Post Wyświetl pojedynczy post autor: Boromir » 29 gru 2024, 9:56
Boromir

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mr.Chris » 29 gru 2024, 15:32
Nah. Po porównaniu grającego 60 meczów w sezonie United z zajebistym sztabem do casualowego Motoru totalnie się z nim nie zgadzam. W Motorze zawodnicy poniżej 21 roku robili w pierwszym zespole niesamowity progres. Po prostu nie ma jak w rzeczywistości, że zawodnicy którzy nie grali na tygodniu porządnie trenują. Tutaj niestety jak masz mecz w środku tygodnia to ten brak treningów przekłada się na całą drużynę.
Mr.Chris
Post Wyświetl pojedynczy post autor: venomik » 29 gru 2024, 15:54
venomik
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Boromir » 29 gru 2024, 20:33
Boromir
Post Wyświetl pojedynczy post autor: szmagel » 16 sty 2025, 22:26
szmagel

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mr.Chris » 16 sty 2025, 22:31
Mr.Chris
Post Wyświetl pojedynczy post autor: szmagel » 16 sty 2025, 22:35
szmagel

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mr.Chris » 16 sty 2025, 22:37
Mr.Chris
szmagel
Post Wyświetl pojedynczy post autor: dias » 28 sty 2025, 17:35
dias

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mr.Chris » 28 sty 2025, 18:14
To zależy co uznasz za skomplikowane
Mr.Chris
Post Wyświetl pojedynczy post autor: szmagel » 31 sty 2025, 1:39
szmagel

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mr.Chris » 31 sty 2025, 1:48
Mr.Chris
Post Wyświetl pojedynczy post autor: szmagel » 31 sty 2025, 1:50
szmagel

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mr.Chris » 31 sty 2025, 14:42
Taki trick, który udaje mi się robić na obecnym save w Motorze. Jeżeli dasz zawodnikowi 10-20% większą pensję niż oczekuje, to godzi się na usunięcie klauzuli (musisz koniecznie zaznaczyć, że nie podlega negocjacjom, bo inaczej agent i tak ją wciśnie), póki co działa za każdym razem i udało mi się usunąć klauzulę u połowy głównego składu. Przy czym próbowałem to tylko na zawodnikach, których już obecnie mam w składzie, żeby nie ryzykować zerwania negocjacji podczas sprowadzania zawodnika. Później jak chce wymóc transfer, to podczas rozmowy mówisz, że oferty były niewystarczające i obiecujesz, że zgodzisz się na kwotę około 20% więcej niż jest wart - w wielu przypadkach to pozwala zarówno uspokoić zawodnika jak i zniechęcić inne kluby, ale do końca okna i chwilę dłużej będzie się gorzej spisywał lub miał pmn - na 4 próby tylko 1 zawodnika musiałem sprzedać, a reszta wróciła do najwyższej formy po paru miesiącach i najlepsze w tym jest to, że obietnica przenosi się też na kolejne okna, więc jak dasz odpowiednio dużą, to masz zabezpieczonego zawodnika (edit: a, tylko pamiętaj, że bardzo młodemu zawodnikowi ta cena może skoczyć nawet kilkunastokrotnie, więc to się tyczy przede wszystkim rozwiniętych graczy
Mr.Chris
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio