Post Wyświetl pojedynczy post autor: maestro » 06 maja 2006, 0:41
maestro
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 06 maja 2006, 0:45
Mentor

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krzysztof Jarzyna » 06 maja 2006, 0:46
Krzysztof Jarzyna
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 06 maja 2006, 0:50
Akurat tutaj tylko o papierosach mówimy tak więc nie musisz się chwalić innymi specyfikamiKrzysztof Jarzyna pisze:Nie pale, nie palilem i nigdy nie bede palil. Papierosow.
Zapomniałeś dodać, że pali papierosa. Coby nie było wątpliwościKrzysztof Jarzyna pisze:Swoja droga - nienawidze jak ktos obok mnie pali.
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 06 maja 2006, 0:53
Yukasz
Post Wyświetl pojedynczy post autor: maestro » 06 maja 2006, 0:53
Wyganiają Cię na balkon??Niggaz pisze:Ewentualnie balkon wchodzi w grę
DobreNie pale, nie palilem i nigdy nie bede palil.
maestro

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 06 maja 2006, 0:54
Nie. Ty jesteś dziwak. Jak już panowie określili kryteria normalności, to się dostosujKrzysztof Jarzyna pisze:Ja tez jestem normalny
petru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 06 maja 2006, 0:56
No dobra a teraz spróbuj sobie obiecać, że nie będziesz piłmaestro pisze:Też sobie jakiś czas temu obiecałem sobie, że palił nigdy nie będe i jak na razie daję radę bez problemu.
Wyganiają mnie z balkonu. Ja tam mieszkam.maestro pisze:Wyganiają Cię na balkon??
Mentor

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krzysztof Jarzyna » 06 maja 2006, 0:59
O jakich specyfikach mowisz? W ogole nie uznaje dymu jako rozrywkiNiggaz pisze: Akurat tutaj tylko o papierosach mówimy tak więc nie musisz się chwalić innymi specyfikami
Akurat nie, bo jak ktos obok mnie pali ognisko to tez sie wkurzam.Niggaz pisze:Zapomniałeś dodać, że pali papierosa. Coby nie było wątpliwości
Krzysztof Jarzyna

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Berele Lewartow » 06 maja 2006, 1:00
Ale podobno komary odstrasza.Krzysztof Jarzyna pisze:Akurat nie, bo jak ktos obok mnie pali ognisko to tez sie wkurzam.
Berele Lewartow
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 06 maja 2006, 1:02
Od Perły KURKA! Od Perły!!!!!!!!11111111Krzysztof Jarzyna pisze:Znam Was, Wy od makaronow i unii lubelskiej!
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Void » 06 maja 2006, 1:03
Mój ojciec chyba by mnie wyśmiał, gdybym powiedział mu, że nie życzę sobie palenia w mojej obecności. Zdradź mi sekret jak ich do tego skłaniaszNiggaz pisze:Oczywiście nie pozwalam im palić w moim towarzystwie.
Void
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 06 maja 2006, 1:07
Void pisze:W mojej klasie pali tylko jeden koleś
Twardym trzeba być nie mientkimVoid pisze:Mój ojciec chyba by mnie wyśmiał, gdybym powiedział mu, że nie życzę sobie palenia w mojej obecności. Zdradź mi sekret jak ich do tego skłaniasz
Mentor

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krzysztof Jarzyna » 06 maja 2006, 1:09
Chyba dymem. Tyton nie smierdzi.Void pisze:unikają bo śmierdzi tytoniem
Komarzyce. Komary nie gryza.'Piotrek' pisze:Ale podobno komary odstrasza.
No nie wiem. Byc moze przez to, ze sposrod moich znajomych nie pali garstka. Miedzy zajeciami, na imprezie, wszedzie. Poza tym palacze rzucaja sie w oczy, a w zasadzie w nozdrza. Strasznie zaborczy nalog, ze sie tak wyraze. Dlatego taki maly Piwus idzie i sobie pali, a ma sie wrazenie jakby palilo 5 Piwusowpiwus pisze:Ale na serio. Nie wiem czemu uważacie, że jesteście w mniejszości.
Krzysztof Jarzyna
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 06 maja 2006, 1:12
Krzysztof Jarzyna pisze:Chyba dymem. Tyton nie smierdzi.
Od kiedy jesteś taki 'detaliczny'Krzysztof Jarzyna pisze:Komarzyce. Komary nie gryza.
Ty sobie możesz to tylko wyobrazić a ja przeżyłem to na żywoKrzysztof Jarzyna pisze:Dlatego taki maly Piwus idzie i sobie pali, a ma sie wrazenie jakby palilo 5 Piwusow
Mentor
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio