Championschip Manager - Strona 9

Chwila oddechu dla stałych bywalców i świeżych owieczek. Trunki oraz coś na ząb w gronie znajomych, jak i dla tych którzy chcą podumać bądź przygadać sobie ramię w ramię z barmanem.
Awatar użytkownika
RoRo
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 08 kwie 2005, 20:09

mathiasek12 pisze:
RoRo pisze:Nie jestem co do tego Quaresmy zdecydowany... Chyba kupie Penanta ...

\Przyspieszenie :arrow: 18
\Drybling :arrow: 20
\Wrzuty :arrow: 20
\Technika :arrow: 17

Dobry :D:D:D: Ale jeszcze sie zastanowie ....

Co do tego co nie mozesz rozpakowac to ciezka sprawa .... Sproboj poszukac w necie cos an temat tych rozszerzean a na pewno se jakos poradzisz :D:D:D
pennata a co dadza mu przepustke z wiezienia:d :D :lol: 8) :P
hehe wtedy jescze ni byl w wieznienu .. i wogole slaby jest .. ja mam zawsze problemyy ze skrzydlowymi .. tylko Alex jest godny uwagi a reszta to lipa ... no i C.Ronlado kupilem ale on lepiej w ataku ... :D:D:D

Awatar użytkownika
metol
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 3
Kibicuję: Everton
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: metol » 08 kwie 2005, 20:12

Ja tam w Cm grając tradycyjnie Evertonem stwierdziłem zze jeden z najlepszych piłkarzy w grze jest piłkarz Toffies-McFadden!! gość potem u mnie szalał ze ho ho :!: :lol: Tak serio: biły o niego się takie kluby jak real madryt! miał u mnie zawsze najlepsze noty... był lepszy od takich zidane'ów itp. ale juz FM to jest taki se...

Awatar użytkownika
jaget
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: jaget » 18 kwie 2005, 14:22

Mam prośbe czy ktoś ma może patcha czy coś takiego żeby CM 5 mógł działać kiedyś teakiego patcha widziałem na tym forum ale teraz niemoge go znaleść...jakby co to proszę piszcie na pw,gg, jaget@gazeta.pl ....podajcie link albo prześlijcie na @ z góry dziex za fatyge..

Awatar użytkownika
jaget
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: jaget » 18 kwie 2005, 19:03

jaget pisze:Mam prośbe czy ktoś ma może patcha czy coś takiego żeby CM 5 mógł działać kiedyś teakiego patcha widziałem na tym forum ale teraz niemoge go znaleść...jakby co to proszę piszcie na pw,gg, jaget@gazeta.pl ....podajcie link albo prześlijcie na @ z góry dziex za fatyge..
uaktualniam post...czemu nikt nic nie opisze ??!!??!!

Awatar użytkownika
barti-bartek
Pseudoforumowicz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: barti-bartek » 19 kwie 2005, 14:26

kto zna linka do spolszczenia do CM 5? z góry dzieki

Awatar użytkownika
doli
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: doli » 19 kwie 2005, 14:33

ja przegrzebałem całego neta za spolszczeniem do CM5 i nic nie znalazłem :/ chyba nam zostało poczekać do oficjalnej premiery polskiej wersji

Awatar użytkownika
unojedrzej
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: unojedrzej » 07 maja 2005, 16:06

Dokładnie tak także przeszukałem wiele mijsce w tym necie i nie ma szpolszczenia do cm'a5 pozostaje nam pograc w angielską wersje a nie czekac na oficjala :)
Odnośnie Cm03/04 Ten McFadden jest dobry owszem , ale zależy kim grasz , a zapodajcie jakieś talenty z lini defensywnej (obrona , defensorzy)

Awatar użytkownika
wazi
Bundesliga? To co najlepsze.

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wazi » 08 maja 2005, 15:21

Czy moze ktos podac stronke gdzie jest do sciagniecia Trening do Cm 03-04 ??? Albo przeslac mi na e-mail. Bede bardzo wdzieczny....

Awatar użytkownika
unojedrzej
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: unojedrzej » 08 maja 2005, 16:32

www.cmturk.com - jest fajna stronka i fajny trening - szukaj cmTurk trening paket

Awatar użytkownika
wazi
Bundesliga? To co najlepsze.

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wazi » 08 maja 2005, 18:47

Podajcie mi jakis dobrych obroncow do CM 03-04. I Ofensywnego pomocnika na lewa strone. Cena nie gra roli. Aha i jeszcze jakies SUPER TALENTY na kazda pozycje.

Awatar użytkownika
unojedrzej
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: unojedrzej » 08 maja 2005, 19:10

wiesz bardzo duzo ich jest :)
Obrońcy -> Rodriquez , Dawson , McEveley , Burdisso , Bonera , Lahm , Rau , Mexes , De la Cuesta , P.Jagielka itd jesli chodzi o ofensora lewego , to polecam , Robben , Reyes , J.Cole to są wymiatacze na tej pozycji ,a jaśli chodzi o takie młodziutkie talenty to

Bramka -> Tsigalko , K.Smeichel(czy jak tam sie pisze) , Isaksson, Rubinho , Curci
Obrona -> G.Johnson , Kompany , Raven (ale po paru sezonach)
Pomoc -> P.Perez , Adu , Korzym , De Rossi
Napad -> Cerci , Roncatto , Simonetta , Robinho , Tevez , Sinema-Pongole , oj mozna by było wyminiac na każdą pozycje , zerknij na te stronke co ci podałem tam duzo jest talentów dobrych !

Awatar użytkownika
RoRo
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 16 maja 2005, 22:50

wazi pisze:Czy moze ktos podac stronke gdzie jest do sciagniecia Trening do Cm 03-04 ??? Albo przeslac mi na e-mail. Bede bardzo wdzieczny....
www.fcmc.pl :arrow: Tu jest wszytko - wystarczy poszukac w dziale CM0304 :P

POZDRO

Awatar użytkownika
Uchi_
Polski Przyjaciel Piwa

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_ » 16 maja 2005, 23:20

Ostatio ściągnełem CM 5 i szczerze powiem : żadne fajerwerki :roll: , a dokładniej mówiąc żenada...FM to poprostu Bóstwo przy tym...tam się w niczym nie da połapać, nawet nie dali fotek piłkarzy (a to chyba już poziom minimalny), szata graficzna miała być nowoczesna, ale troche im nie wyszło :roll:...o grywalności nie powiem, bo długo nie pograłem...ogólnie mówiąc czekajcie na nowego FM'a :wink:

Awatar użytkownika
RoRo
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 16 maja 2005, 23:27

Bogi pisze:Ostatio ściągnełem CM 5 i szczerze powiem : żadne fajerwerki :roll: , a dokładniej mówiąc żenada...FM to poprostu Bóstwo przy tym...tam się w niczym nie da połapać, nawet nie dali fotek piłkarzy (a to chyba już poziom minimalny), szata graficzna miała być nowoczesna, ale troche im nie wyszło :roll:...o grywalności nie powiem, bo długo nie pograłem...ogólnie mówiąc czekajcie na nowego FM'a :wink:
CM5 to wogole chlam nad chlamy (nikt w to chyba nie gra ...) szata graficzna szata graficzna ale po prstu menu i wogole te fajerwwerki zrabali calkowicie o zdjeciach jak kolega napisal jzu nie wspomniawszy ...

Panowie piszacy te gre mimo szczerych checi nie popisali sie a tego im nie mozemu wybaczyc :twisted:

W te wersje gralem tylko jeden mecz. Wygralkem Interem z kims tam 5:1 i ADriano stzrelil 4 bramki (wybojczy) Ronaldinho tez tam wymiata (bardzej niz w FM :P )

POZDRO

Niklos
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Niklos » 27 maja 2005, 13:25

Ja z chęcią chciałbym zagrac w CM 5 . Dopiero wtedy miał bym porównanie do FM 5. Ma ktoś może linka do pełnej wersji CM V

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hyde Park”