyjątkowo jednak nominuję Kamila232. Kamil pamiętamy!

8. Największy dziwak - no offence rekinho, ale Ciebie nominuję. Tak, tak Ciebie, nie chowaj się za kolegów. Nie żebym coś do Ciebie miał, ale czasem Twoje wpisy wywołują u mnie odruch "wtf?". Poza tym pozdro ziom. :wink:

9. Najlepszy mod - niestety nie widzę pracy modów, więc nikogo nie nominuję. Nie oznacza to, że nie pracują, to tacy defensywni pomocnicy, którzy wykonują czarną robotę, i nie zawsze są doceniani. :wink:

10. Najlepszy typer - wstyd, ale nie spełniłem postanowienia i nie zaglądałem regularnie też i w tym roku. :oops:

11. Najlepszy avatar - oczywiście Morrow z urzędu, poza tym futbolowa [tym bardziej, że zmieniła to, do czego przyczepiłem się w zeszłym roku] i franz - cóż za ładny obraz rzeczywistości.

12. Wydarzenie roku na forum - naprawdę nikt nie nominował możliwości lajkowania? Przecież to wydarzenie nr jeden 1 na forum. :!: Poza tym rozwój tematu "Podróże". No i dożywotni ban dla Kamila. :( Zastanawiałem się nad tematem o wyglądzie i dyskusji pt. "pomady", co prawda nie tak gorliwa jak stopki vs skarpetki, ale też daje radę. No, ale permanentny ban dla usera to chyba pierwsza sytuacja w dziejach forum, a dyskusji typu "pomady" jeszcze pewnie będzie na forum wiele, więc ostatecznie nominuję ban. Dodam jeszcze całoroczne "dyskusje" w dziale polityka, co tam zajrzę, to przypominam sobie czemu jestem tam od święta.

13. Kto poczynił największy postęp - Carbon - co prawda żegnał się z nami lekko ponad rok temu [13.12], ale wrócił. I dobrze. Został lekko kopnięty przez prawdziwe życie w tyłek, dzięki czemu stanął twardziej na ziemi i pisze teraz bardziej z sensem [życiowym] i humorem, do tego bywa pomocny, więc ju ar weri łelkam. Oby tak dalej. Daję też Professora Chaosa, który jakby mniej panikował.

14. Najbardziej pomocny użytkownik - każdy próbuje pomóc jak może, ale głosy dla tych, którzy utkwili mi w głowie najbardziej: czubatka, RealFan i Dzidek.

15. Najfajniejszy użytkownik - futbolowa - za to, że dobrze odnajduje się w męskim gronie, ochoczo odpisuje i wyraża swój kobiecy sposób postrzegania świata, nawet mimo całkowicie odmiennego zdania. Doceniam, doceniam. Poza tym bardzo lubię Tomusmca, nie wiem czemu, ale od początku mojego pobytu tu wydał mi się sympatyczny i tak pozostaje do dziś. Dodałbym tu Doktora, ale za dużo tych głosów na niego ode mnie, więc umieszczam Dudka i Enjo, którzy są spoko źąąąami. Wiem, że 4 nominacje, ale proszę o umieszczenie całej czwórki, bo inaczej foch.

Pozdrawiam i zachęcam do głosowania światopilkowiczekom.

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 8204
Kontakt:

Plebiscyt Forumowy 2016

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 30 gru 2016, 9:52

1. Najbardziej wartościowy forumowicz (MVP)
Morrow - trzeba w ogóle tłumaczyć? pisze posty o największej wartości merytorycznej, z przyjemnością czyta się jego wypowiedzi
Dr Football - ogarnia prawie wszystko na tym forum, włącznie z crackami piłkarskimi
Janop - spokojne, wyważone posty, a do tego całkiem niezły dowcip, no i często mnie lajkuje :P

2. Debiut roku (Rookie Challenge)
matt_
mbcz

3. Najsłabsze ogniwo forum
ozob
wilmore
league

4. Największy piłkarski znawca
Dr Football - za piłkę młodzieżową
Cement - za mniej popularne ligi
Zico_FCI - za wiedzę o włoskiej lidze

5. Forumowicz, którego chciałbyś poznać
Dr Football - swój chłop
NoName i DDK, dwóch reprezentantów WWRE :think: a co mi tam, zaryzykuję :mrgreen:

6. Największy dowcipniś
Janop

7. Kogo najbardziej Ci brakuje na forum?
Nikogo, każdy kto odszedł ssie.

8. Największy dziwak
Wilmore - ale to chyba płatny uzytkownik jest
Rekinho - jest z Sosnowca, więc w sumie można mu wybaczyć
Ozob - jeździ taryfą, żyd z natury, więc w sumie też się dziwić nie można

9. Najlepszy mod
Maciek88

10. Najlepszy typer
Ostatnimi czasy nikt.

11. Najlepszy avatar
Kluchman i jego krowa nadal rządzą

12. Wydarzenie roku na forum
Zdecydowanie dodanie lajków

13. Kto poczynił największy postęp
Chemik - zdecydowanie mega plus
Carbon - dorasta i niech ma na zachętę

14. Najbardziej pomocny użytkownik
czubatka - znawca od technicznych zagadnień
sickstick - znawca od telefonów

15. Najfajniejszy użytkownik
Nie ma fajniejszego ode mnie :smoke:

Awatar użytkownika
League
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2358

Plebiscyt Forumowy 2016

Post Wyświetl pojedynczy post autor: League » 30 gru 2016, 10:24

Blackmore - bo najwiecej wie o sprawach pozapiłkowych i o piłce walnie elaborat.
Morrow -
Doktor oczywiście

Tutaj dam glosy na chlopakow, ktorzy nadal sie czynnie wypowiadaja. Mam nadzieje, ze to ich troche zmotywuje i zostana z nami na dluzej.

Delpiero14 -

matt_ -

Melaviock.

Cloner oraz DDK ten gif idealnie obrazuje rozmowę z nimi :
Kamil zbanowany ale jest jeszcze dwóch nacjonalistów niech będzie imienny tym razem a więc masacra.

Morrow
blackmore
Diamen23

znam was wszystkich

Diamen23
ubek
rekinho

emdzej

8. Największy dziwak -

masacra

9. Najlepszy mod -

piotrcies
Morrow jest adminem to i modem chyba.
Dr.

10. Najlepszy typer -

nie zaglądam tam, nie wiem

11. Najlepszy avatar -

kluchman - tradycja już
morrow
futbolowa

zbanowanie kamila

rekinho
carbon
fieldy bo sie pojawił

keres
futbolowa
Morrow

Carbon
futbolowa
Diamen23

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2077

Plebiscyt Forumowy 2016

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 30 gru 2016, 15:27

Jako, że (z różnych względów) dużo mniej mnie na forum w tym roku, to moje głosy mogą nie oddawać faktycznego stanu rzeczy (debiutanci tu stracą), ale jednak co roku głosowałem, to teraz też nie wypada się wykręcać. Dziękuję za te kilka głosów na mnie. Uzasadnienia wezmę pod rozwagę ;)

blackmore - w miarę nowy użytkownik, ale jak już się zadomowił, to ciężko sobie wyobrazić forum bez praktycznie codziennych relacji z różnych spotkań. Jak nie mogę obejrzeć jakiegoś spotkania, to wiem, ze blackmore sumiennie mi je zrelacjonuje. Duża kultura wypowiedzi, zero napinki, same pozytywny. Do tego świetna robota przy forumowej zabawie, gdzie blackmore został w pewnym momencie sam, a i tak doprowadził wszystko do końca. O wiedzy na temat kina nawet nie wspominam, bo... z miejsca sobie uświadamiam, jak mało ogarniam w tym temacie.

Morrow - drugi głos na kolegę admina. W zasadzie nie trzeba nic pisać, wszystko już napisaliście przede mną. Merytoryczne posty, długie, ale z celnymi spostrzeżeniami. Aż dziw bierze, że w tych wszystkich tekstach próżno szukać jakiś napinek. Nie wiem jak on to robi.

Delpiero - jak wyżej wspomniałem, mało kojarzę nowych twarzy, ale Delpiero trudno nie zauważyć. Wprowadził się na forum, jakby pisał z nami od lat ( :) ), nawet dziwaczne momentami poczucie humoru nie zaniża pozytywnej oceny tego użytkownika!

Kamil232 - na szczęście już nie trzeba się z nim użerać. Prawda, że spokojniej w polityce?

Jacenty i Szopen - wiadomo, uzasadnienie zbędne.

Futbolowa - bo w końcu, po tylu latach to by wypadało, choć coś mi mówi, że mąż jej nigdy nie puści na żaden zlot z samymi dziadami :mrgreen:

Chłopaczek i długo, ale naprawdę długo nikt.

piwusa i Mentora

8. Największy dziwak -
rekinho - nie mam tu na myśli nic złego. Po prostu jak czasem coś wrzuci do zwały, to, jak ktoś wyżej słusznie zauważył - mam mały moment WTF? Nie wiem, czy to wszystko co wrzuca go śmieszy, czy wrzuca by dostać lajki, ale dziwne to wszystko :badziewie: :mrgreen:

9. Najlepszy mod -
j1mmy - bo sie w tańcu nie pierdoli, jak reszta władzy

10. Najlepszy typer -
zostali jacyś?

11. Najlepszy avatar -
tak naprawdę to mój, a że nie można na siebie...

wprowadzenie lajków, choć czasami mam wrażenie, że trochę to ogłupiło towarzystwo i się prześcigają w coraz głupszych "żartach" byle tylko lajka zdobyć,
ban dla Kamila

Chemik, Magnum i Carbon. Pamiętam obu jak zaczynali (poza Magnumem, do jego początków nic nie mam :P ). Cieszę się, że przetrwali trudny okres i wyrośli na userów pełną gębą. Tak trzymać panowie!

Kluchman - bo jak zna rozwiązanie problemu, to pomaga i nie domaga się lajków w zamian :wink:

futbolowa - taka nasza siostra forumowa, dzieli się swoimi problemami, jak trzeba to opierdoli. Pogada i o piłce i o życiu, poleci nawet fajną książkę. Jakże nudno by było bez niej?!
Tomusmc - Bo jest z nami od początku i gdzieś go chciałem wcisnąć. Ostatnio jakby znów było go pełno. Wielu pewnie nie pamięta, ale był w pierwszej władzy na forum. Jeden z nielicznych, który jest tu od początku i stanowi o sile forum!

Awatar użytkownika
Enjo
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2056
Kibicuję: AC Milan

Plebiscyt Forumowy 2016

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Enjo » 30 gru 2016, 16:15

Realfan - zawsze merytoryczne wypowiedzi, podparte argumentami, w dodatku świetna kultura wypowiedzi.Cenię to, że nigdy nie pisze pod wpływem emocji, zawsze na chłodno ocenia sytuację.W dodatku bardzo pomocny.Jedyne czego trochę brakuje to ciekawostek jakie kiedyś pisał o Santanderach, Granadach itd.

Wahałem się między Sebą, a Mete i wybiera Sebę82 mimo, że oby dwóch bardzo lubię i cenię.Oby dwaj to zawodnicy Milanu, motory napędowe tematu Milanu, zawsze mają swoje zdanie, prowadzą ciekawą dyskusję.Kultura wypowiedzi na wysokim poziomie.W dodatku Seba bardzo pomocny w kwestii diety, treningu, pracy na siłowni.Świetny gość.

2. Debiut roku (Rookie Challenge ) - Vampeta - Internista, ale bardzo ciekawie i merytorycznie pisze, udziela się głównie w tematach włoskich, fajnie jakby więcej pisał.
Matt - sotatnio go zauważyłem, chyba fan angielskiej piłki, która jest mi obca, ale generalnie wygląda na pozytywnego gościa.
4. Największy piłkarski znawca - Szopen - jak coś napisze o piłce to zawsze to coś wnosi do rozmowy.
Mete - poza Milanem również fajnie obcykana Serie A, spora wiedza, ciekawe posty poza tematem ACM.
5. Forumowicz, którego chciałbyś poznać - wielu, ale tak chyba najbardziej to chyba ubek, piotrek, chemik - mam wrażenie, że w takim normalnym życiu też mielibysmy trochę tematów wspólnych.
6. Największy dowcipniś - sickstick - fajnie czyta się jego opowieści, zawsze przemyci coś zabawnego w wypowiedzi.Mam nadzieję, że szybko mu się skończy ban bo trochę go brakuje.Ubix i Diademix - krótki humor też jest dobry.Czasem jednozdaniowe wpisy też potrafią wywołać uśmiech na mojej twarzy.
7. Kogo najbardziej Ci brakuje na forum?- Mgiggs - szkoda, że przestał się udzielać, Armin - tego fircyka to już dawno nie widziałem :(.Mentor to samo, na tt aktywny, a leje na forum :(.
Choć w tej kategorii mógłbym wymienić więcej osób, szczególnie franz, emdzej, Sammyy, sbq...
8. Największy dziwak - napisałbym, że janop, ale nie chcę żeby to brzydko zabrzmiało.Mam na myśli to, że człowiek zupełnie nie z mojej bajki, zupełnie inne zainteresowanie niż moje, ale czytając jego wpisy też w pewnym stopniu poszerzam swoje horyzonty.
9. Najlepszy mod/standuper -j1
10. Najlepszy typer -
11. Najlepszy avatar - franz
12. Wydarzenie roku na forum - niby euro, ale szczerze mówiąc to nie uważam, żeby na forum był coś aż tak godnego uwagi.
13. Kto poczynił największy postęp - Sickstick,Keres - nie pamiętam ich z takiej aktywności w 2015.Fajnie, że piszą bo zawsze jest coś ciekawego.Chemik - młodość tego forum widać nie w całości jest stracona.Lubię tego użytkownika, widać, że ma olej w głowie.
14. Najbardziej pomocny użytkownik - Realfan, Futbolowa, Seba
15. Najfajniejszy uzytkownik - wielu, ale wymienię ubeka, janopa, sergek - ostatni trochę na zachętę, żeby wziął się w garść i przestał marudzić non stop, ale poza tym fajny gość :P

Awatar użytkownika
Rojiblanco
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 2275

Plebiscyt Forumowy 2016

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rojiblanco » 30 gru 2016, 16:37

Futbolowa - za wytrwałość w przebywaniu w naszym towarzystwie.

Piwus - jeśli ktoś tu powinien dostać "nagrodę" za całokształt, to zdecydowanie on.

Morrow - niesamowite, konował, a wszyscy go lubią. :think:

Delpiero

fieldy - ponoć jest tak stary, że zamiast w wyślij, trafia w usuń konto.

Jacek

5. Forumowicz, którego chciałbyś poznać - Chciałbym poznać tych, którzy lajkują moje posty.

Boromir - bo tak.
(: Chlopaczek (:
Diamen23 - przypadkiem mi się wpisało.
sbQ
8. Największy dziwak -
rekinho - w pozytywnym sensie. Często mam wrażenie, że jest podobnym dziwakiem do mnie.
Carbon - dziwnie jest patrzeć na siebie sprzed kilku lat.
9. Najlepszy mod -
j1ttler - nie trzeba wyjaśnień, prawda?
10. Najlepszy typer - coś tu się jeszcze dzieje?
11. Najlepszy avatar -
Chemik za psajdaka.
Chłopaczek zaczął mnie zauważać.

13. Kto poczynił największy postęp - Siebie bym wpisał, ale nie można. :mrgreen:
DDK - ogarnia się, jest zaradny. Warto doceniać takich ludzi.
Jacek - rzuca alkohol.
Keres- wyjechał z tego kurwidołka. Takie wyjazdy zawsze wymagają odwagi.

Kluchman,
ycu,
Seba

15. Najfajniejszy uzytkownik - Beznadziejna kategoria, dlatego wpiszę tu:
piotrcies :boruta:

Brakuje mi tu wielu miejsc by wpisac pozostałych użytkowników. Każdy z osobna dokłada swoją cegiełkę lub cegiełki do istnienia tego grajdołka, po którym się poruszamy.
Pamiętajcie, to, że Was tu nie wymieniłem, wcale nie znaczy, że o Was nie myslę. Myślę i to bardzo często (tak, o Tobie też!). Pozdrawiam gorąco. :) :)

Awatar użytkownika
wloski
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 936
Kibicuję: Juventus

Plebiscyt Forumowy 2016

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wloski » 30 gru 2016, 16:46

Miałem nie brać w tym udziału, bo nie głosujecie na mnie, nawet w kategorii odpadu forumowego, ale trudno, żeby nie było, że się obrażam. Inna sprawa, że głównie będę pisał o osobach od calcio strony tego forum, ponieważ tutaj się "wyżywam".

1. Najbardziej wartościowy forumowicz (MVP) - Loczek, niezmiennie ważna postać w życiu forumowym kibiców Bianconeri. Można pieprzyć bzdury godzinami, wchodzi gość do tematu i sprząta wszystko. Wyobrażam sobie chłopaka jak wchodzi do salooonu, wyciąga broń, a wszyscy podrzędni kałboje chowają się po kątach.
2. Debiut roku (Rookie Challenge ) - Delpiero14, rejestracja w poprzednim roku, ale aktywność w tym, bardzo sympatyczny człowiek
3. Najsłabsze ogniwo forum - ciężko mi jest kogoś tutaj wymienić, w pewnym momencie nadawał się do tego League, człowiek o 100 problemach. Teraz się uspokoił i jest wszystko dobrze, także tutaj nikogo nie nominuję.
4. Największy piłkarski znawca - Dr Football, jeśli chodzi o wiedzę na temat talentów, ale również imponuje mi fekalia, za znajomość calcio od strony, od której nie tak łatwo o informacje.
5. Forumowicz, którego chciałbyś poznać - przecież się znamy.
6. Największy dowcipniś - Carbon, sam w sobie jest śmieszny, mało interesuje się ludźmi na forum, czasem wydaje mi się, że jest takim Forrestem Gumpem, gdzieś się pojawia, coś tam robi, nawet go ludzie kojarzą.
7. Kogo najbardziej Ci brakuje na forum?- nie pamiętam, więc nikogo.
8. Największy dziwak - League
9. Najlepszy mod - wszyscy są ok, z żadnym nie mam zatargów.
10. Najlepszy typer - typer, typeczek to to samo? Nie wiem.
11. Najlepszy avatar - wiadomo, że mój.
12. Wydarzenie roku na forum - rozwój forum, jakiś czas temu wydawało mi się, że to forum ma jakąś "cofkę", że trudno będzie to utrzymać i niedługo trzeba będzie zwijać swoje klamoty na SJ/JP, oczywiście tam się udzielam, ale była już o tym ostatnio mowa w temacie Juventusu. 30 letnie dzieci, które Mandżukicia chcą wykorzystać do gry na DMF, ponieważ dobrze broni. Do momentu kiedy ktoś poważnie tego nie napisze w temacie Juventusu, zostaję tutaj i cieszę się bardzo fajną dyskusją na poziomie na którym na niektórych forach nie sposób pisać.
13. Kto poczynił największy postęp - kibice Interu
14. Najbardziej pomocny użytkownik - Ozdobny,
15. Najfajniejszy użytkownik - ciężko powiedzieć, wszyscy są spoko.

Awatar użytkownika
seba82
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 3395

Plebiscyt Forumowy 2016

Post Wyświetl pojedynczy post autor: seba82 » 30 gru 2016, 18:28

Morrow- za całokształt wypowiedzi. Tacy ludzie napędzają to forum, czapki z głów.
Doktorek- za wiedzę o futbolu, podejście do życia, walkę z problemami i znajomość każdego gnojka na Świecie, który kopie piłkę.
Mete - także za całokształt, dusza tematu Milanu.

DelPiero14 - dużo go wszędzie i bardzo pozytywne wrażenie po sobie zostawia

3. Najsłabsze ogniwo forum - nawet dziwaki coś wnoszą :mrgreen:

Fekalia - za Włoską piłkę.
Blackmore - nie oglądam meczy PL, ale wiem co się działo, bo czytam opisy spotkań. Szacun.
Cement - za zainteresowanie mniej popularnymi rozgrywkami.

5.Forumowicz, którego chciałbyś poznać - całą ekipę z Serie A, przez tematy Milanu, Juve i Interu, Doktorka, Futbolową, DDK, Morrowa, Blackmore,Ubeka i wielu innych, których nie wymieniłem. Wysoki poziom forum sprawia, że człowiek czuje się jak w rodzinie. Oby tak dalej :beer:

6. Największy dowcipniś - Ubek i Chłopaczek

7. Kogo najbardziej Ci brakuje na forum?- Nie tęsknie specjalnie za kimś, chociaż jak czytałem przed rejestracją temat Milanu to często wypowiadał się Zaza, szkoda, że zniknął.

8. Największy dziwak - bez nominacji.

9. Najlepszy mod - J1mmy i maciek_88

10. Najlepszy typer - nie wiem, nie wchodzę do tematu.

11. Najlepszy avatar -

uzupełnię :D

1.Porządek w temacie politycznym.
2.Dodanie lajków.

Wilmore - bo przestał się wypowiadać.

Kluchman - za tematy techniczne.

15. Najfajniejszy uzytkownik - Enjo, Futbolowa, Tomusmc, wielu bym tu dopisał, część mianowałem wcześniej, bo chciałem w miarę każdego nagrodzić głosem, niestety typowanie tylko trzech osób to zdecydowanie za mało.

Awatar użytkownika
Rezus
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2685

Plebiscyt Forumowy 2016

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rezus » 30 gru 2016, 21:30

1. Najbardziej wartościowy forumowicz (MVP) - Doktor, futbolowa i ubek - piszą często w ulubionym miejscu forum czyli Domku
2. Debiut roku (Rookie Challenge ) - nikt, skoro Delpiero14 nie zarejestrował się w tym roku a reszta jakoś się nie pokazało żeby wyróżniać.
3. Najsłabsze ogniwo forum - League - komentarz zbędny.
4. Największy piłkarski znawca - Doktor,janop
5. Forumowicz, którego chciałbyś poznać - w tym roku mete, seba82, ubek
6. Największy dowcipniś - ubek, Diamen23
7. Kogo najbardziej Ci brakuje na forum? - króla truskawek bartbuks, ycu też coś zniknął ostatnio
8. Największy dziwak - [rekinho] tak pozytywnie, ale serio dziwny człek :D
9. Najlepszy mod - maciek88
10. Najlepszy typer - nie wnikam
11. Najlepszy avatar - DDK
12. Wydarzenie roku na forum - ban dla Kamila z cyferkami, wproawdzenie lajków
13. Kto poczynił największy postęp - Carbon chociaż jeszcze musi się poprawić
14. Najbardziej pomocny użytkownik - seba82
15. Najfajniejszy uzytkownik - ubek, futbolowa, kaczy bo tego ostatniego po prostu nie da się nie lubić. :D

Awatar użytkownika
Magnum
Moderator
Moderator
Reputacja: 2151
Kontakt:

Plebiscyt Forumowy 2016

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 04 sty 2017, 23:22

Morrow - forumowy psycholog, forumowy wujek dobra rada. Wali jakościowo sporo postów i sporo fajnych postów na różnorodne tematy. Więc wyróżnię go jednym z trzech głosów.

blackmore - masa postów o wszystkim - dzięki niemu dowiedziałem się o sporej ilości filmów o których bym wcześniej nie słyszał, o książkach, a ponadto "obejrzałem" wiele meczów których bym nie widział - świetnie się czyta te jego posty i fajnie, że ktoś jest taki że się dzieli z nami tym wszystkim.

futbolowa - bo wyrosła nam na bardzo aktywnego użytkownika z unikatową perspektywą. :)

2. Debiut roku (Rookie Challenge )
matt
delpiero14

3. Najsłabsze ogniwo forum - Ci co się obrażają nawzajem w temacie politycznym i pokazują, że nie są lepsi niż ci na wiejskiej.

blackmore
Kluchman
Doctore

5. Forumowicz, którego chciałbyś poznać - poznałem już dwóch, poznałbym resztę. Nie wielu jest ludzi, których bym NIE chciał poznać z forum. Ale wybiorę:
Boromir myślę, że moglibyśmy wiele, wiele przegadać o polityce i wschodnich województwach Rzeczypospolitej.
Keres - dusza podróżnicza, dusza bratnia.
Piotr - bo równy z niego gość.

ubek
piotr
fieldy

Mentor
Aker
Róża :P

8. Największy dziwak -
Mazur
kaczy
cement

9. Najlepszy mod -
jimmy - można się nie zgadzać z decyzjami ale wykazana została inicjatywa i działania ogarnięcia burdlu.
10. Najlepszy typer - nie moja działka

11. Najlepszy avatar
fieldy

Ban dla Kamila
lajki
pomadagate

Carbon - bo się ogarnia, dorasta, czyli to, czego się spodziewaliśmy

W temacie technicznym mocno pomagają cloner i Kluchman

15. Najfajniejszy uzytkownik - prawie wszyscy jesteście fajni! :P
Tomusc - taki miły i przyjazny i aktywny. Fajny gość.
DDK - miły gość, dużo się z nami dzieli informacjami o swoim życiu i jest ogólnie git.
fieldy - bo choć już jest stary i o nas zapomina, to jednak trochę pamięta i tu wpada :wink:

Awatar użytkownika
Duch
Entuzjasta Kraftu
Entuzjasta Kraftu
Reputacja: 196

Plebiscyt Forumowy 2016

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Duch » 06 sty 2017, 12:18

futbolowa - taka nasza forumowa siostra, z którą można popisać na najróżniejsze tematy. Kultura, duża widza, mądre wpisy i brak napinki - to jej cechy rozpoznawcze.

Morrow - wiadomo, człowiek, bez którego to forum nie byłoby takie samo. Można śmieszkować, że czasami ponosi go nieco przy klawiaturze, ale dobrze jest coś w sieci poczytać, a nie tylko obrazki przeglądać, czy omiatać wzorkiem słabe żarty ubeka.

Rekinho - lubię jego poczucie humoru, cięte riposty. Duża wartość dla forum.

2. Debiut roku (Rookie Challenge )

Nikt mi szczególnie nie zapadł w pamięci.

3. Najsłabsze ogniwo forum

Jednak Kamil. W wielu sprawach się politycznie czy światopoglądowo zgadzaliśmy, ale nie cierpię takiego zacietrzewienia i - co tu dużo mówić - zwykłego chamstwa. Za niektóre wpisy dostałby w realnym świecie po mordzie, tu był nietykalny... do czasu.

Morrow i Doktor - tematyka różna, ale widać, że znają się na sprawie. Raczej trudno w ich przypadku o jakieś wpisy przypadkowe, nie wnoszące kompletnie niczego do tematu.

5. Forumowicz, którego chciałbyś poznać

franz, Rekinho i futbolowa - Z naszej zacnej forumowej społeczności, nie miałem jeszcze ich okazji poznać w realnym świecie. Z wieloma piwo czy wódkę już piłem, a dlaczego to grono miałoby się nie powiększyć ;]

6. Największy dowcipniś

Rekinho, ubek (ma momenty) i Piotrek (ma momenty jeszcze rzadziej).

7. Kogo najbardziej Ci brakuje na forum?

Pisakk, piwus i większej aktywności Mentora, czyli ogólnie starej gwardii.

8. Największy dziwak

Carbon - czasem się zastanawiam, czy faktycznie ma takie pomysły na życie jak piszę na forum, czy tylko zakłada na na potrzeby sieci taką maskę dziwaka? Potem jednak dochodzę do wniosku, że to jeszcze młody chłopak i na pewno życie go zweryfikuje na sto różnych sposobów.

Magnum - Ziomek po szalu, więc szanuję mocno, ale niektóre jego zwyczaje: stosunek do kobiet, delektowanie się szampanem, kupowanie ojcowskich butów czy długie podróże pociągami to jednak nie jest coś często spotykanego. Może nie dziwak, ale na pewno oryginał :wink:

9. Najlepszy mod

jimmy, Piotrek - porządne i profesjonalne firmy.

10. Najlepszy typer

Od czasów Cześka trochę bida w temacie. Ja swoich typów nie wrzucam, bo za każdym razem jak się pochwalę, kupon zdycha.

11. Najlepszy avatar

cloner, fieldy, RealFan

Zwycięstwo reżimu na politycznymi awanturnikami.

Carbon - idzie cały czas do przodu, w porównaniu z jego początkami przeskok jest bardzo duży. Jego wpis o pomadach otworzył mi oczy na wiele spraw.

RealFan, futbolowa, fieldy

15. Najfajniejszy uzytkownik

Rekinho, janop i Morrow - Pozytywne postacie forum, dobrze się czyta ich wpisy - czy potrzeba mocniejszego uzasadnienia?

ODPOWIEDZ

Wróć do „Plebiscyty i rankingi”