Re: "Prawo Bosmana"

Awatar użytkownika
Michał M
Bawarski Krzyżak
Reputacja: 84

Re: "Prawo Bosmana"

Post autor: Michał M » 06 maja 2010, 9:10

EnJoy's pisze:Kuranyi raczej odejdzie do Dynamo Moskwa - najbardziej intratna propozycja pod względem gotówki, zaś poziom sportowy na pewno niższy niż w S04.Trochę dziwi mnie ta decyzja, ale jak już zbiera na emeryturę to ok.Ale jeśli chciałby pograć jeszcze to są bardziej ambitne kierunki, bądź zostanie w Schalke, co jak co zagrają w LM.
Kiedyś słyszałem, że pytało o niego Juve, ale nie wiem ile w tym prawdy.
Juve pyta o co drugiego piłkarza z BL :] Najbardziej prawdopodobny jest w tej chwili wariant z Rosją - piłkarz dobrze zarobi, a sukcesami nie ma co się ekscytować, do kadry niemieckiej i tak go nawet teraz nie biorą...W Schalke praktycznie na 99% nie zostanie.

Co do innych - Dabo już chyba został zakontraktowany przez Lyon, Guerrero ma ponoć jednak pozostać w HSV, ciekawe co będzie z Jonesem, który cały sezon się leczył - czy Schalke wyciągnie do niego pomocną dłoń, czy zostawi go na lodzie? Hildebrand na 100% opuszcza Hoffenheim, mówiło się o Stuttgarcie (Lehmann kończy karierę), ale Stuttgart ma postawić na młodego Ulreicha. Trudno powiedzieć co będzie z Altintopem - po ostatnich występach w LM cieszy się zainteresowaniem sporej ilości klubów, mówi się np. o Tottenhamie. Ja nie miałbym nic przeciwko, gdyby jednak został w Monachium, ale z drugiej strony nie dziwi mnie, że Hamit chce grać w podstawowym składzie - trudno oczekiwać, żeby wygryzł Robbena lub Ribery'ego :wink:

Aha, najnowszy news, to ponoć Magath chce ściągnąć Ballacka do Schalke :shock: I liczy na to, że tenże zgodzi się na sporą obniżke pensji :lol:

Wróć do „Piłka nożna na świecie”