Kowala w ostatnim czasie na poważnie traktują tylko antylegioniści. Szczególnie ci od wyimaginowanego druku w Gdańsku. Zjeb i tyle.
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 07 maja 2019, 23:51
Kowala w ostatnim czasie na poważnie traktują tylko antylegioniści. Szczególnie ci od wyimaginowanego druku w Gdańsku. Zjeb i tyle.
Bienias
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 07 maja 2019, 23:51

cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sergek » 07 maja 2019, 23:52
Sergek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ilka » 07 maja 2019, 23:57
No dokładnie. Nie trawię gościa ..
Ilka
BeBaD
czubatka
ryba_82
Sergek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: WKB » 08 maja 2019, 0:08
Niech koleś w końcu coś wygra i wreszcie skończą się docinki. Znakomity trener. To co zrobił z milnerami, keitami, fabinhami, arnoldami i innymi robertsonami to czapki z glow. Jego LFC to obecnie TOP3 na swiecie.
WKB
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bernabeu » 08 maja 2019, 0:22
Epicki post z perspektywy czasu. Zamiast pięknych porażek są kompromitujące porażki, ale może o to chodziło.h1893230 pisze: ↑02 maja 2019, 10:07barca juz za wiele razy pieknie przgrywala, osobiscie od dawna jestem zwolennikiem trenerow w barcelonie takich jak allegri (valverde jest z tej samej gliny ulepiony). masz messiego-masz go k..wa wykorzystac. masz wykrzesac wszystko co mozliwe, masz zdobywac tytuly a nie [k****] grac pieknie i pieknie przegrywac. to twoj zasrany obowiazek. dosc tych pieknych klęsk, pieknego tito ktory naiwniak pojechał do monachium i po 30minutach mial 90% posiadania pilki aby finalnie dostał 4-0, pieknego pepa ktory gniotl chelsea przez 180min a i tak nie potrafil ich pokonac mimo ze anglicy grali 50min w 10. taki allegri (a i valverde tez) majac owczesny sklad by wypluł tych rywali zmielonych na suchy pieprz.
Bernabeu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Morrow » 08 maja 2019, 0:24
Morrow
Post Wyświetl pojedynczy post autor: WKB » 08 maja 2019, 0:29
~Ernesto Valverde Tejedor Pedro 2019Jak podziała na ciebie ta porażka?
Nie wiem. Nie miałem jeszcze okazji, by to przemyśleć.
WKB
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 08 maja 2019, 0:34
Chlopaczek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: WKB » 08 maja 2019, 0:38
Ja tylko przypomne ten strzal Dembele w koncowce pierwszego meczu 1/2 ktory obronil Alisson. Murzyni moga byc dumni ze czarnuch dolozyl swoja cegielke w awansie do tego finalu.Chlopaczek pisze: ↑08 maja 2019, 0:34Ja tylko przypomne ten strzal Dembele w koncowce pierwszego meczu 1/2 ktory obronil Alisson. Murzyni moga byc dumni ze czarnuch dolozyl swoja cegielke w awansie do tego finalu.
WKB
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 08 maja 2019, 0:43
Koles kupiony za pieniadze z PSG nawet kasa szejkow jest dotknieta frajerstwem. Przekazali wam to. Tutaj pomoga tylko egzorcyzmy. Sprawdzcie tez czy ktos wam nie zakopal czarnych kotow pod murawa. Trzeba przekopac stadion.WiernyKibic pisze: ↑08 maja 2019, 0:38Ja tylko przypomne ten strzal Dembele w koncowce pierwszego meczu 1/2 ktory obronil Alisson. Murzyni moga byc dumni ze czarnuch dolozyl swoja cegielke w awansie do tego finalu.
Chlopaczek
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio