Re: Ekstraklasa w sezonie 2009/2010

Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 16

Re: Ekstraklasa w sezonie 2009/2010

Post autor: Jarzinho » 16 maja 2010, 9:44

Wilmore pisze:Która tabela? Ta z Football News, która odejmuje Lechowi i Wiśle wsparcie sędziów (a gdzie Wisła ma mistrza już od dwóch kolejek), czy ta uwzględniająca błędy sędziów, a która ostatecznie została wypaczona przez sędziów we wtorek?
Wsadź sobie tą tabele tam gdzie lubisz mieć coś włożonego.

Te tabele się odnoszą do bramek jakie czy punktów jakie zdobyli przez błędy drużyny. Dlaczego się tylko raz odniosła do kartek dla zawodników Lecha. Tylko jedna była kontrowersyjna, tylko czerwone kartki są kontrowersyjne. To, że Lewy dostawał czasem kartki za czystą walkę to nic i później musiał pauzować z Odrą. Wielokrotnie pisałem także, że sędziowie nie panowali nad tym co się dzieje na boisku i źle gwizdali i dawali kartki za nic. To się jednak nie liczy. Śmieszne. Nie będę się licytował bo wyciąganie tego to raczej frustracja debili, a wyciąganie tych najbardziej kontrowersyjnych sytuacji, resztę pomijając najlepiej o tym świadczy.
Cracovia jak przystało na zaprzyjaźniony klub załatwiła Wisłę, dając Lechowi przewagę i nie odpuściła Piastowi, przez co utrzymała Arkę. Piastowi życzyłem spadku, tylko, że spadli kosztem Gdynian i nie będę zaskoczony jeśli będą pisać protesty, bo Arka grała na sztucznej nawierzchni. :lol:
Lech Lech Amica :lol: Mistrz w Poznaniu i mam nadzieję, że taką imprezę jak wczoraj nie będę musiał czekać 6 lat. :D

Wróć do „Polska”