Patologie (temat nielegalny) - Strona 10

Chwila oddechu dla stałych bywalców i świeżych owieczek. Trunki oraz coś na ząb w gronie znajomych, jak i dla tych którzy chcą podumać bądź przygadać sobie ramię w ramię z barmanem.
Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 8206
Kontakt:

Patologie (temat nielegalny)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 30 sty 2022, 10:08

sickstick pisze:
30 sty 2022, 10:06
Ograniczenia nakładamy na siebie całe życie, ale chyba nigdy nie zdążyło mi się ukarać sam siebie za złamanie ich.
Mnie się też nie ZDARZYŁO, ale są tacy, którzy za złamanie własnych ustalonych zasad (np. w małżeństwie) mieli kary.

Awatar użytkownika
sickstick
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 5901
Kibicuję: 4rsenal

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sickstick » 30 sty 2022, 10:10

No ale małżeństwo to już układ dwojga ludzi, a nie jednego.

Wysłane z mojego MAR-LX1A przy użyciu Tapatalka

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 30 sty 2022, 10:12

sickstick pisze:
30 sty 2022, 10:10
No ale małżeństwo to już układ dwojga ludzi, a nie jednego.
A media sportowe to jest jeden podmiot? Czy ogromna grupa?

Awatar użytkownika
sickstick
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sickstick » 30 sty 2022, 10:27

Małżeństwo to związek regulowany prawnie, mogący zakończyć się jego rozpadem oraz nierównym podziałem majątku. "Media sportowe" jakikolwiek koleżeńsko-zawodowy związek by z tej grupy nie zrobić, nie ma żadnych regulacji prawnych, można się nazwajem ci najwyżej nie lubić i że sobą nie gadać.

Wysłane z mojego MAR-LX1A przy użyciu Tapatalka

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 30 sty 2022, 10:28

sickstick pisze:
30 sty 2022, 10:27
Małżeństwo to związek regulowany prawnie, mogący zakończyć się jego rozpadem oraz nierównym podziałem majątku. "Media sportowe" jakikolwiek koleżeńsko-zawodowy związek by z tej grupy nie zrobić, nie ma żadnych regulacji prawnych, można się nazwajem ci najwyżej nie lubić i że sobą nie gadać
I co w związku z tym? Przecież nie pisałem o żadnych karach uchwalonych ustawami.

Awatar użytkownika
sickstick
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sickstick » 30 sty 2022, 10:32

No to w jaki sposób jeden dziennikarz sportowy miałby ukarać drugiego za złamanie "zakazu" promowania takich gal? :>

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 30 sty 2022, 10:37

sickstick pisze:
30 sty 2022, 10:32
No to w jaki sposób jeden dziennikarz sportowy miałby ukarać drugiego za złamanie "zakazu" promowania takich gal? :>
No to oczywiste, że musieliby się jakoś dogadać. Wszystko jest kwestią umowną.
W czym problem ustawić się, że kto napisze o tych kurwach, patolach i innych karłach wpłaca odpowiednią kwotę na cele charytatywne. A jesli nie przynosi skutku to ostracyzm, nie współpracować z daną redakcją i [ch**]. Ewentualnie nasłać Słowika na konkurencję ;)

Są miliony sposobów na rozwiązanie każdej sytuacji, tylko trzeba chcieć.

Awatar użytkownika
sickstick
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sickstick » 30 sty 2022, 10:44

A co jeśli na rynek wejdzie nowy dziennikarz sportowy, który rok wcześniej z nikim się na nic nie umawiał. Też go wtedy te "zakazy" i "kary" obowiązują? Przecież są niezgodne z prawem, ustalone dżentelmeńsko przez ograniczoną ilość ludzi, która nie ma monopolu na to co robi.

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 30 sty 2022, 10:46

Jakie ty chłopie stwarzasz sobie problemy :lol2:
"kiedy wejdziesz między wrony musisz krakać jak i one" - nie znasz?

Awatar użytkownika
sickstick
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sickstick » 30 sty 2022, 10:52

-Dzień dobry, chciałbym założyć nowy kanał sportowy, w którym będę krytykował grę reprezentacji Polski.
-Przykro mi, ale Stanowski z Borkiem i Hajtą ustalili że media sportowe w Polsce mogą mówić tylko dobrze o reprezentacji Polski. W przeciwnym razie wykluczenie, ostracyzm i hejt na ciebie. Jeśli wejdziesz między wrony, musisz krakać jak i one"
-Ok, nie było tematu.

Świat według clonera.

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 30 sty 2022, 10:54

Piszesz o odmiennie innych sytuacjach, ale spoko, nikt nie jest nieomylny, więc mogłeś źle zrozumieć moje intencje.

Awatar użytkownika
sickstick
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sickstick » 30 sty 2022, 11:02

Piszę o tym że masz wielką lekkość w proponowaniu zakazów w przypadku rzeczy których nie akceptujesz, przy jednoczesnej lekkości w wyrażaniu swojego oburzenia, gdy ktoś pisze o zakazach rzeczy które akceptujesz. Co byś powiedział na zakaz bycia niezaszczepionym na covid, a w przypadku jego złamania ostracyzm i wykluczenie społeczne? Myślę że jako osoba obiektywna powinieneś być za ;)

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 30 sty 2022, 11:08

sickstick pisze:
30 sty 2022, 11:02
Co byś powiedział na zakaz bycia niezaszczepionym na covid, a w przypadku jego złamania ostracyzm i wykluczenie społeczne? Myślę że jako osoba obiektywna powinieneś być za
W wielu państwach tak jest i obywatele zbyt wiele do gadania nie mają. Protestują na ulicach, ale jakieś kary chyba obowiązują za złamanie reguł. I w sumie jeśli nie masz paszportu covidowego to jesteś wykluczony, bo nie możesz korzystać z dobrobytku, a jedynie z absolutnego minimum w postaci aptek i drogerii.
sickstick pisze:
30 sty 2022, 11:02
Piszę o tym że masz wielką lekkość w proponowaniu zakazów w przypadku rzeczy których nie akceptujesz, przy jednoczesnej lekkości w wyrażaniu swojego oburzenia, gdy ktoś pisze o zakazach rzeczy które akceptujesz
Zbyt daleko idące wnioski wyciągasz. Przypomnę Ci tylko, że porównujesz laskę która jest znana z robienia gały jakimś raperom, karłów z youtube'a i patoli z warsaw shore do piłkarzy reprezentacji Polski.

Awatar użytkownika
DDK
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 5055
Kibicuję: Tylko WISŁA

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DDK » 30 sty 2022, 17:43

cloner pisze:
30 sty 2022, 8:12
No w końcu ktoś zrozumiał. Przecież to jest dokładnie to samo, tylko użyłem innego słowa, ale paru forumowym narcyzom prędzej żyłki popękają, niż napiszą że mam rację.
Sorry, ale wychodzisz tutaj tylko Ty na narcyza. Te 2 słowa mają całkowite inne znaczenie i to, że Ty używasz ich naprzemiennie dowolnie, nie znając różnicy pomiędzy nimi, to tylko twoja sprawa. I najlepsze, że piszesz to jako największy przypierdalacz forum o błędy czy błędne użycie danych słów.

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 30 sty 2022, 17:56

DDK pisze:
30 sty 2022, 17:43
cloner pisze:
30 sty 2022, 8:12
No w końcu ktoś zrozumiał. Przecież to jest dokładnie to samo, tylko użyłem innego słowa, ale paru forumowym narcyzom prędzej żyłki popękają, niż napiszą że mam rację.
Sorry, ale wychodzisz tutaj tylko Ty na narcyza. Te 2 słowa mają całkowite inne znaczenie i to, że Ty używasz ich naprzemiennie dowolnie, nie znając różnicy pomiędzy nimi, to tylko twoja sprawa. I najlepsze, że piszesz to jako największy przypierdalacz forum o błędy czy błędne użycie danych słów.
Chłopie, przypierdoliłeś się, że nie można nałożyć zakazu na samego siebie, pomyliłes się, spoko, zdarza się, ale nie wiem po [ch**] dalej drążysz temat. Ego twoje już dawno wręcz wybuchło ;) Nie szkoda ci czasu na te dopierdalanie się? Miej jaja i napisz choć raz, że się pomyliłeś.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hyde Park”