Real Madryt (zbiorczy) - Strona 229

Wszystko o piłce nożnej w Hiszpanii: La Liga (Primera Division), Zawodnicy, Kluby (FC Barcelona, Real Madryt, Atletico Madryt) | Reprezentacja Hiszpanii | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z hiszpańską piłką.
Awatar użytkownika
infernus
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: infernus » 18 gru 2005, 14:37

Toudinho pisze:Co do Cassano pawdopodobnie jezeli dojdzie do transferu to zagra w LM mam nadzieje ze dojdzie ten transfer doskutku...
makis pisze:Zagra A jak gral w UEFA to moze zagrac w LM Nie wiem wlasnie, czy przepisy na to pozwalaja

Oczywiście że nie zagra... taka sama sytuacja była w tamtej edycji LM np z Morientesem doszedł do Liverpoolu już zdajesie jak zaczeły się rozgrywki w LM i grał tylko w Premiership.

kurczakov

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kurczakov » 18 gru 2005, 15:11

infernus nie do konca tak moze byc. Bo jak wiadomo El Moro nie gral w LM w Liverpoolu bo gral w eliminacjach do ligi mistrzow w Realu
A z Cassano jest troche inna sytuacja bo on gral w pucharze UEFA, a nie w LM. I niby wg. nowych przepisow moze zagrac w nowej druzynie w LM.

pozdro.

Awatar użytkownika
Toudinho
Hala Madrid

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 18 gru 2005, 15:32

infernus pisze:Oczywiście że nie zagra... taka sama sytuacja była w tamtej edycji LM np z Morientesem doszedł do Liverpoolu już zdajesie jak zaczeły się rozgrywki w LM i grał tylko w Premiership.

Zamilcz. Nie wiesz nie pisz. Moro grał w LM a nie w UEFA teraz sa inne przepisy, poczytaj a będziesz wiedizał.

Bez odbioru...

Awatar użytkownika
infernus
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: infernus » 18 gru 2005, 16:10

kurczakov pisze:infernus nie do konca tak moze byc. Bo jak wiadomo El Moro nie gral w LM w Liverpoolu bo gral w eliminacjach do ligi mistrzow w Realu
A z Cassano jest troche inna sytuacja bo on gral w pucharze UEFA, a nie w LM. I niby wg. nowych przepisow moze zagrac w nowej druzynie w LM.
Toudinho pisze:Zamilcz. Nie wiesz nie pisz. Moro grał w LM a nie w UEFA teraz sa inne przepisy, poczytaj a będziesz wiedizał.

Bez odbioru...
http://www.uefa.com/newsfiles/19071.pdf

Rozdział VIII artykuł 15... jest to napisane troche trudnym językiem ale myśle że to rozwiąze spór... z tego co ja czytałem to wydaje mi się że cassano nie będzie mial prawa grać w CL... Jeśli jest ktoś kto bardzo dobrze zna angielski i mu sie nudzi to niech przetlumaczy caly artykuł 15... moja wiedza jest na troche nizszym poziomie więc nie jestem do konca pewny.

Awatar użytkownika
unojedrzej
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: unojedrzej » 18 gru 2005, 16:35

Toudinho ma racje , teraz są nowe przepisy i Cassano będzie mógł grać w lm . Gdzieś wyczytałem że piłkarz który grał w rundzie początkowej (faza grupowa) w pucharze Uefa , po zmianie barw może reprezentować nowy klub w Lidze Mistrzów - ale ile w tym prawdy.. Ja jestem zdecydowanie na tak jeśli chodzi o ten transfer , nawet gdyby zmienili przepisy i nie mógłby występować w lm :wink:
Odnośnie dzisiejszego meczu : Chciałbym żeby Real wygrał 3:1 a najlepszym graczem został Ronaldo któremu ostatnio sie nie wiedzie zbyt dobrze.

Ps. Zapoda ktoś jakieś hasła związane z Realem które mógłbym wrzucić w tapete która teraz tworze . PRIV. z góry dziekuje
Ostatnio zmieniony 18 gru 2005, 18:00 przez unojedrzej, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Toudinho
Hala Madrid

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 18 gru 2005, 17:13

unojedrzej pisze:Chciałbym żeby Real wygrał 3:1 a najlepszym graczem został Ronaldo któremu ostatnio sie nie wiedzie zbyt dobrze.

Tez tak bym chcial alen aby Iker zachowal czyste konto. Ronaldi w ramach niepowodzen Hat trick :wink: albo 2 gole i asysta przy golu Baptisty, z pewnością trafienie 'el Besti' podbuduje jego morale ktore sa bardzo niskie...gra słabo co tu duzo mowić. Ciekawe czy Caro podtrzyma swą taktyke. Doskladu wraca Beckhs więc Robinho out z prawej strony :x a powinien na niej zostać. A jeśli zagra Zizou to raczej Robinho podzieli losy rezerwowego...

Awatar użytkownika
Makis
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Makis » 18 gru 2005, 18:42

To na pewno bedzie trudne, a zarazem ciekawe spotkanie. Oczywiscie licze na 3 punkty Realu, bo sa one niezbedne przy wczorajszym zwyciestwie Barcy. El Gordito musi cos strzelic, bo Eto'o ucieka :D Ciekawy jestem tez, jak zaprezentuje sie Robinho. Zgadzam sie z unojedrzejem i obstawiam 3:1, Krolewscy raczej straca bramke w tym meczu :)

Awatar użytkownika
madrid_fan
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: madrid_fan » 18 gru 2005, 19:37

infernus pisze: Rozdział VIII artykuł 15... jest to napisane troche trudnym językiem ale myśle że to rozwiąze spór... z tego co ja czytałem to wydaje mi się że cassano nie będzie mial prawa grać w CL... Jeśli jest ktoś kto bardzo dobrze zna angielski i mu sie nudzi to niech przetlumaczy caly artykuł 15... moja wiedza jest na troche nizszym poziomie więc nie jestem do konca pewny.
Dziecko drogie jakbyś lepiej poszukał to byś się dowiedział że w przerwie zimowej ma nastąpić zmiana przepisów FIFA zgodnie z którą zawodnik grający już wcześniej pierwszej fazie pucharu UEFA może zagrać w LM w tym samym sezonie. Tak więc każdy piłkarz grający już w pucharze UEFA (w tym Cassano) kupiony przez Real w przerwie zimowej będzie mógł zagrać w LM.
Ostatnio zmieniony 18 gru 2005, 19:40 przez madrid_fan, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
infernus
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: infernus » 18 gru 2005, 19:40

madrid_fan pisze:Dziecko drogie jakbyś lepiej poszukał to byś się dowiedział że w przerwie zimowej ma nastąpić zmiana przepisów FIFA zgodnie z którą zawodnik grający już wcześniej LM bądź UEFA może zagrać w tej samej edycji tego samego pucharu. Tak więc każdy piłkarz (w tym Cassano) kupiony przez Real w przerwie zimowej będzie mógł zagrać w LM.
A cmoknij mnie w pompke :) i tak pływam szybciej od Ciebie i w fife jestem lepszy :P

Awatar użytkownika
luk1208
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: luk1208 » 18 gru 2005, 19:49

widze ze juz sie kłucicie czy Cassano bedzie mógł grac w CL, ale nie wiadomo czy wogóle przyjdzie do Realu :P
a co do dzisiejszego spotkania z Osasuną to licze na remis, bo taki wynik jest najlepszy dla Barcy :D Piłkarze z Pampeluny napewno bedą chcieli pokazac ze są silni i uwazam ze jak zdobedą pierwsi gola to spotkania nie przegrają :!:

Awatar użytkownika
Capik
Trampkarz
Trampkarz

Real Madryt

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Capik » 18 gru 2005, 19:57

Real potrzebuje odnowienia. Najlepiej gdyby w zimowym okienku transferowym przyszli do niego: Ballack dla uporzątkowania gry w środku pola ,Cicinho bo Salgado to nie ten sam zawodnik co pare lat temu. Dobrze by było gdyby też Ronaldo odszedł do Interu a wzamian za niego i jeszcze pare milionów sprowadzili Adriano.

Awatar użytkownika
madrid_fan
Rezerwowy
Rezerwowy

Re: Real Madryt

Post Wyświetl pojedynczy post autor: madrid_fan » 18 gru 2005, 20:04

Capik pisze:Real potrzebuje odnowienia. Najlepiej gdyby w zimowym okienku transferowym przyszli do niego: Ballack dla uporzątkowania gry w środku pola ,Cicinho bo Salgado to nie ten sam zawodnik co pare lat temu. Dobrze by było gdyby też Ronaldo odszedł do Interu a wzamian za niego i jeszcze pare milionów sprowadzili Adriano.
Na szczęście działacze Realu nie są aż tak głupi żeby kupować Ballacka w zimowym okienku jak pół roku pźniej będą mogli go wziąść za darmo :lol: Co do Cicinho to on już jest chyba zaklepany i będzie pierwszym wzmocnieniem w zimie. A ten twój pomysł z Adriano jest dla mnie śrendni... Ronaldo posiada taki sam instynkt strzelecki i na dodatek jest bardziej doświadczony... Zgadzam się że Adriano jest piłkarzem wyjątkowym ale czy aż na tyle żeby kupować go aż za taką kupę kasy? Nie jestem co do tego przekonany.

Awatar użytkownika
infernus
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: infernus » 18 gru 2005, 20:26

Nie wydaje mi sie żeby piłkarz który spędził większość swojej kariery we Włoszech i ma kontrakt do 2010r. odszedł do Realu... tymbardziej teraz kiedy Inter może cos zwojowac w Europie a Real dołuje... No chyba że za super grubą kase.

Awatar użytkownika
bagg
Bianconero
Reputacja: 43

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 18 gru 2005, 20:32

infernus pisze:i ma kontrakt do 2010r

A nie kończy mu się przypadkiem po tym sezonie kontrakt :think:

infernus pisze:Nie wydaje mi sie żeby piłkarz który spędził większość swojej kariery we Włoszech
Tylko, że we Włoszech prześladują go dziennikarze, więc on raczej byłby za zmienieniem otoczenia.
infernus pisze:a Real dołuje..

Eh, Real to jest taka marka, że raczej pewne jest to, że z tego dokła wyjdzie.

Awatar użytkownika
kulekfcb
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kulekfcb » 18 gru 2005, 20:35

bagg pisze:
infernus pisze:i ma kontrakt do 2010r

A nie kończy mu się przypadkiem po tym sezonie kontrakt :think:

infernus pisze:Nie wydaje mi sie żeby piłkarz który spędził większość swojej kariery we Włoszech
Tylko, że we Włoszech prześladują go dziennikarze, więc on raczej byłby za zmienieniem otoczenia.
infernus pisze:a Real dołuje..

Eh, Real to jest taka marka, że raczej pewne jest to, że z tego dokła wyjdzie.
Tak wyjdzie napewno, tylko pytanie kiedy?? :wink:

Zablokowany

Wróć do „Hiszpania”