łeś - czyli tak jak teraz mimo że jak pamiętam jakiś czas temu pisałeś że naukYukasz pisze:Nie tylko ty jeden się nie uczysz. W Polsce to nikt nigdy książki na oczy nie widział i wszyscy ciągle się obijają i imprezują. Za pół roku pewnie napiszesz nam że osiągnąłeś tą swoją wymarzoną średnią i też się nic nie uczya jest dla ciebie najważniejsza i nie masz czasu pisać na forum a jak wróciłeś to jakżeby inaczej zadałeś pytanie czy wszyscy za tobą tęsknili Laughing
Czasami to oczywiste ze musialem sie cos nauczyc a zwlaszcza pod koniec bo z matmy chcialem miec np. 3 bo ja jestem z niej bardzo bardzo slaby.A co do tego co bedzie za pol roku to mam nadzieje ze osiagne te srednia bo bardzo chce i tyle.
Co do najwazniejszej nauki to chodzilo mi o to ze jest dla mnie bardzo wazna ale nie oznaczalo to ze sie ucze. Jest wazna bo jest. Tro tak samo ja ty mozesz napisac ze dla Ciebie sa najwazniejsze pieniadze ale mozesz ich nie miec.Proste nie? Czytanie ze zrozumieniem sie klania.
a jak wróciłeś to jakżeby inaczej zadałeś pytanie czy wszyscy za tobą tęsknili Laughing