Eee to na stadionie, wokół to myślałem że jakiś Disneyland chcesz budowaćWilmore pisze:Coś konkretnego - stała trybuna dla gości, odpowiedni na warunki Pruszkowa i zapotrzebowanie kibiców stadion z podgrzewaną murawą - nic nie wiem, czy ją macie, ale wiem, że na stadionie jest jeszcze sporo do zrobienia. Fajnie więc słyszeć, że się robi kolejne rzeczy, szkoda tylko, że tymczasowe trybuny.
Nie wiem co obecnie się robi na stadionie bo mi tam nie po drodze ale bez oświetlenia i podgrzewanej murawy nawet tymczasowej licencji nie będzie a z tego co wiem klub stadion Legii chce wynająć jedynie na 3 mecze więc mam nadzieję że chcąc grać w OE w Zniczu sa poważni ludzie i z motyką na słońce się nie porywają i nie rzucają słów na wiatr.
A tymczasowe trybuny mają się pojawić tylko dlatego aby spełnić wymogi licencyjne bo nowej nie da rady w takim okresie pobudować (może też chodzić o pieniądze od miasta ale tego nie wiem a na jego utrzymaniu są jeszcze koszykarze i mieli być siatkarze), a później znikną. Nowa trybuna na wzór tej pierwszej dalej jest w planach tyle że jedynie przesunięta w czasie. Na następny sezon (może jeszcze w tym?) powinna być gotowa.
A widzisz takie mamy wynalazkiMiałeś na myśli - murawy? Czy taka już jest?
DokładnieWilmore pisze:Dokładnie.Bienias pisze:czas powiedziec stop.