Post Wyświetl pojedynczy post autor: Boromir » 05 sie 2019, 17:11
Boromir
Post Wyświetl pojedynczy post autor: HMK » 05 sie 2019, 19:32
HMK
Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 05 sie 2019, 19:34
My za 5 dni w Gdańsku płaciliśmy w sumie 650 zł za dwoje dorosłych i dziecko. Ale rezerwację robiliśmy jakoś w lutym.Sawyer pisze:Aż się dziwie, że nikt nie porusza kwestii cen za nocleg. Akceptowalne "kwatery" to koszt rzędu 2,5 - 4k za tydzień na dwie osoby! (Miedzyzdroje, drugi tydzien sierpnia, sprawdzane dzis rano na booking.com) Minimum 500m od morza, bez prywatnej plaży. Dokladasz troche i masz all-inclusive w Grecjii z gwarancja pogody i hotelową plażą.
futbolowa
cloner
Magnum
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 05 sie 2019, 19:53
No oczywiście. Ale też tysiące ludzi później w internecie, na róznych grupach odsprzedaje wakacje, bo coś się stało, bo ktoś zmienił pracę i nie dostał urlopu, bo ktoś bliski zmarł, itd. Urlopu za dobrych kilka tysięcy zł nie trzeba planować z tak ogromnym wyprzedzeniem. No chyba że masz wyjebane w kasę, bo masz jej dużo to rób co chcesz.
cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 05 sie 2019, 20:08
Magnum

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DDK » 05 sie 2019, 21:36
DDK
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 05 sie 2019, 21:37
cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: piotrcies » 05 sie 2019, 21:37
piotrcies
Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 05 sie 2019, 21:52
Marcin właśnie wtedy dostaje info o urlopie, ja mam wolny zawód, więc mogę sobie zrobić wakacje kiedy chcę. Wiadomo, że wszystko się może zdarzyć - zwłaszcza jak masz małe dziecko - ale zaryzykować warto.
futbolowa
DDK
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 05 sie 2019, 22:23
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: j1mmy » 05 sie 2019, 22:24
j1mmy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DDK » 05 sie 2019, 22:27
Myślałem bardziej o całym weekendzie, ale kusi mnie zaproponować żeby zmienić bilety na mecz reprezentacji w Warszawie na... bilety na mecz wyjazdowy reprezentacji
DDK
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio