nie odwracaj kota ogonem, pytanie powinno brzmieć - dlaczego je tam wsadziłeśRóżA pisze:I jeszcze jedna sprawa- kto wsadził moje skarpetki do butów Mentora
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 28 sie 2007, 23:56
nie odwracaj kota ogonem, pytanie powinno brzmieć - dlaczego je tam wsadziłeśRóżA pisze:I jeszcze jedna sprawa- kto wsadził moje skarpetki do butów Mentora
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RóżA » 29 sie 2007, 0:02
RóżA
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 29 sie 2007, 10:10
Pisakk atakujeRóżA pisze:Do kogo jest podobny Pisakk? Mi nikogo zbytnio nie przypomina.

Babel
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 29 sie 2007, 10:16
To dlatego, że późno zaczynaliśmy pić wódkę. Raczej browar był na tapecie cały dzień bo taniej wychodziło sączyć sobie browary gdzieś do wieczora a dopiero potem jazda z wódką.olson pisze:PS. Swoją drogą, trochę mało mieliście tej gorzały na zlocie. A przecież trochę ludzie tam było i to w dodatku same szychy forum
Mentor

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RóżA » 29 sie 2007, 11:11
RóżA
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 29 sie 2007, 11:13
jakoś mnie to nie dziwi. Wszyscy pamiętamy jak meczyłeś pierwsząRóżA pisze:A zupek chińskich wystarczy mi jeszcze co najmniej na pół roku
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: franz » 29 sie 2007, 11:50
franz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 29 sie 2007, 11:52
Cris7
Post Wyświetl pojedynczy post autor: franz » 29 sie 2007, 12:01
Wasza kasa poszła na flaszki, więc nie masz się co martwić.
franz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kaczormistrz » 29 sie 2007, 12:49
Kaczormistrz
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Akarin » 29 sie 2007, 13:05
ja widzę tu trzy, ale może jeszcze mój wzrok nie doszedł do siebie.franz pisze:Bo jak nie to ma dwie możliwości wytłumaczenia:
Akarin
Post Wyświetl pojedynczy post autor: franz » 29 sie 2007, 13:19
No widzisz ty widzisz trzy a ja widze dwa, otóz widzisz te moje złe widzenie nadje się na wytłumaczenie: dlaczego mnie nie było? otóz trochę zdrowia mi ubyło. Kłopoty ze zdrowiem(oczy - wzrok) zabieg miałem odrobinke pocierpiałem, potem już trochę lepiej widziałem choć nie do końca wzrok odyskałem i wcale z tego powodu nie płakałem.Akarin pisze:ja widzę tu trzy
franz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Duch » 29 sie 2007, 14:10
Dokładnie. Wszyscy, którzy mieli dać już to zrobili, więc czekamy tylko na CiebieAkarin pisze:fieldy dawaj fotki
Duch
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 29 sie 2007, 14:13
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: maestro » 29 sie 2007, 16:59

maestro
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio