i takiego wlasnie zachowania nienawidze. zwierzatka kupowane, czy tez brane pod opieke na kilka dni, a pozniej znajdujace sie w schroniskuadamek pisze:miałem kiedyś małego szczeniaczka przez 2 dni ale rodzice oddali go do schroniska
Post Wyświetl pojedynczy post autor: romantyk » 08 paź 2005, 19:36
i takiego wlasnie zachowania nienawidze. zwierzatka kupowane, czy tez brane pod opieke na kilka dni, a pozniej znajdujace sie w schroniskuadamek pisze:miałem kiedyś małego szczeniaczka przez 2 dni ale rodzice oddali go do schroniska
romantyk
Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 08 paź 2005, 19:40
RoRo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Berele Lewartow » 08 paź 2005, 19:43
Berele Lewartow
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ossy » 08 paź 2005, 19:46
ossy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 08 paź 2005, 20:00
Dogi niemieckie rządząossy pisze:Ja mam przekięknego Doga Niemieckiego. Ma roczek, ale bydle z niego niebywałe
futbolowa
Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 08 paź 2005, 20:26
Biologii pisze sie przez dwa i wiec zamiast zajmowac sie moja biologia to zajmij sie swoim jezykiem polskim'Piotrek' pisze:RoRo nie miałeś jeszcze na biologi krzyżówek genetycznych?
RoRo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mlody_ » 08 paź 2005, 22:00
)futbolowa pisze:Wszystko przebił jednak przypadek, gdy pieskowi założyli obrożę, gdy był szczeniakiem, a ta wżynała mu się przez wiele lat, gdy rósł...
mlody_

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Berele Lewartow » 08 paź 2005, 22:38
Poprawna wersja-Biologii pisze się przez dwa 'i' ,więc zamiast zajmować się moją biologią to zajmij się swoim językiem polskimRoRo pisze:Biologii pisze sie przez dwa i wiec zamiast zajmowac sie moja biologia to zajmij sie swoim jezykiem polskim
Berele Lewartow
Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 08 paź 2005, 22:43
A teraz popatrz i zauwaz ze ja ogonkow nie pisze i to nie jest blad'Piotrek' pisze:Poprawna wersja-Biologii pisze się przez dwa 'i' ,więc zamiast zajmować się moją biologią to zajmij się swoim językiem polskimRoRo pisze:Biologii pisze sie przez dwa i wiec zamiast zajmowac sie moja biologia to zajmij sie swoim jezykiem polskim
Radzę zająć się i polskim i biologią.
RoRo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mlody_ » 08 paź 2005, 22:51
W 100% o jakich słyszałem jak ktoś miał kota i papuge, to tej drugiej już po jakimś czasie nie było, najwidoczniej twoje zwierzęta żyją w zgodzie i pokojufieldy pisze:mam 5 kotów ... 2 papugi
mlody_

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Berele Lewartow » 08 paź 2005, 22:55
Może się zamknieszmlody_10 pisze:'Piotrek' i RoRo - może herbapol ?
Jest i to pierwszego stopnia.RoRo pisze:A teraz popatrz i zauwaz ze ja ogonkow nie pisze i to nie jest blad
Berele Lewartow
Post Wyświetl pojedynczy post autor: wokulski » 09 paź 2005, 18:01
wokulski
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dombroś » 09 paź 2005, 18:28
Dombroś
Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 09 paź 2005, 19:03
Mimo wszytko, dobra radaMoże się zamkniesz![]()
A ja bym sie przedstawiłJa bym już skończył...
Ale w internecie bardzo powszechne ...Jest i to pierwszego stopnia.
RoRo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 09 paź 2005, 19:18
Ale w internecie bardzo powszechne ...
bagg
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio