Jakim jestes kibicem?? - Strona 9

Chwila oddechu dla stałych bywalców i świeżych owieczek. Trunki oraz coś na ząb w gronie znajomych, jak i dla tych którzy chcą podumać bądź przygadać sobie ramię w ramię z barmanem.

Jakim jestes kibicem??

pseudo kibicem
20
11%
kibiecem patritom
16
9%
wiernym kibicem
88
48%
czynnym kibicem
8
4%
niewiernym kibicem
5
3%
wiernym i czynnym zarazem
48
26%
el_nino

Post Wyświetl pojedynczy post autor: el_nino » 27 maja 2006, 21:38

ja jestem zawsze z Arsenalem Londyn i Atletico Madryt, nieważne co by sie stało zawsze z nimi, do konca zycia

Awatar użytkownika
Janio
Boondock Saint
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Janio » 27 maja 2006, 22:16

Dawno nie widziałem bardziej debilnej sondy...

Oprócz oczywistych błędów ("kibiecem patritom" :roll: ) same proponowane odpowiedzi są delikatnie mówiąc bezmyślne :shock: Kto odpowie, że jest pseudo-kibicem?? Niewiernym kibicem?? Przecież nie od dziś wiadomo, że tu sami "wierni i czynni" piszą :roll:

Pozdrawiam

Awatar użytkownika
mati_26
Trampkarz
Trampkarz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mati_26 » 28 cze 2006, 21:35

Ja kibicuje Arsenalowi Londyn nigdy się go nie wyprę.Ponad to mam koszulkę Henrego jubileuszową i czapkę z daszkiem Arsenalu.Często kłucę się z kolegami ,bo oni nie wiedzą co to jest Arsenal.Tylko ciągle słysze Barcelona to Barcelona tamto.I jeszcze oglądam wszystkie mecze Arsenalu jakie się da.

Awatar użytkownika
pizmak
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: pizmak » 29 cze 2006, 7:57

Ja kibicuję Gryfowi oraz Juventusowi i zawsze będę kibicował :!: :twisted: Mimo nawet degradacji do niższej ligi Gryf w moim sercu :)

Co do Juve to kibicem zostanę nawet gdy wielki Juventus będzie grać w Serie B albo i niżej :)

Awatar użytkownika
Tigertm
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tigertm » 07 lip 2006, 12:35

A ja Interowi i Łodzkiemu Widzewowi ;] Tez sie juz nigdy tego nie wypre ;]

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 07 lip 2006, 14:00

Jakim ? białym ! wysokim ! oddanym ! :wink:

Już jako mały chłopie Zaza miał joba na tle Rossonerich. Od małego do dużego Rossonero mój kolego. Nic dziwnego przeciesz pierwsze słowa jakie powiedział gdy sie urodził było Milan ... drugim scudetto a trzecim Katenacjio :twisted: :lol: Już od urodzenia zaczeła sie moją przygoda z Milanem - z dziadka na tata z taty na Zaze :P - i nie zakończy się szybko ba nigdy - mowa :P Jakim jestem kibicem ? tego nie wiem - ocenią to "diabły" na łożu śmierci gdy będą mi dawali order Brigade Rossonero za walke, oddanie i kierownie grupą mudzechedinów podczas walki o serie A :P :] ale na pewno jestem człowiekiem wybuchowym i szybko się gotującym - co za tym idzie że tez taki kibicem :roll: choc nie zawsze zalezy jak jest :P to juz taki mój charakter jak z mówieniem tego co się mysli :P Jednak jedno pewne na 100% oddanym. Bez piłki nie ma życia. Jest jedną z 5 rzeczy bez których Zaza nie żyje :P Piłka zawsze w każdej ilosć :]

Awatar użytkownika
kalitwa
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kalitwa » 07 lip 2006, 14:12

Ja jestem wiernym kibicem mojej Wisełki Kraków (to chyba dostałam w genach :wink: ) i Chelsea Londyn (to już jakoś przyszło z czasem po wgłębieniu się w tajniki piłki). A poza tym to jestem również kibicem zawodnika. I tu możnaby wymieniać, ale ja powiem tylko tego jednego najważniejszego - MIROSŁAW SZYMKOWIAK :D

Awatar użytkownika
VanTheMan
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: VanTheMan » 08 sie 2006, 11:46

Od 5 lat jestem za ManU i kocham ten klub. Bardzo często kłucę się z kolegami jaki klub jest lepszy. Czasem prawie się bijemy ale tak "troche" na żarty :wink: Nie wyobrażam sobie, żebym nagle stał sie kibicem np Chel$ea...Brrr :x Zawsze będę za ManU. Nawet jak spadną do 90 ligi.

A kibice "sezonowcy" to nie kibice :evil:

Przykład- kumpel Grzesiu, od roku jest za Barcą i Ronaldinho i mówi: "Ja zawsze byłem za Barcą i nie dlatego, że gra tam Ronaldinho!" Zawsze był, zawsze :lol2:

Od 5 lat kibicujesz MU powiadasz... To znaczy, że musiałeś zaczynać jak miałeś 5 lat :o Szacuneczek. A tak na marginesie to dostajesz 2 WP za przekręcanie nazwy klubu. // Niggaz

Awatar użytkownika
Patol
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Patol » 08 sie 2006, 11:57

No, wlasnie ja takich tez nie lubie.Kiedys wszyscy za Realem a teraz lipa. Ja od dawna jestem za Arsenalem. Na plecaku ( z adasia :twisted: ) mam napisane czarnym markerem ARSENAL LONDON. Mam spodenki z herbem arsenalu i pod tym pisze Highbury 1886-2006. A jesli chodzi o zawodnika to najbardziej lubie Henryka i Freddiego.

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2077

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 08 sie 2006, 12:42

VanTheMan pisze:Zawsze będę za ManU. Nawet jak spadną do 90 ligi.
że niby taka hiperbolizacja ? bo przeciez nawet w anglii nie ma tylu klas rozgrywkowych. Co nie ?

Patol pisze:Ja od dawna jestem za Arsenalem
od jak dawna ? tez od 5 lat ?
odnoszę dziwne wrażenie, że znacie sie z przedmówcą :o

Jakim jestem kibicem ? nie wiem, nie potrafię tego obiektywnie ocenić - nigdy nie byłem na meczu swojego klubu, licyzłem, że wpadną na Legię [lub tez Legia na nich] w tej edycji LM - może w fazie grupowej :twisted:
Mecze ogladam - ale to nie to samo. Chciąłbym być lepszym kibicem, mamusiu, czy ja jestem dziwny ?

Awatar użytkownika
Patol
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Patol » 08 sie 2006, 12:44

Nie, nie znamy sie z przedmowca...
od jak dawna ? tez od 5 lat ?
Mniejwiecej.

ZabiliMiKrowe
Trampkarz
Trampkarz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ZabiliMiKrowe » 08 sie 2006, 12:47

Jak ja to zawsze powiadam...mozesz zmienic dziewczyne,mozesz zmienic wiare...a klub? Nigdy! ;]

Awatar użytkownika
Erwin
Grafomania zaawansowana

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Erwin » 08 sie 2006, 13:53

No ja do końca niewiem :P Wisła stała sie moim ulubionym klubem od czasu sukcesów z UEFA Cup 2002/03, wczesniej wolałem zagraniczna piłke i Real Madryt. Od tego czasu jednak Wisła jest u mnie ciagle na pierwszym miejscu i nic tego nie zmieni poniewaz i sie przyzwyczaiłem i pokochałem tradycje kibiców i cała otoczke zwiazaną z Białą Gwiazdą :wink:

Awatar użytkownika
PiDi
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: PiDi » 08 sie 2006, 19:41

Mogę, a nawet powinienem się nazwać kibicem wiernym, bo od kiedy tylko zacząłem się interesować piłką to tylko Liverpool. Oczywiście zawsze w swoim klubie chce się jakichś zmian i ja też chcę. Przyznam, że np. nie przekonywał mnie pod koniec swojej kariery trenerskiej w LFC Houllier i chciałem zmiany trenera. W pewnym sensie jestem też czynny, bo oglądać live nie oglądam, ale każdy skrót muszę ściągnąć, każdą bramkę- byle obejrzeć co się działo. Relacje live też każdą czytam przez pełne 90 minut. Czyli takim bardzo złym kibicem nie jestem...

Awatar użytkownika
Fabregas
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Fabregas » 20 sie 2006, 20:02

Kibicuje Juventusowi jakies 7lat. Nigdy w Niego nie zwątpiłem nawet teraz kiedy przyszło Im grać w II lidze....czyli moge sie zaliczyc do wiernych kibiców8)

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hyde Park”