Twoja Stara [TS] - Strona 9

Chwila oddechu dla stałych bywalców i świeżych owieczek. Trunki oraz coś na ząb w gronie znajomych, jak i dla tych którzy chcą podumać bądź przygadać sobie ramię w ramię z barmanem.

GPW ssie

Tak
37
69%
Nie
17
31%
Awatar użytkownika
franz
Ki(L)gore Trout
Reputacja: 100

Post Wyświetl pojedynczy post autor: franz » 27 cze 2007, 20:40

Temat umarł smiercia naturalną.

Były wielkie zapowiedzi, miały być wybory nowego zarządu, weryfikacja członków-kandydatów a tu jak zwykle nic i mega pustka, ja wiedziałem że tak będzie, TS zawsze równa się słomiany zapał i brak rzetelności, Oni spełniają obietnice równie chętnie jak nasi politycy. Marny los tych, którzy w nich wierzą i mają jeszcze nadzieje na lepsze jutro z TS, bo wiadomo czyją starą jest nadzieja...

Dla uczczenia śmierci twojej starej i poprawienia humoru jej niedoszłym członkom opowiem dowcip na temat TS zasłyszany w kuluarach organizacji zwanej pilka.pl:

Widziałem twoją starą, jak kopała puszkę na ulicy. Spytałem się "Co robisz?", a odpowiedziała "Przeprowadzam się".

Awatar użytkownika
Berele Lewartow
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 689

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Berele Lewartow » 27 cze 2007, 20:57

Temat oczywiście nie umarł. Czekamy tylko,aż uzytkownik Sawyer wyjedzie na kolonie,zeby mozna bylo w cywilizowany sposób ropoczac dyskusje.

Musze zdradzic,ze my, tj grono członków TS, czsami poruszamy temat organizacji pilka.pl. Przykładaowa rozmowa na wasz teamt:
-Co słychac?
-Stare kurwy nie chcą zdychac

pozdrawiam

Awatar użytkownika
franz
Ki(L)gore Trout

Post Wyświetl pojedynczy post autor: franz » 27 cze 2007, 21:12

Berele Lewartow pisze:Czekamy tylko,aż uzytkownik Sawyer wyjedzie na kolonie,zeby mozna bylo w cywilizowany sposób ropoczac dyskusje.
Typowy przykład kłamstwa, populizmu i marnych wymówek ze strony TS. Każdy wie, że pilka.pl to ustrój totalitarny i, że wszelkie posty Sawyera w tym temacie bedą kasowane. A więc czekacie bo nie macie koncepcji na swe (marne)działania tak jest bolesna prawda.

Berele Lewartow pisze: Przykładaowa rozmowa na wasz teamt:
-Co słychac?
Sympatyczne :)

My też sobie o was rozmawiamy tylko w bardziej kulturalny sposób (wiadmo pilka.pl to o dwie albo i trzy klasy wyzsza jakość) np.
"Owineło gówno(TS) się w papierek i udaje ze cukierek" lub "Członkowie TS są głupsi niż torba pełna młotków" lub też "Nazwanie członków TS głupcami byłoby obrazą dla głupich ludzi" albo i "Nosiłem białe sukienki z wyższym IQ niż członkowie TS"(by Mentor), wymieniłem tylko co łagodniejsze rozmówki.

również pozdrawiam

Awatar użytkownika
petru
Administrator
Administrator
Reputacja: 680
Kibicuję: Konstytucja

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 27 cze 2007, 21:22

Berele Lewartow pisze: Musze zdradzic,ze my, tj grono członków TS, czsami poruszamy temat organizacji pilka.pl. Przykładaowa rozmowa na wasz teamt:
-Co słychac?
Połączyliście siły z Zazą? Braki wśród napastników :>?

Awatar użytkownika
Marco Van Basten
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 31

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marco Van Basten » 27 cze 2007, 21:24

franz pisze:"Owineło gówno(TS) się w papierek i udaje ze cukierek" lub "Członkowie TS są głupsi niż torba pełna młotków" lub też "Nazwanie członków TS głupcami byłoby obrazą dla głupich ludzi" albo i "Nosiłem białe sukienki z wyższym IQ niż członkowie TS"(by Mentor), wymieniłem tylko co łagodniejsze rozmówki.
Smutne :?

Awatar użytkownika
Berele Lewartow
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Berele Lewartow » 27 cze 2007, 21:58

piwus pisze:Połączyliście siły z Zazą? Braki wśród napastników
Zaza w najblizszym czasie znajdzie sie na liscie niełaski TS. Ludzie w kryzysie wieku średniego sa nam zbedni.
franz pisze:"Owineło gówno(TS) się w papierek i udaje ze cukierek" lub "Członkowie TS są głupsi niż torba pełna młotków" lub też "Nazwanie członków TS głupcami byłoby obrazą dla głupich ludzi" albo i "Nosiłem białe sukienki z wyższym IQ niż członkowie TS"(by Mentor), wymieniłem tylko co łagodniejsze rozmówki.
ble ble. Mozesz sobie tak gadac w kołko, lecz prawda jest taka, ze być moze TS nie jest organizacja idealna ale lepszej jeszcze nie wymyślono! Poza tym piłka jest jedna a bramki sa dwie. Polonio Polonio!

Awatar użytkownika
franz
Ki(L)gore Trout

Post Wyświetl pojedynczy post autor: franz » 27 cze 2007, 22:03

piwus pisze:Połączyliście siły z Zazą?
Z mojej nikłej wiedzy na temat forumowch gangów wynika że TS ma przysłowiową kosę z GPW i jej przywódcą Zazą, tak więc ewentualny mariaż chyba nie wchodzi w grę. To lepiej dla nas bo nie od dziś wiadomo, że opozycje lepiej rozbija się gdy jest zakłócona.

Berele Lewartow pisze:Poza tym piłka jest jedna a bramki sa dwie.
No właśnie po co się spinać i tak wszyscy przekonymy się o tym kto jest lepszy na boisku, wtedy mit potęgi TS ostatecznie legnie w gruzach.

Awatar użytkownika
Sawyer
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 816

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sawyer » 27 cze 2007, 22:17

Berele Lewartow pisze:Temat oczywiście nie umarł. Czekamy tylko,aż uzytkownik Sawyer wyjedzie na kolonie,zeby mozna bylo w cywilizowany sposób ropoczac dyskusje.
Na kolonie ? Co najwyzej Tobie mozna to proponowac, pani opiekunka zaproponuje zabawe to pierwszy wyskorzysz w góre i sie pochwalisz ze jestes prezesem TS, bedziesz mial powazanie wsrod kolegow, moze Ci odstapia kielbaske przy ognisku ... Super sprawa, co :roll:

Awatar użytkownika
Sawyer
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 816

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sawyer » 10 lip 2007, 18:23

No co jest ? Co tak Cicho ? Myślałem, że może jakis zlot organizujecie albo jakiś mały Biwak :roll:

Berele Lewartow wysłał mnie na kolonie, no ale niestety moje biuro podróży zbankrutowało i zostałem na lodzie :? Wiec jak panowie .... Mały biwaczek z Twoją Starą ? 8)

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 10 lip 2007, 19:35

Cisza w temacie ponieważ Twoja Stara jest zajęta. Wiecie co robi?

Obrazek

Awatar użytkownika
ossy
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ossy » 10 lip 2007, 21:13

Proponowalbym umiescic uzytkownika Mentor na liście nielaski TS.

Awatar użytkownika
kon2r
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kon2r » 10 lip 2007, 22:42

cisza byly jakies 2 formularze i tyle nieodpowiada mi to czekanie jezeli sprawa naboru nierozwikla sie w najblizszym czasie to nieuwzgledniajcie mojej kandydatury
ossy pisze:Proponowalbym umiescic uzytkownika Mentor na liście nielaski TS.
nie

Awatar użytkownika
RóżA
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 7

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RóżA » 10 lip 2007, 23:07

Twoja Stara nie ma pleców!!!!!11

:boje się:

Awatar użytkownika
ossy
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ossy » 10 lip 2007, 23:17

RóżA pisze:Twoja Stara nie ma pleców!!!!!11

od razu widac ze ten filmik to jest jakis kiepski rzard :?

kon2r pisze:cisza byly jakies 2 formularze i tyle nieodpowiada mi to czekanie
zarzad TS ostro pracuje przy rekrutacji. nie mozna brac byle kogo, dlatego to tyle trwa.

P.S. 0 ostrzezen :D

Awatar użytkownika
Berele Lewartow
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Berele Lewartow » 04 sie 2007, 21:57

Własnie wybrano hymn 'TS' została nim piosenka -"Polonio,Polonio!"
Moge równiez powiedziec ze prowadzone sa rozmowy majace na celu w włączenie w nasze struktury użytkownika herdek!
Obecna lista człnków TS:
MVB
bagg
ossy
Juv
Martinho

Lista osób które ssą:
Sawyer(nawet na koloniach)
Yukasz
Ryszard Kalisz

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hyde Park”