Post Wyświetl pojedynczy post autor: gustawo » 08 kwie 2013, 20:03
gustawo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Enjo » 08 kwie 2013, 20:10
Enjo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: eegoiste » 08 kwie 2013, 20:24
eegoiste
Post Wyświetl pojedynczy post autor: eegoiste » 08 kwie 2013, 20:44
Taki rentgen się nazywa perspektywa. Racja pierwsza wizyta gdzie robią kontrolę uzębienia jest zazwyczaj bezpłatnasbQ pisze:Zazwyczaj wizyta, podczas której chcesz się tylko zorientować jakie zęby masz do naprawy, nic nie kosztuje. Warto wtedy np. zrobić rentgena wszystkich zębów - nie pamiętam jak to się profesjonalnie nazywa.
eegoiste
Post Wyświetl pojedynczy post autor: otello » 08 kwie 2013, 20:46
otello
Post Wyświetl pojedynczy post autor: BarcaQzYN » 08 kwie 2013, 20:56
BarcaQzYN
Post Wyświetl pojedynczy post autor: eegoiste » 08 kwie 2013, 21:01
Mówisz o tej przychodni na ulicy Jaśkowa Dolina ??BarcaQzYN pisze:Tak więc wszyscy, którzy dotychczas leczyli zęby na Morenie teraz muszą jeździć do innych przychodni lub leczyć się prywatnie
eegoiste
Post Wyświetl pojedynczy post autor: gustawo » 08 kwie 2013, 23:15
gustawo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ddemon » 08 kwie 2013, 23:16
ddemon
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Slim91 » 08 kwie 2013, 23:49
Slim91

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Enjo » 09 kwie 2013, 0:01
Enjo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Slim91 » 09 kwie 2013, 0:11
Bardziej chodziło mi o to, żeby zrobić temat ogólny. Dodać sprawy okulistyczne itd. Jednak zdaje sobie sprawę, że jak ktoś w coś takiego się bawi to pisze o tym w domku przy okazji.EnJoy's pisze:Btw. moze faktycznie zmienic temat na ogolny typu ZEBY.
Slim91
Post Wyświetl pojedynczy post autor: eegoiste » 09 kwie 2013, 0:32
Tylko w zębach masz różną ilość kanałów więc cena jest różna ja miałem robione kanały w "6" a tam są aż 3, mega nieprzyjemne ale lepsze to niż wyrywanie zęba.gustawo pisze:Właśnie oglądałem zdjęcia( schematy) dotyczące leczenia kanałowego. Fak! chyba będę musiał pompować portfel. Skoro kolega kilka postów wyżej opowiada że wydał 600zł.
eegoiste

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Edekkomentuje » 09 kwie 2013, 7:37
Nie wiem czy nie chodzi o zdjęcie pantomograficzne. Za takie cudo trzeba było zapłacić 40 zł i dodatkowo mieć skierowanie od swojego dentysty.eegoiste pisze:Taki rentgen się nazywa perspektywa. Racja pierwsza wizyta gdzie robią kontrolę uzębienia jest zazwyczaj bezpłatnasbQ pisze:Zazwyczaj wizyta, podczas której chcesz się tylko zorientować jakie zęby masz do naprawy, nic nie kosztuje. Warto wtedy np. zrobić rentgena wszystkich zębów - nie pamiętam jak to się profesjonalnie nazywa.
Leczenie kanałowe to zazwyczaj koszt 300-500 zł, sam ostatnio miałem robioną 7 i wyszło chyba 470.gustawo pisze:Właśnie oglądałem zdjęcia( schematy) dotyczące leczenia kanałowego. Fak! chyba będę musiał pompować portfel. Skoro kolega kilka postów wyżej opowiada że wydał 600zł.
Edekkomentuje
Post Wyświetl pojedynczy post autor: gustawo » 09 kwie 2013, 10:39
gustawo
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio