Jacek Krzynówek - Strona 2

Piłka nożna w Polsce: Ekstraklasa, 1 Liga, 2 Liga, Puchar Polski | Zawodnicy i kluby (Legia Warszawa, Lech Poznań, Wisła Kraków, ŁKS Łódź, Widzew Łódź) | Reprezentacja Polski | Polscy Kibice, Oprawa meczowa | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z polską piłką nożną.
romantyk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: romantyk » 29 lis 2004, 19:23

Obecnie najlepszy Polak grajacy w polu. Chociaz uroda nie grzeszy, to gra wysmienicie :wink:

Awatar użytkownika
Andreyew
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Andreyew » 29 lis 2004, 20:06

beckhs pisze:Obecnie najlepszy Polak grajacy w polu. Chociaz uroda nie grzeszy, to gra wysmienicie :wink:
Nie rozumiem jak facet moze stwierdzic u drugiego faceta ze uroda nie grzeszy (Zazwyczaj panie oceniaja urode mezczyzn a nie faceci.....ale kto wie). Takie stwierdzenie powinno byc dane raczej na jakims "Cieplym Forum".
Ostatnio zmieniony 29 lis 2004, 20:08 przez Andreyew, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
raf799
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: raf799 » 29 lis 2004, 20:08

ja tez nie wiem ja kocham normalnie

romantyk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: romantyk » 29 lis 2004, 20:14

Jezeli w lidze włoskiej jest temat Najprzystojniejsi z Seirei A i tam najwiecej to mezczyzni sie wypowiadaja wiec o co ci chodzi?>? chyba mi nie powiesz ze Krzynowek to najpiekniejszy, najprzystijniejszy mezczyzna. Zreszta mysl sobie o mnie co chcesz, bo mnie to i tak nie interesuje

Awatar użytkownika
Andreyew
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Andreyew » 29 lis 2004, 20:16

Sorry ale ja nie moge stwierdzic czy jest on przystojny czy nie, jedynie moge powiedziec ze ma urode nie codzienna, zadko widziana...panie Moderatorze

romantyk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: romantyk » 29 lis 2004, 20:19

wiec chyba przychylasz sie do mojego zdania?? mozesz stwierdzic, tylko nie chcesz. Przeciez o nic taiego. na tej samej zasadzie jak gadasz z kumpem i akurat przechodzi jakis chłopak a za nim laski to na pewno go oceniasz. Zrezta skonczmy te off-topici !!! Koniec dyskusji na ten temat

Awatar użytkownika
Andreyew
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Andreyew » 29 lis 2004, 20:23

Ok koniec dyskusji ale moim zdaniem nie powinno sie oceniac urody pilkarzy (przynajmniej przez facetow).
A po drugie nie oceniam ludzi po wygladzie tylko po zachowaniu\ubraniu.(Hate dress)...z wyjatkiem dressu sportowego nie ulicznego <-(TEGO NIE LUBIE) :]

Awatar użytkownika
olek j
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: olek j » 29 lis 2004, 20:52

AAAAAAAAAAAAAAA się fajnie zrobiło tu... :twisted:

Awatar użytkownika
sirtomaszo
Rezerwowy
Rezerwowy
Kontakt:

Prawda o Jacku...

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sirtomaszo » 23 gru 2004, 10:31

Jacek może i jest wielkim piłkarzem ale uciekł ze szkoły!!! I to jest prawda... :(

kamuflasz
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kamuflasz » 10 sty 2005, 22:55

Pisałem już kiedyś na innym forum to że kiedyś za czasów trenera Górskiego mieliśmy 11 znakomitych piłkarzy a teraz mamy tylko dwóch i są nimi Krzynówek i Dudek reszta tych piłkarzy to co najwyżej są dobrzy. Krzynio miał trudne piłkarskie początki ale jego zawziętość i ambicje pozwoliły mu osiągnąć dzisiejszy poziom, mam nadzieję że utrzyma go jeszcze przez kilka sezonów i będziemy mogli powiedzieć:

Brazylia ma Ronaldo, Francja ma Zidane a my mamy Krzynówka;)

Awatar użytkownika
Tomusmc
Juventino
Reputacja: 4832

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 10 sty 2005, 23:02

kamuflasz pisze:Pisałem już kiedyś na innym forum to że kiedyś za czasów trenera Górskiego mieliśmy 11 znakomitych piłkarzy a teraz mamy tylko dwóch i są nimi Krzynówek i Dudek reszta tych piłkarzy to co najwyżej są dobrzy. Krzynio miał trudne piłkarskie początki ale jego zawziętość i ambicje pozwoliły mu osiągnąć dzisiejszy poziom, mam nadzieję że utrzyma go jeszcze przez kilka sezonów i będziemy mogli powiedzieć:

Brazylia ma Ronaldo, Francja ma Zidane a my mamy Krzynówka;)
Też mam taką nadzieje, ale :) Teraz raczej Adriano, a nie Ronaldo, a Zidane odszedł już z reprezentacji :D Ważne, że my mamy Jacka, a co nas interesuje jakaś Francja czy Brazylia ;)

ODPOWIEDZ

Wróć do „Polska”