Reprezentacja Niemiec (zbiorczy)

Luber0
Rezerwowy
Rezerwowy
Reputacja: 0

Post autor: Luber0 » 09 lip 2006, 14:17

fieldy pisze:
Luber0 pisze:Chyba się nie rozumiemy. Z Kostaryką chyba odwrotnie dobrze w ataku, słabo w defensywie
już wcześniej poprawiłem, przeoczyłem to.
Luber0 pisze:Ze Szwecją jakby nie strzelili w 10 to by strzelili w 30. Szwedzi powinni się cieszyć z tak małego wyniku.
co ty jasnowidz jesteś ? nie masz pewności, ze by strzelili,
zreszta nie chodzi o wynik, tylko o styl, bo zdaje się to miałes na myśli, ppisząc, ze Niemcy grają najpiękniej.
Luber0 pisze:Z Polską dominowali , ale widocznie masz inny telewizor i Ci puszczają inne mecze.
dominowali, a w ataku grali chaotycznie, na tyle okazji co mieli wykorzystali 1,kiedy polacy już od 30 minut w 10 grali, no to chyba, rzeczywiscie nalezy im oddać - grali zajebiscie piękną piłkę.
Luber0 pisze:Z Włochami stało się. Włosi mieli więcej sytaucji ale Niemcy nie byli dłużni
grali gorzej, po prostu.
Luber0 pisze:Z Argentyną po karnych wiadomo. I tym spotkaniu można mieć tylko zastrzeżenie do sędziego w stosunku do sędziowania dla Niemców.
można mieć pretensje, Frings sam jest sobie winien, zresztą Cufre i Maxi tez zostali zdyskwalifikowani, odpowiednio na 2 i 4 mecze, Frings tylko na 1
Luber0 pisze:Wg Mnie Włosi napewno nie grali ładniejszej piłki od Niemców.
masz prawo tak sadziec, a co myślisz, o grze WKS, Argentyny, Francji ? Hiszpanii ? tez grali "bardziej brzydko" od Niemców ? Wszyscy ?

JEZU LUDZIE NAUCZYCCIE SIĘ CZYTAĆ. FRINGS JEGO DECYZJA I NIE ZAGRAŁ CHODZIŁO MI O TO ŻE KLUCZOWE BO NIE ZAGRAŁ Z WŁOCHAMI. A NAPISAŁEM PRZECIEŻ ŻE WKŚ GRAŁO BARDZO ŁADNY FUTBOL.

CZYTANIE ZE ZROZUMIENIEM KLUCZEM DO SUKCESU. POTRAFICIE CZŁOWIEKA ZDENEROWAĆ SWOJĄ IGNORACJĄ.WYLOGUJ

Wróć do „Niemcy”