Śmieszne opisy Gadu Gadu ?? - Strona 8

Chwila oddechu dla stałych bywalców i świeżych owieczek. Trunki oraz coś na ząb w gronie znajomych, jak i dla tych którzy chcą podumać bądź przygadać sobie ramię w ramię z barmanem.
Awatar użytkownika
Yukasz
Basket fan hooligan
Reputacja: 0
Lokalizacja: Muzeum Ziemi Podlaskiej, ul. Alternatywy 4, Wiórkowo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 10 kwie 2006, 22:50

Niggaz niby masz rację ale chyba warto też wiedzieć że jest taka strona. Jak ktoś chce sobie wpisać jakiś opis do gg to dzięki niej i podziałowi na różne kategorie może łatwo znależć interesujący go tekst, a to oczywiście nie przeszkadza żeby można było wpisać swoje ulubione opisy na tym forum. Wg mnie jedno nie wyklucza drugiego, a jedynie pozwala rozszerzyć nasze horyzonty 8)

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 10 kwie 2006, 22:52

Lukaz

Wystarczy wpisać w google "opisy do GG" i będziesz miał mnóstwo takich stronek jak ta którą podałeś.

EOT

Awatar użytkownika
Tomachos
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomachos » 10 kwie 2006, 23:18

Ban sie skończył... humor sie włączył :D

UltraInter

Post Wyświetl pojedynczy post autor: UltraInter » 11 kwie 2006, 8:06

"Aby wyświetlił się mój opis wciśnij F13"

el_nino

Post Wyświetl pojedynczy post autor: el_nino » 08 maja 2006, 22:06

Trwa ładowanie Opisu...1%

Awatar użytkownika
karolus25-95
Tak - jestem nabijaczem

Post Wyświetl pojedynczy post autor: karolus25-95 » 13 sie 2007, 23:08

Kliknij na mnie ::UWAGA SZKODZI ROZMOWĄ::

Awatar użytkownika
Krzysztof Jarzyna
Lowelas
Lowelas

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krzysztof Jarzyna » 13 sie 2007, 23:28

karolus25-95 nie wiem czy zauwazyles, ale ostatnio wypowiadasz sie dosc specyficznie w dosc specyficznych tematach.
Wezmy dla przykladu ten post. Zostal on napisany w temacie, gdzie ostatnie posty sa autorstwa moderatorow, Tomachosa i ludzi z negatywnymi rangami. Zadna z powyzszych funkcji nie przynosi chluby, ale biorac pod uwage, ze mozesz sie upodobnic do swoich przedmowcow nalezaloby przejsc przez tzw. negatywna selekcje. Idzmy od gory - moderator Ci nie grozi na cale szczescie, bycie Tomachosem raczej tez nie, chociaz to juz nie do konca znajduje sie w mojej mocy, ale ustalmy hipotetycznie, ze Tomachosem nie bedziesz. Zostaje ranga negatywna, ktora jest jak najbardziej w Twoim zasiegu i byc moze nawet (wszystko na to wskazuje) niedlugo staniesz sie dumny posiadaczem tejze. Gwoli scislosci dodam, ze owa ranga negatywna oprocz trwalych zmian w psychice jest swoistym katalizatorem dla reakcji znanej szerzej pod tytulem "Otrzymanie bana na pilka.pl". Wiec w razie przyznania Ci rangi negatywnej (co zwizualizuje sie poprzez umieszczenie pseudozabawnego aczkolwiek uszczypliwego napisu pod Twoim nickiem) mozesz czuc sie zagrozony, gdyz dalszy brak postepu, ewentualnie dalsze wypowiadanie sie na poziomie pudelka zapalek moze skonczyc sie pozegnaniem z nami.
Mam nadzieje, ze zrozumiales, staralem sie zwiezle wytlumaczyc. Jezeli nie zrozumiales wszelkie pytania kieruj na PW do moderatora "Mentor", ktory jak sama nazwa wskazuje odnajduje perwersyjna przyjemnosc w byciu forumowym mentorem dla zagubionych, poczatkujacych userow.
Dziekuje.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hyde Park”