Noworoczne postanowienia - Strona 5

Chwila oddechu dla stałych bywalców i świeżych owieczek. Trunki oraz coś na ząb w gronie znajomych, jak i dla tych którzy chcą podumać bądź przygadać sobie ramię w ramię z barmanem.
Awatar użytkownika
Danielinho90
Rezerwowy
Rezerwowy
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Danielinho90 » 03 sty 2008, 18:03

Yukasz pisze:Nie tylko ty jeden się nie uczysz. W Polsce to nikt nigdy książki na oczy nie widział i wszyscy ciągle się obijają i imprezują. Za pół roku pewnie napiszesz nam że osiągnąłeś tą swoją wymarzoną średnią i też się nic nie uczya jest dla ciebie najważniejsza i nie masz czasu pisać na forum a jak wróciłeś to jakżeby inaczej zadałeś pytanie czy wszyscy za tobą tęsknili Laughing
łeś - czyli tak jak teraz mimo że jak pamiętam jakiś czas temu pisałeś że nauk

Czasami to oczywiste ze musialem sie cos nauczyc a zwlaszcza pod koniec bo z matmy chcialem miec np. 3 bo ja jestem z niej bardzo bardzo slaby.A co do tego co bedzie za pol roku to mam nadzieje ze osiagne te srednia bo bardzo chce i tyle.

Co do najwazniejszej nauki to chodzilo mi o to ze jest dla mnie bardzo wazna ale nie oznaczalo to ze sie ucze. Jest wazna bo jest. Tro tak samo ja ty mozesz napisac ze dla Ciebie sa najwazniejsze pieniadze ale mozesz ich nie miec.Proste nie? Czytanie ze zrozumieniem sie klania.

a jak wróciłeś to jakżeby inaczej zadałeś pytanie czy wszyscy za tobą tęsknili Laughing
:won:

Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2266
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 03 sty 2008, 18:06

SpY pisze:1. Zdac mature
Ja tyle i tylko tyle. Więcej mnie nie obchodzi. Aaaa zapomniałbym:

2. Tymczasowo zwalczyć lenistwo w celu osiągnięcia celu nr.1 :P

Awatar użytkownika
Akarin
Bundesliga ToNi Liga
Reputacja: 45

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Akarin » 03 sty 2008, 18:48

1. Ograniczyć lenistwo.
2. To ma być rok imprez- w końcu same 18stki będą :P wiec aby nauka nie przeszkadzała w imprezach
3. Chłopaczek wie :] :P

Poza tym trzeba by się czasami jednak pouczyć :P

Awatar użytkownika
Duch
Entuzjasta Kraftu
Entuzjasta Kraftu
Reputacja: 196

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Duch » 03 sty 2008, 19:07

1. Ograniczyć lenistwo.
No coś Ty :o Chcesz się pozbyć najlepszego kumpla :D

Awatar użytkownika
franz
Ki(L)gore Trout
Reputacja: 100

Post Wyświetl pojedynczy post autor: franz » 03 sty 2008, 19:12

Berele Lewartow pisze: Popracowac w wakacje
Bronek dobrze prawisz (choc częściej lewisz) bym zapomiał to też ważne jest do roboty faktycznie trzeba się będzie wybrać tylko tak to wszystko będe musiał zaplanować żeby się ze zlotem nie pokrywało.
ossy pisze:to chyba trzeba bedzie zaczac fajranty palić.
Vianuch pisze:Trzeba będzie zacząc na Ukraine jeździc
ossy co do tego przerzucenia się na fajranty to ryzykowna teza, już tłumacze dlaczego, otóż najtańsze fajki z akcyzą mają według "czarnowidzów" kosztować w przyszłości nawet 5 zł papierosy od Rusów w zależności od miasta, województwa, jakości, dostawcy, ilości kupwanej (np. u mnie Ormianie żeby nie napisać Armeńce sprzedają taniej hurtowo czyli w „wagonach”) kosztuja powiedzmy 3 zł za paczkę a ich jakość jest tylko nie wiele gorsza od naszych fajek marki "Mocne" albo "Poznańskie bez filtra". Oczywiści trzeba się przyzwyczaić i u nie doświadczonych palaczy pierwsze chwile z fajką z byłego ZSRR może się nawet skonczyć wymiotami ale nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło, po tygodniu wchodzą jak Chłopaczek w gimnazjalistki. (Jednoczesnie jako przyszły prawniczek pragne przypomieć, że stosunki seksualne z osobami, które nie ukończyły 15 lat są nie legalne i grozi za to kara pozbawienie wolności do lat trzech chyba bo prawa karnego jeszcze nie miałem).

Orócz Ukrainy zielonej i pięknej zostaje jeszcze oczywiście Białoruś (łatwiejszy przemyt podobno) i obwód Kaliningradzki, no i oczywiście papierosy samoróbki ale one też są ostatnio mniej opłacalne.

Ja jak przystało na prawdziwego franza pale Camele te z takim zwierzakiem z Afryki z garbami a nie z tym prezenterem Tomkiem z TVP (Film psy i sławetny dialog dotyczący palenia akt przez SB Walenda: "Stopczyk, co wy tam palicie?"
Stopczyk: "Ja? Radomskie, ale jak pan major woli, to franz ma Camele")

Ale są to oczywiści Ruskie Camele (też z wielbłądem na opakowaniu) popularnie zwane "Ju Langi" pyszne zdrowe i tanie słowem polecam.
Akarin pisze:3. Chłopaczek wie
Nie potrzebnie pisałeś "Chłopaczek wie" jak byś napisał piwus, Yukasz, franz itd wie to bysmy nie wiedzieli "o so chozi" a tak to wie nie tylko Chłopaczek wie ale i całe forum. (Nie to żebym zarzucał Chłopaczkowi plotkarstwo i "pudelkowatość" ale tu łatwo mozna sie domyśli co jest na rzeczy.

Ps5: Chłopaki(czki) Matura to bzdura!

Ps10: Paltforma to ****** i *********

Ps15: Narazie grotołazie (Niech pana Bóg błogosławi, doktorze Kevorkian)

Awatar użytkownika
Akarin
Bundesliga ToNi Liga

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Akarin » 03 sty 2008, 19:20

franz pisze:wie nie tylko Chłopaczek wie ale i całe forum.
ale nie chodzi o to :wink: tylko jedno wam w głowie :lol: chodzi o kogoś ważnego... o którym Chłopaczek wie. Zresztą właśnie na gg mu to wyjaśniłem, bo też pomyślał jak wy :P najpierw :wink:

Awatar użytkownika
franz
Ki(L)gore Trout
Reputacja: 100

Post Wyświetl pojedynczy post autor: franz » 03 sty 2008, 19:40

Akarin pisze:ale nie chodzi o to tylko jedno wam w głowie

Et tu Brute contra me!

Ja największy romantyk i wrażliwiec na pilka.pl facet, który płakał na Jelonku Bambi i ogląda wszelkie komedie romantyczne jakie tylko "wydalił" Hollywood, jak możesz chyba sie popłacze albo zostane EMO.

:foch:

Powiem tyle jako stary wyjadzacz, znawca Chłopaczkologii co z niejednego pieca jadł bułki podejrzewam, że wiem o co chodzi :wink:

A jeszcze co do postanowień maturalnych to dobry wujek franz niczym fundacja TVNu "Nie jesteś sam" lub Fundacja Polsat może wam ułatwić spełnienie marzeń kryjących się w waszych małych dziecięcych serduszkach nie trzeba nawet wysyłać smsa, wystarczy droga kupna nabyć vademecum do matury z różnych dziedzin, nówki nie smigane oddam za pół darmo jak co to na PW (pytać o czarnego Iwana)

Awatar użytkownika
Yukasz
Basket fan hooligan
Lokalizacja: Muzeum Ziemi Podlaskiej, ul. Alternatywy 4, Wiórkowo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 03 sty 2008, 20:54

Akarin pisze:3. Chłopaczek wie Krzywy Razz
Uwielbiam takie cosie - jest coś na rzeczy, nie powiem co a wy ciągnijcie mnie za język to może się wygadam... a może i nie. Skoro Chłopaczek wie a nie chcesz o tym powiedzieć to po co w ogóle o tym wspominać :?: :roll:
franz pisze:Nie potrzebnie pisałeś "Chłopaczek wie" jak byś napisał piwus, Yukasz, franz itd wie to bysmy nie wiedzieli "o so chozi"
Jakby tak napisał to gdyby nie późniejsze posty też bym nie wiedział "o so chozi" :lol:

Awatar użytkownika
tommy-1984
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: tommy-1984 » 03 sty 2008, 20:58

Moje postanowienia?

1. Zrzucić trochę brzuszka i ogólnie popracować nad sylwetką
2. Wziąć się za naukę niemieckiego i angielskiego
3. Poznać tą jedyną i się ustatkować
4. Odpicować auto

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 8206
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 03 sty 2008, 21:03

Najwazniejsze postanowienie :

- uzywac zycia, tak jak robilem to dotychczas 8)

:mike: :pijemy: :mike:

Awatar użytkownika
Akarin
Bundesliga ToNi Liga

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Akarin » 03 sty 2008, 23:15

Yukasz pisze:Skoro Chłopaczek wie a nie chcesz o tym powiedzieć to po co w ogóle o tym wspominać Question Rolling Eyes
Bo to było specjalnie od Chłopaczka adresowane :P nie napiszę Ci o tym na forum :P on wie o co chodzi... i nie chodzi o to o czym wszyscy myślicie :D

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hyde Park”