Kawa z rana... - Strona 2

Chwila oddechu dla stałych bywalców i świeżych owieczek. Trunki oraz coś na ząb w gronie znajomych, jak i dla tych którzy chcą podumać bądź przygadać sobie ramię w ramię z barmanem.
Awatar użytkownika
minako009
Skład C
Skład C
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: minako009 » 12 sie 2005, 21:29

Ja nastawiam zawsze 2 budziki bo już nieraz mi się przytrafiło, że wyłączyłam budzik a potem w ogóle o tym nie pamiętałam. Efekt to spóżnienia. Kawa? koniecznie! przynajmniej rano. W sesji pije 4 dziennie i przestały na mnie już działać całkiem, a wręcz odwaornie -czyniły mnie senną i 10 min.po wypiciu takiej kawy spałam. Więc teraz się oduczam. Ale jak czuję zapach kawy to wiem że to nałóg.

Pozdrowienia dla śpiochów!

Awatar użytkownika
jackieboy
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: jackieboy » 13 sie 2005, 8:41

Własnie pozdrowienia dla śpiochów !! JA dzis wstalem kolo 6 ::): A co do kawy powiedzcie mzoe jaka lubicie najbarzdiej ??? ja preferuje z mlekiem iz cukrem.... a z marek ?? chyba MAxwell...

Awatar użytkownika
petru
Administrator
Administrator
Reputacja: 680
Kibicuję: Konstytucja

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 29 sie 2005, 5:48

Taaa, wschód za 20 min, w lipcu byłoby od godziny... Beznadziejny ten sierpień :?. Za parę dni znowu jazda, garniak odpicować, i kuć, ku chwale ojczyzny... Jeszcze mgła mgła za oknem...Na Trwamie święto rolników, Rydzyk wraca do korzenii... Jakis huragan "Tatiana" czy ki byk w Nowym Orleanie... Ranki są fantastyczne :roll:. Zadzwonię do kogoś, na pewno się ucieszy...

Ale w końcu mam okazję wpisać się do tematu :lol:. Kostek załozył temat o najbardziej niedorobionej porze dnia, to teraz ma romowy na poziomie :lol1:.

Awatar użytkownika
Kuchar
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kuchar » 29 sie 2005, 9:51

Ja przez wakacje nie wstaje prędzej niż przed 9. Ale muszę się oduczyć, bo sie zaraz rok szkolny ( :evil: ) zacznie ibede musial o 6 wstawac!!!!

Kawy nie pije w ogole, nie smakuje mi. Pobudzenia nie potrzebuje, bo po 10 minutach senność mi przechodzi. Najbardziej lubie pore, kiedy panuje w domu taki półmrok. Nie wiem dlaczego...

Awatar użytkownika
Tomachos
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomachos » 18 wrz 2005, 1:07

a JA PIJE kawe litrami :/

zawsze z rana, w południe i po południu czasami nawet z wieczora:/

Najbardziej smakuje mi kawka sypana, bardzo żadko pije rozpuszczalną
Oczywiście kawa musi być dobrze posłodzona!!

Najpiękniejszą chwilą poranka jest wypicie kawy i zapalenie papierosa, dopiero po tych czynnosciach można zacząć logicznie mysleć!!

Handsome Boy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Handsome Boy » 18 wrz 2005, 2:21

hmmm...
ludzi poznaje sie po drobiazgach. jakbym cie znal, tomachos, to na bank bysmy nie zostali przyjaciolmi. mysle, ze nawet bysmy siebie nie lubili.
ludzie, ktorzy pijaja kawe w ten sposob uwielbiaja kawe na maxa, albo maja taki sposob bycia, ktory mi nie odpowiada zupelnie. ludzie ktorzy uwielbiaja kawe na maxa, i nie maja takiego sposobu bycia jakiego nie lubie, sie z ta kawa nie pucuja. ty sie pucujesz, wiec nalezysz do tej drugiej grupy...

Lakier
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lakier » 18 wrz 2005, 10:40

Tomachos pisze:Najpiękniejszą chwilą poranka jest wypicie kawy i zapalenie papierosa, dopiero po tych czynnosciach można zacząć logicznie mysleć!!

Ciekawe dlaczego tego nie robisz :roll:

Osobiscie nie pije kawy, ani nie mam zamiaru.

Awatar użytkownika
Tomachos
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomachos » 18 wrz 2005, 12:28

z ta kawa nie pucuja. ty sie pucujesz,
zawdi wyjaśnij??

Ciekawe dlaczego tego nie robisz
Tak sobie to napisałeś Lakier, czy masz jakieś dowody??

Co do mojego logicznego skończ najpierw szkołe synu i udowodnij, że sam potrafisz myśleć, nawet nielogicznie

pozdr.

Awatar użytkownika
Loczek
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 2

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Loczek » 11 lis 2006, 13:40

Ja piję sobie kawę albo rano, albo jak idę na siłownię. Jak pracowałem w ochronie to pijałem po 4-5 na nocce, bo spać się chciało, a jak kontrola by wpadła, to by było kiepściutko. Najlepsza jest według mnie Nescafe, ale to ta z tych średnio-drogich. Bardzo lubię " Czibo " i " jakops " ale zwykle szkoda mi kasy na to :wink: Poza tym nie umiem pić kawy sypanej, wolę rozpuszczalną.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hyde Park”