Jakim jestes kibicem?? - Strona 8

Chwila oddechu dla stałych bywalców i świeżych owieczek. Trunki oraz coś na ząb w gronie znajomych, jak i dla tych którzy chcą podumać bądź przygadać sobie ramię w ramię z barmanem.

Jakim jestes kibicem??

pseudo kibicem
20
11%
kibiecem patritom
16
9%
wiernym kibicem
88
48%
czynnym kibicem
8
4%
niewiernym kibicem
5
3%
wiernym i czynnym zarazem
48
26%
SpY
Rezerwowy
Rezerwowy
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: SpY » 01 kwie 2006, 0:52

kamil_wloski pisze:Ja kibicuje Juventusowi od 10 lat, czyli od roku 1996. Miałem wtedy niespełna 6 lat i przypadkowo zaczełem kibicować Starej Damie.

pozdro
w wieku 6 lat zaczales kibicowac ? ... respekcik ja w wieku 6 lat zapierdzielalem po podworku z plastikowym pistoletem :D 6 lat to wiek przedszkolny wiec nie wiem jak ty to zrobiles :?

ja kibicuje barcelonie od 5 lat. mialem wtedy lat 12 a pilka interesuje sie od 10 roku zycia albo 11 jakos tak :wink:

Awatar użytkownika
jovan
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: jovan » 01 kwie 2006, 11:22

Ja się urodziłem biały. Z liliowym paskiem na zole, tak jak Harry Potter i jego błyskawica. Byłem więc naznaczony od urodzenia. I nawet plastikowe spluwy mi nie straszne.

Ostrzegałem // Wymiatacz

Awatar użytkownika
Corinthians
Vamos Argentina!
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Corinthians » 01 kwie 2006, 11:53

SpY pisze:w wieku 6 lat zaczales kibicowac ?
Spox. To na pewno prima aprilis :]

Awatar użytkownika
Kebab
Imitacja forumowicza
Imitacja forumowicza

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kebab » 01 kwie 2006, 11:54

Niggaz:
Ja dobrze wiem kim jestem. Oczywiste jest, że nie każdego będę traktował jednakowo. Jeżeli ktoś pisze tak infantylne posty jak Kebab to będę robił wszystko, aby wyleciał stąd z hukiem. Nawet nie mam zamiaru ukrywać moich zamiarów. Odpisując mu w sposób prowokacyjny wywołuję jego odpowiedzi, które tylko potwierdzają, że obniża drastycznie poziom forum. Nie czepiam się jeżeli ktoś nie zasługuje na to.

Temat do bloku IMO jeżeli dalej posty będą tak wyglądać.[/quote]

Czyli tak na forum sa lepsi i gorsi Ty jako moderator powinieneś być obiektywny.

ajaccien
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ajaccien » 08 kwie 2006, 18:19

AC Ajaccio kibicuję niedługo, bo czwarty sezon, czyli od powrotu do I ligi po długim pobycie w ligach niższych. Wcześniej nie byłem zadeklarowanym kibicem innych ekip, sympatyzowałem z niektórymi, którym nadal dobrze życzę. Kibic co prawda ze mnie właściwie żadnen, bom nie widział i pewnie długo nie zobaczę żadnego ich meczu. To jednak bez znaczenia. Równie bez znaczenia to, że są już właściwie w Ligue 2. Z zażenowaniem wobec innych fanów piłki nożnej stwierdzam, że przywiązałem się do tego klubiku i bez względu na to, czy będzie grał w Ligue 1, 2, National czy w którejś z lig regionalnych, będę śledził jego wyniki z najwyższym zainteresowaniem, nawet mimo faktu, że to dosyć dziwne i mogące wzbudzać podejrzenia o nieszczerość.

Awatar użytkownika
LAtifa_19
Grafomański impertynent

Post Wyświetl pojedynczy post autor: LAtifa_19 » 08 kwie 2006, 18:28

jestem wiernym kibicem dlatego że od kiedy pamietam lubiałem Barcelone
chyba od 1998(chyba od 6 klasy) bo bardzo lubialem Ronaldo a on przeszedł do Interu z Barcelony i ten klub mnie po prostu interesował. Ale prawdziwym kibicem nazwac sie nie mogę bo na mecze trzeba chodzić aby tak mówić :wink:

Saints
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Saints » 10 kwie 2006, 10:10

Ja jestem Wiernym kibicem Legii Warszawa, Chelsea Londyn oraz Southampton'u ;)

EXP
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: EXP » 10 kwie 2006, 11:07

Hmm no coż kibicuje Juventusowi od 96 roku miałem wtedy 7 lat zaczeło się od tego że dostałem od Ojca kosuzlke Del Piero wiadomo,że jako dzieicka zabardzo nie wiedziałem co oznaczy prwadziwe kibicowanie ale już mi tka zostało i jestem fanem Juve wiadomo,że narazie na stadion sie nei wyboire ale może kiedys ;)

Awatar użytkownika
Tomasz.
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomasz. » 22 maja 2006, 9:27

Ja i kibicowanie? Zaznaczyłem, iż jestem wiernym oraz czynnym kibicem. Zaliczam wyjazdy Widzewa, jeżdżę do Łodzi w miare możliwości (w końcu 220 kilometrów mam do niej z Zawiercia) a jak mnie nie ma na meczu, to oglądam relację live z szalikiem na szyi. Jestem z Widzewkiem na dobre i na złe. To mój ukochany klub. Oddałbym za niego życie. Kibicować jest fajnie, ale prawdziwą satysfakcję masz z bycia prawdziwym kibicem. Bycie nim na dobre i na złe. Potępiam kibiców Widzewa, którzy po spadku przerzucili się na Legię czy Wisłę, niech nie mają już z tym klubem nic wspólnego, ja ciągle kibicuję Władcom Miasta Włókniarzy i jestem z tego dumny. Po wygranej w Derbach Łodzi 3-1 popłakałem się ze szczęścia, po porażce z Legią 6-0 popłakałem się ze smutku. Kocham ten klub, nigdy go nie opuszczę.

Awatar użytkownika
paszkwil
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: paszkwil » 22 maja 2006, 10:42

Jestem wiernym kibicem i po czesci czynnym. A tylko po czesci, poniewaz nie jezdze na wszystkie mecze, a tylko na te co dam rade i na ktore zdaze uzbierac pieniadze i ktore nie koliduja ze szkola itd. Srednio jezdze na jeden mecz na sezon, to wydaje sie nie duzo, ale wyjazd do Rzymu specjalnie na mecz to decyzja, ktorej sie nie podejmuje z dnia na dzien, a wymaga troche czasu. Ostatni mecz na jaki mi sie udalo wyjechac to Roma -Inter [Final Coppa Italia z tego seoznu].

Jarosław H.
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarosław H. » 22 maja 2006, 15:21

Odnośnie wyjazdów na mecze, to o wiele częśćiej wybieram się na żużelek. Piłeczkę troszkę zaniedbuję, ale...byłem w sumie chyba 3 razy na meczu poziomu 1 ligi i 1 raz na eliminacjach CHampions L. Największe emocje wbrew pozorom jednak na ligówce, a właściwie już po meczu, fajnie w tramwaju było. Nie jestem jednak jakimś ziomalem, co suchy wynik mu starczy. Mowie od razu, zdecydowanie wole żużel, ale od piłki zaczynałem i zawsze ma miejsce w moim sercu. Na pewno jednak lubię se popykac w futbola i poogladac meczyki. :D

Awatar użytkownika
LOOZ
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: LOOZ » 27 maja 2006, 18:19

Wiernym kibicem - !!! JEDNA JEST BARCA !!!

No ale na mecze Barcelony nie jeżdżę niestety... :oops:

Awatar użytkownika
squash
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: squash » 27 maja 2006, 19:08

Ja jestem jak najbardziej wiernym kibicem, piłką jako tako zacząłem się intersować gdy miałem 6 lat, i od początku kibicowałem Juve, teraz mam 17 i nadal kibicuję starej damie. Kibicuję też tyskim drużynom ( Gks Tychy w piłkę (obecnie czwarta liga), Gks Tychy w hokeja chodzę na piłkę i Big starowi Tychy w kosza (druga liga) ) kibicuję też oczywiście reprezntacji Polski :)

Awatar użytkownika
Martinho
Internetowy napinacz
Kibicuję: cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martinho » 27 maja 2006, 19:18

LAtifa_19 pisze:jestem wiernym kibicem
Saints pisze:Ja jestem Wiernym kibicem Legii Warszawa,
paszkwil pisze:Jestem wiernym kibicem
LOOZ pisze:Wiernym kibicem
squash pisze:Ja jestem jak najbardziej wiernym kibicem
Prawie wszyscy pisza ze sa wiernymi kibicami ale z doswiadczenia wiem ze jak przyjdzie co do czego to ludzie zmieniaja orientacje (np Manchester UTD :arrow: Chelsea i uwaga - Real Madryt :arrow: FC BARCELONA :shock: ) Nie twierdze przy tym oczywiscie ze powyzsze osoby nie sa wiernymi kibicami.

Ja kocham swoj Bayern, jestem z nimi juz 9 lat (za rok wielka rocznica ;) ) i nie zamienilbym go na zaden inny klub. Z miloscia do klubow jest jak z orientacja seksualna - nie zmienia sie jej w ciagu zycia ;) Chociaz sa takie przypadki ktore zmieniaja ja i oczywiscie ma to swoje odzwierciedlenie w pilce :lol:

Awatar użytkownika
Corinthians
Vamos Argentina!
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Corinthians » 27 maja 2006, 20:19

Mam pytanie:
Czy jest jakaś osóbka na forum, która kibicuje jakiemuś klubowi od co najwyżej dwóch lat? Jak jest to pisać na priv. Jutro opublikuję liste.

Wiecie, martwi mnie to, że w ciągu ostatnich lat ani Chelsea, ani Barca ani Real, ani Milan, czy nawet Spratak Moskwa nie zyskał ani jednego kibica w Polsce :cry:

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hyde Park”