Post Wyświetl pojedynczy post autor: franz » 27 cze 2007, 20:40
franz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Berele Lewartow » 27 cze 2007, 20:57
Berele Lewartow
Post Wyświetl pojedynczy post autor: franz » 27 cze 2007, 21:12
Typowy przykład kłamstwa, populizmu i marnych wymówek ze strony TS. Każdy wie, że pilka.pl to ustrój totalitarny i, że wszelkie posty Sawyera w tym temacie bedą kasowane. A więc czekacie bo nie macie koncepcji na swe (marne)działania tak jest bolesna prawda.Berele Lewartow pisze:Czekamy tylko,aż uzytkownik Sawyer wyjedzie na kolonie,zeby mozna bylo w cywilizowany sposób ropoczac dyskusje.
SympatyczneBerele Lewartow pisze: Przykładaowa rozmowa na wasz teamt:
-Co słychac?
-Stare kurwy nie chcą zdychac
franz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 27 cze 2007, 21:22
Połączyliście siły z Zazą? Braki wśród napastnikówBerele Lewartow pisze: Musze zdradzic,ze my, tj grono członków TS, czsami poruszamy temat organizacji pilka.pl. Przykładaowa rozmowa na wasz teamt:
-Co słychac?
-Stare kurwy nie chcą zdychac
petru

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marco Van Basten » 27 cze 2007, 21:24
Smutnefranz pisze:"Owineło gówno(TS) się w papierek i udaje ze cukierek" lub "Członkowie TS są głupsi niż torba pełna młotków" lub też "Nazwanie członków TS głupcami byłoby obrazą dla głupich ludzi" albo i "Nosiłem białe sukienki z wyższym IQ niż członkowie TS"(by Mentor), wymieniłem tylko co łagodniejsze rozmówki.
Marco Van Basten

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Berele Lewartow » 27 cze 2007, 21:58
Zaza w najblizszym czasie znajdzie sie na liscie niełaski TS. Ludzie w kryzysie wieku średniego sa nam zbedni.piwus pisze:Połączyliście siły z Zazą? Braki wśród napastników
ble ble. Mozesz sobie tak gadac w kołko, lecz prawda jest taka, ze być moze TS nie jest organizacja idealna ale lepszej jeszcze nie wymyślono! Poza tym piłka jest jedna a bramki sa dwie. Polonio Polonio!franz pisze:"Owineło gówno(TS) się w papierek i udaje ze cukierek" lub "Członkowie TS są głupsi niż torba pełna młotków" lub też "Nazwanie członków TS głupcami byłoby obrazą dla głupich ludzi" albo i "Nosiłem białe sukienki z wyższym IQ niż członkowie TS"(by Mentor), wymieniłem tylko co łagodniejsze rozmówki.
Berele Lewartow
Post Wyświetl pojedynczy post autor: franz » 27 cze 2007, 22:03
Z mojej nikłej wiedzy na temat forumowch gangów wynika że TS ma przysłowiową kosę z GPW i jej przywódcą Zazą, tak więc ewentualny mariaż chyba nie wchodzi w grę. To lepiej dla nas bo nie od dziś wiadomo, że opozycje lepiej rozbija się gdy jest zakłócona.piwus pisze:Połączyliście siły z Zazą?
No właśnie po co się spinać i tak wszyscy przekonymy się o tym kto jest lepszy na boisku, wtedy mit potęgi TS ostatecznie legnie w gruzach.Berele Lewartow pisze:Poza tym piłka jest jedna a bramki sa dwie.
franz
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sawyer » 27 cze 2007, 22:17
Na kolonie ? Co najwyzej Tobie mozna to proponowac, pani opiekunka zaproponuje zabawe to pierwszy wyskorzysz w góre i sie pochwalisz ze jestes prezesem TS, bedziesz mial powazanie wsrod kolegow, moze Ci odstapia kielbaske przy ognisku ... Super sprawa, coBerele Lewartow pisze:Temat oczywiście nie umarł. Czekamy tylko,aż uzytkownik Sawyer wyjedzie na kolonie,zeby mozna bylo w cywilizowany sposób ropoczac dyskusje.
Sawyer
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sawyer » 10 lip 2007, 18:23
Sawyer
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 10 lip 2007, 19:35

Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ossy » 10 lip 2007, 21:13
ossy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kon2r » 10 lip 2007, 22:42
nieossy pisze:Proponowalbym umiescic uzytkownika Mentor na liście nielaski TS.
kon2r

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RóżA » 10 lip 2007, 23:07
RóżA
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ossy » 10 lip 2007, 23:17
od razu widac ze ten filmik to jest jakis kiepski rzardRóżA pisze:Twoja Stara nie ma pleców!!!!!11
zarzad TS ostro pracuje przy rekrutacji. nie mozna brac byle kogo, dlatego to tyle trwa.kon2r pisze:cisza byly jakies 2 formularze i tyle nieodpowiada mi to czekanie
ossy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Berele Lewartow » 04 sie 2007, 21:57
Berele Lewartow
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio