I oczywiście Gourcuff, jak już kiedyś pisałem jeden z bardziej utalentowanych graczy młodego pokolenia w mojej opinii. Aż przyjemnie patrzeć jak chłopak gra, jeszcze sezon i jak dla mnie szansa na pierwszy skład. Przy boku takich graczy jak Seedorf, Pirlo czy Kaka na pewno szybko rozwinie się do światowego poziomu i wraz z Kaką przez lata będą stanowić o sile naszej ukochanej drużyny
Wart zauważenia jest całkiem dobry występ Brocchiego który całkiem dobrze spisywał się na pozycji Pirlo. Co prawda nie jest graczem takiego formatu jak Andrea ale robił co mógł aby go zastąpić.
Gilardino11 zgodzę się z tobą, mnie także zaskoczyło wystawienie Favalliego, od dawna jestem zdania ze Marek zasługuje na znacznie częstsze występy i liczyłem ze w tym sezonie tak się stanie. Mam nadzieję ze Ancelotti wreszcie się do niego przekona i pozwoli mu zaprezentować swoje znaczne przecież umiejętności.
Podsumowując bardzo dobry mecz, widać ze nowi zawodnicy szybko wkomponowali się w zespół. A przecież to nie było optymalne zestawienie dlatego pozostaje tylko oczekiwac że będzie jeszcze lepiej