Post Wyświetl pojedynczy post autor: jakubbb » 01 lip 2007, 21:36
jakubbb

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bruno Banani » 01 lip 2007, 21:41
Bruno Banani
Post Wyświetl pojedynczy post autor: jakubbb » 01 lip 2007, 21:47
Matka mi poleciła. W domu już wszystko "pożarłem" a tematyka wojenna i jej postacie mnie interesują. Jeżeli ciebie też to polecam ci stronkę: http://wilk.wpk.p.lodz.pl/~whatfor/ Szczególnie polecam dział [akcje] oraz biogramy Andrzeja "Morro" czy Bytnara.Bruno Banani pisze:ooo widzę, ze czytasz konkretne ksiązki. "Kolumbowie" to naprawde świetna książka.
Co konkretnie będziesz tam robił? Mój kuzyn i kolega siostry jadą do Holandii na jakąś plantacje (oby to się nie skończyło takim obozem jak w Italii).Bruno Banani pisze:może polece do Anglii zarobić na rodzine
jakubbb
Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 01 lip 2007, 21:47
bagg
Post Wyświetl pojedynczy post autor: jakubbb » 01 lip 2007, 21:50
jakubbb
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Akarin » 01 lip 2007, 22:09
nie potrzeby Ci, ja przeszedłem przez granicę na legitymacji i nie prosili o paszport.jakubbb pisze:1) nie mam paszportu
uff, a już mieliśmy odwołać zlot bo dowiedzialiśmy się z naszych źródeł, że jakaś banda niezbyt rozgarniętych i niezbyt inteligętnych ludzi ma tam przyjechać, ale Ty rozwiałeś nasze obawy... zlot może spokojnie dojść do skutku. Aha skoro już jesteśmy przy zlocie, to:jakubbb pisze:Miałem jechac z ekipą do Skorzęcina, ale plany legły w gruzach bo nie pasuje mi sierpień bo bedzie tam zlot pilka.pl
a jaką tam drużynę piłkarską mająbagg pisze:a 29 monachium czyli danie glowne. dwa tygodnie w najpiekniejszym miescie niemiec. bedzie bardzo przyyyjemnie.
Akarin

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bruno Banani » 01 lip 2007, 22:21
Bruno Banani
Post Wyświetl pojedynczy post autor: franz » 02 lip 2007, 6:49
Smutne tegoroczny maturzysta a już musi zarabiać na rodzineBruno Banani pisze:może polece do Anglii zarobić na rodzine.
franz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bruno Banani » 02 lip 2007, 12:33
Bruno Banani
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio