Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 08 lip 2007, 18:57
czeher
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 08 lip 2007, 18:58
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bask » 08 lip 2007, 18:58
Racjafieldy pisze:jak widze takie sceny, to się wstydze, ze jestem Polakiem
Bask

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 08 lip 2007, 19:01
Nie wiem jak was ale mnie ogolnie cieszy tofieldy pisze:Zanosi się na to, ze spotkanie zostanie przerwane i walkower - choć jak mówie, pewnie i tak Legię wykluczą
czeher

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marco Van Basten » 08 lip 2007, 19:03
Uogólniasz. Kilkudziesięciu chamów z Warszawy i okolic. Nie pozostaje nic innego jak pogratulować Legii wspaniałych kibiców. Szkoda słów, aby opisywać takie prostactwo.fieldy pisze:Kilkadziesiat chuliganów z Polski
Marco Van Basten
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 08 lip 2007, 19:06
Co ty pieprzysz. Minąłem się z prawdą ? Nie są z Polski ? Warszawa to nie Polska ? To są Polacy. Ludzie na świecie tak to odbiora, nie beda mówić - kibice z Warszawy, tylko PSEUDO kibice z PolskiMarco_Van_Basten pisze:Uogólniasz. Kilkudziesięciu chamów z Warszawy i okolic..fieldy pisze:Kilkadziesiat chuliganów z Polski
Pseudo kibiców.Nie pozostaje nic innego jak pogratulować Legii wspaniałych kibiców
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 08 lip 2007, 19:14
Nikt nam Euro nie zabierze. Bo komu mieliby dać? Włochom? U nich też bywają podobne akcje, co pokazał nawet poprzedni sezon. O Calciopoli i domniemanych niedawno przekrętach finansowych nie wspominając. Oni lepsi wcale nie są i dlatego nie stracimy Euro 2012. To byłby mimo wszystko krok drastycznyfieldy pisze:jeszcze nam Euro odbiorą
Kluchman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 08 lip 2007, 19:15
Jarzinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 08 lip 2007, 19:15
czeher

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Piotrek_0011 » 08 lip 2007, 19:24
Piotrek_0011

Post Wyświetl pojedynczy post autor: dzieciol » 08 lip 2007, 19:25
Nic straconego, naie przejmuj sie...juz sie zaczelo...600 tys lapowki, dla pacholka Lipca, moze nawet dla samego Lipca, teraz kibice, swietna opinia..dajemy radeJarzinho pisze:Dobrze tylko, że juz dostaliśmy Euro2012.
dzieciol

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Duch » 08 lip 2007, 19:30
Nie się co cieszyć. Będziemy organizatorami do pierwszej inspekcji z UEFA. Przyjadą, zobaczą i tyle będziemy to Euro widziećDobrze tylko, że juz dostaliśmy Euro2012.
Duch
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zico_FCI » 08 lip 2007, 19:30
Zico_FCI

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 08 lip 2007, 19:32
nie, tak uwazam bowiem gdyby zostal wykluczony nie walczylby jakis czas temu o puchar UEFA w barazu z LeoZico_FCI pisze:Feyenoord został wykluczony z europejskich pucharów także na obecny sezon czy nie?
czeher
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 08 lip 2007, 19:33
fieldy
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio