Bayern Monachium (zbiorczy) - Strona 254

Piłka nożna w Niemczech | Rozgrywki ligowe: Bundesliga i Puchar Niemiec | Kluby: Bayern Monachium, Borussia Dortmund, Bayer Leverkusen | Reprezentacja Niemiec | Transfery oraz inne wydarzenia związane z niemiecką piłką nożną
Awatar użytkownika
Akarin
Bundesliga ToNi Liga
Reputacja: 45

Re: Bayern Monachium (zbiorczy)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Akarin » 17 lut 2010, 23:14

cru pisze:Bayern nazywa sie smiesznym klubem bo jego kibice nonstop napinaja sie jacy to mocni nie sa i kogo jak nie pojada, a prawda jest taka ze od paru lat jedyne co soba ten klub prezentuje to smiech i regularne baty od nawet przecietnych klubow.
Jedno życie, jeden klub - 1/8 aż po grób!

Pozdro.
Kto sie napina jaki jest mocny? Dawaj cytaty.
Wilmore pisze:
Oddał nam to co zawsze z Milanem nam zabierali
Z Milanem sędziowie Wam zabierali co najwyżej piątą bramkę, którą dostalibyście w plecy.
To było powiedziane tylko dla żartu. Już nie róbmy napinki z każdego zdania :wink:

Fakt jest taki, ze wygraliśmy fartem. Overbo dał nam bramkę jedną. Zagraliśmy do dupy, zupełnie jak nie ostatnio. We Florencji spodziewam się innego spotkania, bo Viola bedzie musiała sama zaatakować trochę bardziej.

No i jak mówiłem:
Demichelis: do widzenia.

Awatar użytkownika
Chlopaczek
Ten obcy
Reputacja: 3127

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 17 lut 2010, 23:16

Absolutnie nie mozna dopuscic zeby sedziowie mogli korzystac z zapisu video. To zabije piekno tego sportu. Proponuje zeby sedziowie biegali z czarnymi opaskami na oczach i z psami przewodnikami. Bedzie jeszcze uczciwiej a FIFA pokaze ze jest przyjazna dla zwierzat.

Awatar użytkownika
Metal
Rezerwowy
Rezerwowy
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Metal » 17 lut 2010, 23:16

cru pisze:Bayern nazywa sie smiesznym klubem bo jego kibice nonstop napinaja sie jacy to mocni nie sa i kogo jak nie pojada, a prawda jest taka ze od paru lat jedyne co soba ten klub prezentuje to smiech i regularne baty od nawet przecietnych klubow.
Toż to jak powinniśmy nazwać kluby Serie A i ich kibiców? Aż tak wulgarnych słów nie ma w moim słowniku, bo Juve to miała być ekipa, która wygra wszystko, Melo ten wielki geniusz, Diego i inni, którzy ostatecznie okazali się patałachami. Tak, tak... mówicie sobie dalej, że wtedy Biała Dama przegrała nawet z czymś tam w lidze, ale wcześniej byli w formie i zwrot zaczął się od porażki z nami, nikt mi nie wmówi, że na sam mecz Juve było bez formy.

Mowa o bezpośrednich pojedynkach, tak? Ostatnie dwa sezony: Bayern lepszy od Fiory w fazie grupowe, Werder lepszy od Milanu, ten sezon - Bayern lepszy od Juve i na razie lepszy od Fiorentiny, zdecydowanie bilans jest tak słaby, że Bundesligę powinni usunąć, wstyd, wstyd!

Awatar użytkownika
Akarin
Bundesliga ToNi Liga

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Akarin » 17 lut 2010, 23:20

Chlopaczek pisze:Absolutnie nie mozna dopuscic zeby sedziowie mogli korzystac z zapisu video. To zabije piekno tego sportu. Proponuje zeby sedziowie biegali z czarnymi opaskami na oczach i z psami przewodnikami. Bedzie jeszcze uczciwiej a FIFA pokaze ze jest przyjazna dla zwierzat.
Platini, Blatter to ślepi ludzie. Chyba Szwajcaria i Francja muszą przegrać kilka razy po takich bramkach ze spalonego itd, żeby coś im się ruszyło w głowach.
Ten zapis powinien być już dawno wprowadzony, ale oni niestety nie mają na to jaj, tłumacząc się "pięknem sportu".

Awatar użytkownika
Chlopaczek
Ten obcy
Reputacja: 3127

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 17 lut 2010, 23:23

Metal pisze: Biała Dama
To jakas szalenie zlozona ironia?

Awatar użytkownika
czeher
Nałogowy hazardzista
Nałogowy hazardzista
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 17 lut 2010, 23:25

Akarin pisze:Kto sie napina jaki jest mocny? Dawaj cytaty.
Akarin pisze:Jeśli chodzi o Bayern to wszyscy zdrowi i gotowi, żeby rozjechać Fioletowych.

Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 16

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 17 lut 2010, 23:28

FC B... kocha Overebo. :lol: Nie napinajcie się nawzajem w kolejnej rundzie czy to Włosi czy to Bawarczycy będą chłopcami do bicia. :D Najlepiej dla Barcy.

Awatar użytkownika
Bienias
Vamos Blaugrana
Reputacja: 677

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 17 lut 2010, 23:29

Akarin pisze:
Jedno życie, jeden klub - 1/8 aż po grób!

.

Prosze tego tekstu uzywac tylko i wylacznie do Realu :boruta: Pasuje najadekwatniej

ed.a to Cru cytowales. Nie skojarzylem usera. W kazdym razie wszystko sie zgadza :D
Ostatnio zmieniony 17 lut 2010, 23:33 przez Bienias, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Akarin
Bundesliga ToNi Liga

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Akarin » 17 lut 2010, 23:30

Ale przecież potwierdziłem to, że to napisałem. Chodziło mi poza tym. Dobrze wiem co piszę. Poza tym wyraz "rozjechać" może być różnie rozumiany. Akurat ja miałem na myśli wynik 3:0. Taki jak przed rokiem. Nie pykło, ale nie ma co rozpaczać.

Czy napisałem tam, ze wygramy 6:0?

Nie, zrobiłem ewidentną napinkę. Więc o co kaman?

Jeszcze raz mam napisać, ze dostaliśmy bramkę ze spalonego, zagraliśmy słabo a Viola dobrze?

edyta:
Bienias, ale ja uzylem tego w odpowiedzi na post kibica Realu. Wiec wszystko poprawnie.

Awatar użytkownika
Boromir
Shadow stalker
Reputacja: 5882

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Boromir » 17 lut 2010, 23:50

Metal pisze:Toż to jak powinniśmy nazwać kluby Serie A i ich kibiców? Aż tak wulgarnych słów nie ma w moim słowniku, bo Juve to miała być ekipa, która wygra wszystko, Melo ten wielki geniusz, Diego i inni, którzy ostatecznie okazali się patałachami. Tak, tak... mówicie sobie dalej, że wtedy Biała Dama przegrała nawet z czymś tam w lidze, ale wcześniej byli w formie i zwrot zaczął się od porażki z nami, nikt mi nie wmówi, że na sam mecz Juve było bez formy.
Diego taki patałach, że przez trzy sezony nie dawaliście sobie z nim rady. Nie schlebiajcie sobie, Juventus był bez formy już podczas meczów z Bordeaux i Cagliari a i zwycięstwo z Udine było wymęczone, potem nastąpił przebłysk z Interem (ale każdy wie jakie to są mecze i czemu nie patrzy się na formę przed nimi). Porażka z Bayernem tylko ten kryzys pogłębiła, potem było Bari, Catania, Milan itd, itp...

Co do spalonego to :hardkor: Ovrebo jest gigant, najpierw Barca teraz Bayern. W sumie to jakby nie patrzeć to w meczu Juventus - Bordeaux też uznał bramkę dla gości ze spalonego i w efekcie tych dwóch punktów nam brakło do awansu. :wink:

Awatar użytkownika
(L)oczkerson
O Captain! My Captain!
Reputacja: 621

Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)oczkerson » 17 lut 2010, 23:52

hłe hłe hłe widzę, że niektórzy po wielkim sukcesie Bayernu się nieco zagotowali :lol:
Swoją drogą się nie dziwne. Bayern taki rozpędzony, Viola taka beznadziejna a zwycięstwo tylko dzięki kompromitującemu wałkowi sędziego.
A ja w zasadzie wpadłem tylko z jednym pytaniem do zorientowanego w ostatnich występach Fiorentiny. Viola zagrała na takim poziomie jak w meczach z Sampą, Romą czy Palermo? Bo jeśli tak, to widzieliście słabą Violę, która w formie taką stratę może odrobić z palcem w nosie.
Pozdrawiam, i życzę miłych tyrad na temat wyższości Bundesligi nad Calcio. jednoznacznie przypominając, że liga to nie 3 zespoły, a 20 i że zapominacie o Interze :wink:

Awatar użytkownika
Akarin
Bundesliga ToNi Liga

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Akarin » 18 lut 2010, 0:07

Viola zagrała dzisiaj dobrze taktycznie, ale nic poza tym. Praktycznie stali tylko z tyłu i czekali na kontrę. Dobrze Jovetic grał.
Bayern miał wiecej posiadania piłki, strzałów na bamkę, mniej razy faulował a to była dzisiaj domena Fiorentiny. Przy Robbenie w pewnym momencie 4 graczy stało. Dużo faulowali, by przerwać szybko grę.
Jak mówię: taktycznie mądrze. Ale w rewanżu, jeśli chcą awansować, muszą się trochę otworzyć a to daje naszym skrzydłom więcej miejsca a to jest nasza najwieksza siła.

Awatar użytkownika
czeher
Nałogowy hazardzista
Nałogowy hazardzista
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 18 lut 2010, 0:09

Akarin pisze:Kto sie napina jaki jest mocny? Dawaj cytaty.
dalem specjalnie twoj cytat, chociaz ja wiem w jakim byl pisany klimacie ... takim naszym "kokieteryjnym" ale Ty to nie jedyny kibic wiec az mnie dziwi ze prosisz o cytaty....
Gomez pisze:kibice Violki i czesc kibicow SerieA prawie dotknela nieba remisujac niemalze z FC BAYERNEM... spokojnie... w marcu jebniecie ostro o glebe...5
Martinho pisze:Bayern niespodziewanie nisko prowadzi z tym cienkim fioletowym zespolem i dziwie sie ze meczy sie z nimi... Sedzia troche pod Fiorentine gwizdze no chyba ze mam takie wrazenie tylko.... Robben swietnie smiga i jest nie do zatrzymania dla obroncow rywala. Mam nadzieje ze po przerwie zobaczymy wiecej bramek dla Bayernu bo wstyd wygrac u siebie z zespolem z Serie A tylko 1:0....
http://www.bayern.munchen.pl/artykul,lm ... a-acf,5666
to tez kibice bayernu... pilkarz drugoligowy co przepisow nie zna... t... cos tam

Awatar użytkownika
Akarin
Bundesliga ToNi Liga

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Akarin » 18 lut 2010, 0:13

Czeher, lepiej wejdź na forum a nie na stronę główną, bo tam debili co nie miara. Na forum wszyscy są poważniejsi i widzą co zagraliśmy.

Ps. Martinho dajesz? Bez przesady, chyba do takiego poziomu nie upadliśmy, nie?

Awatar użytkownika
Łukasz_
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 18 lut 2010, 0:20

Oglądałem teraz skrót na polsacie. Gilardino grał dziś ? :lol: Widziałem go przez chwilkę w swoim polu karnym przy rzucie rożnym.

Sędzia młodziutki, zdarza się :P A tak poważnie pisząc to co zrobił jest karygodne bo widział to na 100%. Sprzedawczyk jeden. Będzie się tłumaczył.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Niemcy”