FMy - Strona 259

Chwila oddechu dla stałych bywalców i świeżych owieczek. Trunki oraz coś na ząb w gronie znajomych, jak i dla tych którzy chcą podumać bądź przygadać sobie ramię w ramię z barmanem.
Awatar użytkownika
metol
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 3
Kibicuję: Everton
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: metol » 01 lis 2005, 13:14

bagg pisze:
metol pisze:Leo Messi z Barcy

jak Ci się udało Messi'ego ściągnąć? Ile za niego dałeś? Ile chciał tygodniowo?
metol coś mnie się wydaje że wały wkrćasz z tym transferem Messiego :shock: .
:roll: ??? Śmiecie twierdzić, że kłamię :lol: ?? Po co miałem to robić?? Nawet Was przeciez nie znam (nie licząc tego ze wiem jaki macie nick i np. komu kibicujecie) Kupiłem go za 6 mln euro a płace 29 tys euro tygodniowo. Bez problemów go ściągnąłem. A koledzy mi mówią ze im sie udało taniej.

Aha i podajcie jakis bardzo dobrych i w stosunkowo tanich obrońców. tak do 9 mln euro zeby mozna bylo sprowadzic.

Aha i nie zauważyliscie ze w tym FM-ie grają strasznie nierówno? Ja wyeliminowałem Evertonem Inter w kwalifikacjach do Ligi Mistrzów, co prawda fuksem ale wygrałem na wyjeździe 3-2 :shock: albo wygrałem też w fazie grupowej LM z Villarreal 4-1 tez na wyjezdzie , a naprzykład z jakimś West Brom nie moge ni cholery wygrać :?

PS: ktoś pytał o budżety klubów a więc ogłaszam z dumą, że Everton ma 12 mln euro na transfery!! I budżet płacowy ma też OK! w ogóle z finansami jest wporządku oprócz tych 40 mln długów... :x :lol:

Awatar użytkownika
Marq
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marq » 01 lis 2005, 13:35

Aha i podajcie jakis bardzo dobrych i w stosunkowo tanich obrońców. tak do 9 mln euro zeby mozna bylo sprowadzic.
Ja do Newcastle ściągnąłem 19 letniego Antona Ferdinanda( chyba brat Rio :wink: ) i spiusuje się całikiem nieźle jak na ten wiek. Noty ma najczęsciej 7-8 ale zdaża się też 5 albo 10. :lol: Czyli jednym słowem gra nierówno, ale ma dopiero 19 lat.
Ściągnąłem sobie jeszcze Bassegio z Anderlechtu i koleś wymiata na środku pomocy. 8)

Hopek
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Hopek » 01 lis 2005, 14:52

dzisiaj rano włączam kompa chce se wczytrac zapisana gre a tunagle wyskakuje na pulpit i pisze gra nie została wczytana wiecie może o co chodzi :( ????

Awatar użytkownika
Berele Lewartow
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 689

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Berele Lewartow » 01 lis 2005, 14:55

Hopek pisze:dzisiaj rano włączam kompa chce se wczytrac zapisana gre a tunagle wyskakuje na pulpit i pisze gra nie została wczytana wiecie może o co chodzi ???? :cry:
Zapewne podobna sytuacja jak w FMie 2005. Utwórz sobie w katalogu data,katalog- user data i tam zapisuj savey. Niestety tamtej gry już nie przywrócisz :cry:

Awatar użytkownika
bagg
Bianconero
Reputacja: 43

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 01 lis 2005, 15:56

metol pisze:Rolling Eyes ??? Śmiecie twierdzić, że kłamię Laughing ??

Nie, nie. Ja tylko się właśnie pytałem jak bo też Go chciałem sprowadzić do Tottenham'u mojego, ale nie chciał przyjść ;/ No cóż....jego strata :P
metol pisze: Aha i podajcie jakis bardzo dobrych i w stosunkowo tanich obrońców. tak do 9 mln euro zeby mozna bylo sprowadzic.
Edu Dracena, Barzagli(ten jest świetny...w Tottenham'ie wymiata), spróbuj Kompany'ego bo statsy ma b. dobre.

metol pisze:Aha i nie zauważyliscie ze w tym FM-ie grają strasznie nierówno?

No u mnie podobnie. Zremisowałem 2:2 z Chelsea, a 3 dni później przegrałem 1:0 z Sunderland'em :?

Awatar użytkownika
BartekTS
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: BartekTS » 01 lis 2005, 16:14

Mam pytanie ma ktos jakis link do Fm 2006. Bardzo was prosze albo spakowac wszystkie pliki i dac na megaupload na noc prosze

Jak już prosiłem, nie zamujemy się tutaj piratowaniem, crakowaniem itp..

Awatar użytkownika
Viktor
Żenujący nabijacz :/

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Viktor » 01 lis 2005, 16:15

A ile ta gra zajmuje miejsca na dysku?

RADZIO 77
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RADZIO 77 » 01 lis 2005, 17:37

ja mam zamiar kupic w piatek FM2006 ale nie wiem jakie ma wymagania i czy mi pojdzie!! FM2005 chodzil bardzo dobrze.

Awatar użytkownika
Marq
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marq » 01 lis 2005, 17:46

A ile ta gra zajmuje miejsca na dysku?
Ta wersja którą ja mam ma niecały 1GB. :)
ja mam zamiar kupic w piatek FM2006 ale nie wiem jakie ma wymagania i czy mi pojdzie!! FM2005 chodzil bardzo dobrze.
Co za beznadziejne pytanie! :roll: Przecież Fm 2006 to ulepszony Fm 2005 więc będzie ci spokojnie chodził.

gianbuffon
Skład B
Skład B

.

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gianbuffon » 01 lis 2005, 18:08

kiedy najlepiej prosic zarzad o rozbuowe stadionu? bo prosze juz ich od 2 miesiecy i po stawieniu ultimatum sie zgadzaja(normalnie nie) oraz pisze ze rozpoczna przebudowe w najlblizszym czasie. tylko ze nic nie idzie :? wchodz do informacji o klubie i tam tez nie pisze ze stadion jest w przebudowie, wiec kiedy najlepiej mam sie z ta prosba zrocic do zarzadu?
gram hull cty i jest koniec wrzesnia. help

Awatar użytkownika
RadoGol
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RadoGol » 01 lis 2005, 18:29

gianbuffon pisze:kiedy najlepiej prosic zarzad o rozbuowe stadionu?

Najlepiej pod koniec sezonu gdy osiągniemy jakiś sukces lecz i tak zarząd może się nie zgodzić.
gianbuffon pisze:bo prosze juz ich od 2 miesiecy i po stawieniu ultimatum sie zgadzaja(normalnie nie) oraz pisze ze rozpoczna przebudowe w najlblizszym czasie.

Nie opłaca się prosić "co chwilę" bo gdy będziemy im regularnie zawracać głowę to na pewno się nie zgodzą.
gianbuffon pisze:wchodz do informacji o klubie i tam tez nie pisze ze stadion jest w przebudowie, wiec kiedy najlepiej mam sie z ta prosba zrocic do zarzadu?
gram hull cty i jest koniec wrzesnia. help
Niektórych stadnionów nie da się rozbudować. Może jest tak również ze stadionem Hull City ;).

Awatar użytkownika
Tobik33
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Re: .

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tobik33 » 01 lis 2005, 19:03

gianbuffon pisze:kiedy najlepiej prosic zarzad o rozbuowe stadionu?

Możesz prosić prosić i nie wyprosić choc byś miał 500 ml Euro na koncie i wygrywał zawsze wszystko. Niektórych stadionow po prostu sie nie da rozbudować... :/ niestety

Awatar użytkownika
adrian7776
Imitacja forumowicza
Imitacja forumowicza

lol

Post Wyświetl pojedynczy post autor: adrian7776 » 01 lis 2005, 19:18

Evertonem jestem 1-szy w Premiership ale ostatnio 2 wyjazdy niezbyt dobrze sie potoczyly . 3:0 w plecy z Liverpoolem i 1:1 z Arsenalem :evil: bramke stracilem w 93 minucie :evil: ide grac dalej. pozdro wam

Awatar użytkownika
RadoGol
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RadoGol » 01 lis 2005, 19:28

'Piotrek' pisze:
Hopek pisze:dzisiaj rano włączam kompa chce se wczytrac zapisana gre a tunagle wyskakuje na pulpit i pisze gra nie została wczytana wiecie może o co chodzi ???? :cry:
Zapewne podobna sytuacja jak w FMie 2005. Utwórz sobie w katalogu data,katalog- user data i tam zapisuj savey. Niestety tamtej gry już nie przywrócisz :cry:
Ja radzę też zainstalować patcha 6.0.1. Naprawia on wiele błędów, znajduje się na tej liście też bug z save'ami, lecz ich pady zdarzały się, zdarzają nadal i będą zdarzały, wystarczy tylko chwilowy brak prądu i już koniec gry. Strasznie to zniechęca, bo np. gdy zrobimy kopię gry, zagramy już kilka meczy i padnie nam save, uruchamiamy kopię i musimy grać ponownie te same mecze...

sanchez7
Junior
Junior

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sanchez7 » 01 lis 2005, 19:50

www.gram.pl sciągnijcie sobie w 20 minut i sami zobaczcie jaki jest FM6 ale tylko pół sezonu! szkoda :cry:

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hyde Park”