Tak samo, na przesadne lizanie sa inne miejsca.
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bebej » 27 maja 2019, 14:34
Bebej

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sickstick » 27 maja 2019, 14:35
sickstick
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 27 maja 2019, 14:43
Tomusmc

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ilka » 27 maja 2019, 14:44
Ilka
Sergek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 27 maja 2019, 14:52
Doliczasz posty w domku?
Tomusmc
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sergek » 27 maja 2019, 14:58
Nieee, same rozwazania dotyczace zmian w pilce noznej, klubu pilkarskiego jako przedsiebiorstwa i miedzynarodowych standardow rachunkowosci
Sergek
Bebej

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sickstick » 27 maja 2019, 15:05
sickstick
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bebej » 27 maja 2019, 15:25
Bebej
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 27 maja 2019, 16:05
cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DDK » 27 maja 2019, 16:18
Piękny post
DDK
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sawyer » 27 maja 2019, 16:19
Czyli potwierdzasz, ze za to goscie zostali fizycznie zaatakowani?DDK pisze: ↑27 maja 2019, 16:18Jak sobie tańczy dwóch gości na parkiecie to nie mam nic przeciwko. Jak facet na parkiecie (który, powtarza, służy do tańczenia) tańczy z kobietą to nie mam nic przeciwko. Jak facet z kobietą liżą się obleśnie na parkiecie, to zdarzało mi się zwrócić uwagę, ale z szacunku do kobiety nigdy nic więcej nie zrobiłem. Jak dwóch facetów liże się obleśnie na parkiecie, to już przekracza moje skromne granice tolerancji. Ja wiem, że dla tych najbardziej tolerancyjnych to oni mogliby się tam ruchać na tym parkiecie i byście nie mieli nic przeciwko, ale mi to przeszkadza. Uważam to za obrzydliwe i robi mi się niedobrze na samą myśl o tym, a co dopiero jak to widzę na parkiecie, na którym mam się bawić.
Sawyer

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DDK » 27 maja 2019, 16:24
DDK
Post Wyświetl pojedynczy post autor: League » 27 maja 2019, 16:36
czyli miałem rację. wiadomo z kim mamy do czynienia.Sawyer pisze: ↑27 maja 2019, 16:19Czyli potwierdzasz, ze za to goscie zostali fizycznie zaatakowani?DDK pisze: ↑27 maja 2019, 16:18Jak sobie tańczy dwóch gości na parkiecie to nie mam nic przeciwko. Jak facet na parkiecie (który, powtarza, służy do tańczenia) tańczy z kobietą to nie mam nic przeciwko. Jak facet z kobietą liżą się obleśnie na parkiecie, to zdarzało mi się zwrócić uwagę, ale z szacunku do kobiety nigdy nic więcej nie zrobiłem. Jak dwóch facetów liże się obleśnie na parkiecie, to już przekracza moje skromne granice tolerancji. Ja wiem, że dla tych najbardziej tolerancyjnych to oni mogliby się tam ruchać na tym parkiecie i byście nie mieli nic przeciwko, ale mi to przeszkadza. Uważam to za obrzydliwe i robi mi się niedobrze na samą myśl o tym, a co dopiero jak to widzę na parkiecie, na którym mam się bawić.
League
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio