FMy - Strona 8

Chwila oddechu dla stałych bywalców i świeżych owieczek. Trunki oraz coś na ząb w gronie znajomych, jak i dla tych którzy chcą podumać bądź przygadać sobie ramię w ramię z barmanem.
Awatar użytkownika
RVN10
Dziecko neostrady
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RVN10 » 26 gru 2004, 17:17

Ja teraz jestem przed 2 sezonem Interem, moja paka:

-----------------Toldo( staram się o Freya)-----------------

--Zanetti-----Heinze(Matterazi)-----Cordoba----A. Cole--

------------------------Davids(Cambiasso)------------------

C.Ronaldo----------------Emre-----------------\Recoba(Lewy Ofensywny)

---------------------Martins----Adriano-----------------------

Kupiłem Addu za 4 mln E, ale jeszcze nie sprawdziłem go, bo nie zaczełem sezonu. Polećcie mi jakiegos bramkarza, bo Parma nie chce za bardzo Freya puscic (najlepiej taniego bo mi 10mln zostało)

Awatar użytkownika
::barti::
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ::barti:: » 26 gru 2004, 18:22

a ja sobie zaczęłem grać w fm i odrazu mi się spodobał :lol: i gram sobie chelsea a o to mój skład:

-------Cech-------

--Ferreira--terry--Carvalho--Gallas--

-------Ballack--Lampard--Robben--

-------Gilardino--Drogba--Kezman--

Podajcie mi jakiegos młodego i taniego obrońce :!:

Paszti
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Paszti » 26 gru 2004, 19:54

Polećcie mi jakiegos bramkarza
SEBASTIAN SAJA - tani i solidny z jakiegoś argentyńskiego klubu :wink:

Awatar użytkownika
King_of_CKM
Rezerwowy
Rezerwowy

powiedzcie

Post Wyświetl pojedynczy post autor: King_of_CKM » 26 gru 2004, 19:57

powiedzcie mi o co chodzi z tym akcesem przy instalacji???
może sie ktoś zna
no chyba musieliscie wczesniej zainstalowac za nim graliscie?nie?
ja mam orginała wszystko spoko ale mi pisze po tym jak zainstalowałem
i juz próbuje włączyć o accsess(akcesie)?
pomocy!!!!

Awatar użytkownika
ryzy89
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ryzy89 » 26 gru 2004, 23:44

Ja mam FM 2005 piracka wersje...i chyba nie musialem zadnego akcesa instalowac...albo sie to zrobilo bez problemu....nie potrzebnie wydales kase... 8) ...tak dasz 20 dyszki na abzarze jakims i masz gierke i wszystko dziala.... 8) 8) 8)

Awatar użytkownika
KUBA
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: KUBA » 29 gru 2004, 11:29

ej a jak się zapisuje,bo ja zapisałem,wyszedłem z gry i nie miałem gry której wsześniej zapisałem.pomóżcie!!!!

Awatar użytkownika
mimek
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mimek » 29 gru 2004, 11:41

KUBA pisze:ej a jak się zapisuje,bo ja zapisałem,wyszedłem z gry i nie miałem gry której wsześniej zapisałem.pomóżcie!!!!
Save-y sa w "moich dokumentach w Sports Interactive,Football Manager 2005 i games" tam piwonien byc twoj save jesli go zapisales wogole :D

Paszti
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Paszti » 29 gru 2004, 12:03

Grrrrrrrr... wiecie co mi sie stało z grą?? graqm sobie i jak mam mecz to zawodnicy strzelają bramki z własnej połowy (bramkarz strzelił 3 gole) wyniki bywają po 20:10 niewiem co się stało.. zainstalowałem grę od nowa (do innego folderu, zupełnie gdzie indziej) i wziąłem mojego save'a i dalej tak jest :( :( niewiem co zrobić :shock: i na dodatek co chwile przy zapisywaniu gry wyskakuje raport o błedach :evil: :evil: delikatnie mówiąc wkurza mnie to już :evil: :evil: :evil: grrrrrrrrrrrrrrrrr

pomóżcie mi
:idea:
rozpaczający pasztet :(

Awatar użytkownika
mimek
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mimek » 29 gru 2004, 12:07

Nie wiem czynm to moze byc spowodowane. w swojej dlugiej karierze jaszcze sie z takim bledem nie spotkalem, ale chyba bedziesz musial nowego sejwa zrobic a stare wywalic, aha i jeszcze zainstalowac gre na nowo.Niestety

Paszti
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Paszti » 29 gru 2004, 12:28

czyli musze grać od nowa????? nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee..................................................................................... :cry: :cry: :cry: :( :( ale dlaczego takie coś mi sie zrobiło???? chlip chlip :x :cry:

Awatar użytkownika
mimek
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mimek » 29 gru 2004, 12:36

Pasztet pisze:czyli musze grać od nowa????? nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee..................................................................................... :cry: :cry: :cry: :( :( ale dlaczego takie coś mi sie zrobiło???? chlip chlip :x :cry:
Niestety tak inaczej tego nie naprawisz, przykro mi

Awatar użytkownika
Kotek
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kotek » 29 gru 2004, 12:50

A u mnie jaka lipa!
Kupiłem Fernando Lopeza, Jorge Valdivię, Oscara Minambresa, Massimo Maccarone, Karadeniza Gokdeniza, Fausto Lourenco, Sebastiana Rocco i kilku innych obcokrajowców. I co?! Wszystkich musiałem sprzedać bo każdy miał problemy z aklimatyzacją :evil:

Chciałem mieć dobrego rozgrywającego po sprzedaży Rafaela do ManU (19 mln Euro), więc kupiłem sobie Gokdeniza, Valdivię; i snajpera po sprzedaży do Grecji Anastasiou. Kupiłem Maccarone za 3,2 a po miesiącu sprzedałem go za 5,5 do ?Udinese?

Teraz właśnie zakończyłem rozmowy z Berbatowem. 26 mln mnie kosztował. Zarabiać będzie 90 tys/tyg.

A na środku pomocy dalej mam problem. Na początku grał Wesley Sneijder, a na skrzydle Boukhari; potem Eddie Gaven a na skrzydle Sneijder a teraz gra Daniel de Ridder i też nie jestem zachwycony.

Przynajmniej ze skrzydłowymi nie mam problemu: Sneijder, Boukhari, Korzym, Gaven, de Ridder, Rosales, Lindgren, De Mul, Pienaar, Martin Fenin.

Kolejny problem to lewa obrona. Po sprzedaży Maxwella (5 mln do Zaragozzy) został tylko O'Brien. Dobrze, że po kontuzji wyzdrowiał Nigel de Jong, to jest ktoś jeszcze ewentualnie na doczepkę.

Na środku obrony jest niezawodny duet Heitinga-Escude. Czasami zagra Pablo Mastroenia, ale to tylko czasami. Po prawej gra zwykle Grygera, bo na początku gry sprzedałem Trabelsiego.

Problemy z defensywnym pomocnikiem też mi się skończyły. W poprzednim sezonie grał tylko Galasek i rzadko zmieniał go Mastroeni. Teraz po przyjściu Cristiano Zanettiego nie mam takiego problemu.

W ataku rządzą Sonck z Żurawskim. Na rezerwie siedzi Ryan Babel. Jak widać potrzebuje jeszcze jednego klasowego napastnika.

Ostatnio Deportivo składało mi ofertę 30 mln Euro za Sneijdera, ale jednak odmówiłem. Chyba on nie jest na sprzedaż.

PS Korzym dobrze gra na lewym skrzydle. Wypróbujcie go! :wink:

Awatar użytkownika
mimek
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mimek » 29 gru 2004, 12:58

Problemy z aklimatyzacja, to mnie tez wkurza. Kupilem teraz Ortege( za darmo) i jest najlepszym strzelcem ligi, ale ma problemy z aklimatyzacja i czesto treningi opuszcza i to mnie wkurza. A tak przy okzji to nie musiales sprzedawac bo jakims czasie zawodnik uczy sie jezyka i jest juz ok:)

Awatar użytkownika
Kotek
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kotek » 29 gru 2004, 13:44

mimek pisze:Problemy z aklimatyzacja, to mnie tez wkurza. Kupilem teraz Ortege( za darmo) i jest najlepszym strzelcem ligi, ale ma problemy z aklimatyzacja i czesto treningi opuszcza i to mnie wkurza. A tak przy okzji to nie musiales sprzedawac bo jakims czasie zawodnik uczy sie jezyka i jest juz ok:)
No tak, ale jak w razie czego mam na sprzedaży zysk około 2 mln to jednak warto go sprzedać :P

Paszti
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Paszti » 29 gru 2004, 14:15

jeszcze zobacze co się da zrobić wezme jakiegos starszego save'a ale jak nie pomoże to doradźcie mi jakim zespołem mam grać? tylko bez jakiś realów i barcelon tylko jakiegos słabszego dajcie :wink:

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hyde Park”