Post Wyświetl pojedynczy post autor: dias » 16 gru 2025, 23:01
dias
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sh00t » 16 gru 2025, 23:02
Sh00t
dias

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ilka » 16 gru 2025, 23:05
Yamal to co drugi mecz gra dobry. Dziś jest ten słaby, choć z Osasuna to jedną połowę miał dobrą ..
Chyba już im ciężko będzie. Ale Barca musi na dwa strzelić ...
Ilka
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sh00t » 16 gru 2025, 23:18
Sh00t

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ilka » 16 gru 2025, 23:23
Ilka

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Leszek » 17 gru 2025, 0:18
No tak. On dziś tylko zaliczył asystę która raczej nie uratuje jego mizernego dorobku kariery. Ten 18 latek powinien się zapaść pod ziemię ze wstydu a klub niech go najlepiej sprzeda.
Leszek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 17 gru 2025, 8:49
Chlopaczek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Leszek » 17 gru 2025, 8:59
A ja bym nie miał. Ani względem Yamala ani reszty zespołu. Kalendarz jest napięty i to w ch*j normalne że często w takich meczach odbębnia się tryb takiego trochę treningu + który przede wszystkim trzeba zaliczyć i zapomnieć. Ostatnie tygodnie i tak klub jak i sam Yamal mieli całkiem przyzwoite.Chlopaczek pisze: ↑17 gru 2025, 8:49Ja bym mial troche wieksze wymagania w starciu z zespolem trzecioligowym wzgledem pilkarza ktory niedawno otarl sie o Zlota Pilke.
Leszek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 17 gru 2025, 9:17
Chlopaczek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: moody » 17 gru 2025, 9:28
moody

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Leszek » 17 gru 2025, 22:20
Ja myślę że ludzie mimo wszystko czasem zapominają że on ma dopiero 18 lat. Jeszcze zdąży zmądrzeć pod kątem pewnych ludzkich zachowań. Oczekiwanie że miał wczoraj np włączyć tryb Messiego to jak dla mnie niedorzeczność. No ale tak jak napisałeś. Ja kibicuję Barcelonie więc patrzę z innej perspektywy. W ogóle się dziwię że zagrał w tym meczu bo wciąż jestem mimo wszystko zwolennikiem ostrożnego dysponowania jego siłami.Chlopaczek pisze: ↑17 gru 2025, 9:17Niestety pan Yamalek mnie nie rozpieszczal swoja gra jasne reszta prezentowala sie rownie slabo ale to on jest gwiazda druzyny nosi dyche na plecach i jako cieszynke wymyslil sobie zakladanie korony na glowe wiec ogniskuje uwaga ale takze krytyke. Chcesz byc krolem to graj przynajmniej jak ksiaze a nie jak stajenny.
Zreszta ten komentarz to i tak byl tylko delikatny kuksaniec bo mam do niego jakas tam sympatie.
Leszek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: FILIPPO828 » 21 gru 2025, 14:06
FILIPPO828
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Nebula RN » 21 gru 2025, 15:01
Nebula RN

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ilka » 21 gru 2025, 15:27
Ilka
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio