Polak kibicem zagranicznego klubu ?? - Strona 9

Chwila oddechu dla stałych bywalców i świeżych owieczek. Trunki oraz coś na ząb w gronie znajomych, jak i dla tych którzy chcą podumać bądź przygadać sobie ramię w ramię z barmanem.
Awatar użytkownika
Smithu
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Smithu » 29 lip 2005, 23:21

rebuzz pisze:no ja juz pare razy bylem , teoretycznie poswiecam caly weekend i troszke oszczednosci :] no i moze troszke zdrowia bo jednak trzeba glosno spiewac

Takie poswiecenie to oczywista sprawa, ale mnie bardziej chodzi o to czy bylbys gotow sprzedac jakis swoj ulubiony przedmiot by kupic bilet, nie pojsc czy nie pojechac na cos rownie waznego, badz nie pojechac na wakacje do tunezji po to tylko by pojechac na mecz. Hehe z tego co pamietam jestes za Borrusia wiec masz jeszcze w miare latwo, w moim przypadku bylaby to naprawde niezla inwestycja wybrac sie na mecz Realu :roll:

Awatar użytkownika
rebuzz
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rebuzz » 29 lip 2005, 23:26

no racja wycieczka do hiszpani jest napewno drozsza, niewiem nawet jak sie masz za to zabrac , napewno zorientuj sie ile kosztuje bilet lotniczy firmy wizzair, oni czesto maja promocje i to ci skutecznie moze ulatwic problem z kasa na wyjazd , samo zakwaterowanie w madrycie jest dla mnie tajemnica .. nieznam w madrycie nikogo ... wiec niewiem jak to wyglada na miejscu ... bilet na mecz realu dostaniesz napewno spokojnie przed meczem w kasie wiec wczesniej nie trzeba zamawiac, jakbys sie kiedys zdecydowal to ta wyprawa bedzie napewno crazy :wink:

Awatar użytkownika
Smithu
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Smithu » 29 lip 2005, 23:48

Wyprawa jest juz w trakcje planowania na przyszle wakacje. Tylko musze skolowac kase jeszcze dla swojej panny bo ona sama tyle nie wykrzesa raczej :?. Zakwaterowanie, to ja planuje w jakims w miare tanim hotelu wiec kolo 50 zl za dobe powinno mnie to wyniesc :P. Transport obecnie nie mam pojecia, bilet na mecz to tez maly problem choc kiedys gdy bylem w kataloni i chcialem wejsc na mecz barcy to biletow juz nie bylo z 2 godziny przed meczem :?

Awatar użytkownika
rebuzz
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rebuzz » 30 lip 2005, 1:01

frik23 pisze: Zakwaterowanie, to ja planuje w jakims w miare tanim hotelu wiec kolo 50 zl za dobe powinno mnie to wyniesc
w niemczech w dortmundzie etap hotel ( dodam ze najtanszy ) kosztuje 60 euro za nocleg ( pokoj 3 osobowy ) wiec licz ze hiszpania bedzie drozsza...
frik23 pisze:
bilet na mecz to tez maly problem choc kiedys gdy bylem w kataloni i chcialem wejsc na mecz barcy to biletow juz nie bylo z 2 godziny przed meczem :?
hehe no wiesz. .. bilety na np. Dortmund-schalke to miesiac przed juz nie potrafilem dostać ... bo chcialem jechac 13 sierpnia .... i niema szans nie zalatwie .. juz wszystko zajete ...

Awatar użytkownika
Cris7
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 7

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 30 lip 2005, 2:00

o nie....
zawdi z Torunia jesteś?to sie nasze miasteczka specjalnie nie lubią :lol:
a jak już jestem przy temacie to Zawisza Bydgoszcz jest w czwartej lidze i nawet nie widac szans zeby awansowala wyzej.I szczerze mówiąc nie chce mi sie chodzić na czwartoligowe mecze.Najbliżej 2 liga jest we włocławku...
Na meczu ManU byłem tylko raz w zeszłym sezonie przeciwko Fulham,ale kibicuje im już od 8 lat i nie wyobrazam sobie,że mógłbym sie ich wyrzec...dla jakiejś kopaniny czwartolihowej!

Awatar użytkownika
Carvalho
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Carvalho » 30 lip 2005, 9:51

Ja kibicuję już od kilku dobrych lat FC Barcelonie bo to mój ulubiony klub (oprócz Wisły oczywiści :wink: ) następnym klubem jest Borussia Dortmund i na trzecim miejscu jest FC Liverpool.

Awatar użytkownika
Smithu
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Smithu » 30 lip 2005, 9:51

Hehe moja wycieczka moze byc konkretnie kosztowna ale wiem ze warto.

Pamietam jak Real do krakowa przybyl a ja nie moglem tam pojechac bo bylem wtedy na wakacjach w tunezji :? mieszane mialem wtedy uczucia :twisted:

doswiadczony
Junior
Junior

Post Wyświetl pojedynczy post autor: doswiadczony » 30 lip 2005, 12:25

a ja jestem kibolem nafty robezjosk z syberi

Awatar użytkownika
MrWoodstock
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MrWoodstock » 30 lip 2005, 13:09

a ja jestem Fanem mego kochanego Milanu i Szachtara Donieck :D

Awatar użytkownika
Tomusmc
Juventino
Reputacja: 4832

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 30 lip 2005, 13:40

Tutaj nie macie pisać jaki klub lubicie :roll: Tylko macie wypowiadać sie na temat "Dlaczgo polak woli klub zagraniczny niz klub z Polski?", a nie "Lubie Milan" :? :angry:

Awatar użytkownika
Kielich
Skład C
Skład C
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kielich » 30 lip 2005, 14:15

Tutaj nie macie pisać jaki klub lubicie Rolling Eyes Tylko macie wypowiadać sie na temat "Dlaczgo polak woli klub zagraniczny niz klub z Polski?", a nie "Lubie Milan" Confused Angry
Klub sie lubi i juz, a nie dlatego, ze gra tam Ronaldo czy Ronaldihno ...

Na pierwszym miejscu jest zawsze u mnie Wisla, pozniej dlugo dlugo nic ... i Barcelona, z reprezentacji najbardziej kibicuje Polsce i Brazylji.

Awatar użytkownika
Miko77
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Miko77 » 30 lip 2005, 14:23

Ja kiedys najbardziej lubiłem ManU, ale to bylo dawno :wink: ateraz tylko Real juz gdzies od 6-7 lat... od jakis 3 lat bardzo polubilem Boca Juniors to raczej te dwa kluby.

Awatar użytkownika
rebuzz
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rebuzz » 30 lip 2005, 14:27

piszecie "lubie" " lubilem" nie rozumiem was ... uwazam ( to moje zdanie ) ze prawdziwym kibicem mozna byc tylko jednego klubu .. od poczatku do konca ....

Awatar użytkownika
Andreyew
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Andreyew » 30 lip 2005, 15:35

rebuzz pisze:piszecie "lubie" " lubilem" nie rozumiem was ... uwazam ( to moje zdanie ) ze prawdziwym kibicem mozna byc tylko jednego klubu .. od poczatku do konca ....
Swiete slowa, u mnie tez nie bylo czegos w stylu lubilem ale przestalem, oczywiscie sympatyzuje wisle czy lechie, ale klubem ktorym jestem wrecz zafascynowany jest Bayer i nawet po odejsciu najwiekszych gwiazd czy bron Boze spadku do 2 ligi nie przestalbym sie tym klubem fascynowac.

Awatar użytkownika
Tomusmc
Juventino
Reputacja: 4832

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 30 lip 2005, 15:41

Andreyew pisze:
rebuzz pisze:piszecie "lubie" " lubilem" nie rozumiem was ... uwazam ( to moje zdanie ) ze prawdziwym kibicem mozna byc tylko jednego klubu .. od poczatku do konca ....
Swiete slowa, u mnie tez nie bylo czegos w stylu lubilem ale przestalem, oczywiscie sympatyzuje wisle czy lechie, ale klubem ktorym jestem wrecz zafascynowany jest Bayer i nawet po odejsciu najwiekszych gwiazd czy bron Boze spadku do 2 ligi nie przestalbym sie tym klubem fascynowac.
Dokładnie panowie. Jeszcze nie wiedziałem czym jest piłka nożna jak zacząłem się interesować Juventusem. Nigdy nie było klubu, który by mi go zastąpił i pomysleć, że w tym roku mija już 12 lat ze "Starą Damą". Tak jak napisał Andreyew z polskimi sympatyzuje (niektórymi oczywiście), a z Juve będę na caaałe życie. Pozdrawiam prawdziwych kibiców, którzy są wierni od początku do końca :twisted:

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hyde Park”