Tytoń - Strona 10

Chwila oddechu dla stałych bywalców i świeżych owieczek. Trunki oraz coś na ząb w gronie znajomych, jak i dla tych którzy chcą podumać bądź przygadać sobie ramię w ramię z barmanem.
Awatar użytkownika
Krzysztof Jarzyna
Lowelas
Lowelas
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krzysztof Jarzyna » 06 maja 2006, 1:16

Niggaz pisze:Od kiedy jesteś taki 'detaliczny'
Od Sob 06.05.2006 1:09.
Niggaz pisze:Ty sobie możesz to tylko wyobrazić a ja przeżyłem to na żywo Surprised Niezapomniane uczucie Laughing
Wierze. Na pewno niezapomniane uczucie, tylko ciekawe dla kogo :lol:

Ps. Ale zrobilismy OFFFFFFFFFFFFFFFFF TOOOOOOOOOOOOOOPA :jupi:

:lol:

Awatar użytkownika
maestro
Podwójne standardy
Reputacja: 174
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: maestro » 06 maja 2006, 1:16

Ja kiedyś pod tablicą w LO dostałem opiernicz od takiej wrednej matematycy, że śmierdze fajkami, a obok mnie stała koleżanka ( :roll: ) która pali... Klasa oczywiście wiedziała o co chodzi i były tylko uśmieszki, ale niezłego kazania wtedy wysłuchałem, powiem nawet mało kulturalnego ;)
Niggaz pisze:No dobra a teraz spróbuj sobie obiecać, że nie będziesz pił Laughing To dopiero wyzwanie. Śmiem twierdzić, że bez oszukiwania się tego nie da wykonać Laughing Wink
Grzeszysz :bicz:

Wg. mnie, spadła liczba palaczy po tym, jak ceny wzrozły. W LO mało kto nie palił, teraz- na studiach- zdecydowanie mniej osób pali. Większość woli wyskoczyć do pubu na piwko i ja to zdecydowanie popieram ;) A może im człowiek starszy, tym mądrzejszy... :think: ;)
Ostatnio zmieniony 06 maja 2006, 1:16 przez maestro, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
petru
Administrator
Administrator
Reputacja: 680
Kibicuję: Konstytucja

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 06 maja 2006, 1:16

Niggaz pisze:
Krzysztof Jarzyna pisze:Dlatego taki maly Piwus idzie i sobie pali, a ma sie wrazenie jakby palilo 5 Piwusow
Ty sobie możesz to tylko wyobrazić a ja przeżyłem to na żywo :o Niezapomniane uczucie :lol:
Wszystkie w cenie jednego. Ale ja rzucam :stop:. Jarzyna zobaczy już tylko 0,5 piwusa, bo tyle zostaje bo odjęciu peta.

Awatar użytkownika
Void
Don Corleone

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Void » 06 maja 2006, 1:18

Krzysztof Jarzyna pisze:
Void pisze:unikają bo śmierdzi tytoniem
Chyba dymem. Tyton nie smierdzi.
Oj dobra... Już nie bądź taki cfffaniak :P Załóżmy, że dym to gazowy stan skupienia tytoniu i na to samo wyjdzie :P

piwus pisze:Ale na serio. Nie wiem czemu uważacie, że jesteście w mniejszości.
Właśnie... Przecież obecnie panuje moda na niepalenie. Ewentualnie palenie okazyjne tzn. na imprezach... Poza tym ja, podobnie jak Maestro dziewczyny palącej nigdy nie będę tolerował i to jest jeden z podsatwowych czynników, na które zwracam uwagę u płci przeciwnej :wink: I wiem, że jest wielu chłopaków myślących tak samo... Zresztą pewnie dziewczyny też nie chcą całować chodzącej popielniczki :roll:

Awatar użytkownika
petru
Administrator
Administrator
Reputacja: 680
Kibicuję: Konstytucja

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 06 maja 2006, 1:20

Void pisze:Przecież obecnie panuje moda na niepalenie.
Dokładnie. Lamusy rzuciły palenie, frajerzy zostali przy nałogu, a wy jesteście dziwaki, bo w ogóle nie palicie :o.

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 06 maja 2006, 1:22

Krzysztof Jarzyna pisze:TOOOOOOOOOOOOOOPA
:> :lol:
piwus pisze:Jarzyna zobaczy już tylko 0,5
0,7 to absolutne minimum :lol: :wink:

Tak sobie przez chwilę skonfrontowałem papierosy i piwo pod względem ekonomicznym i z przykrością stwierdzam, że chyba palenie jest jednak tańsze póki co :roll: Oczywiście o ile ktoś nie pali więcej niż paczki fajek dziennie.

Z tych dymiących to polecam cygara okazyjnie. Okazyjnie dlatego, aby nie spowszedniały :wink:
Ostatnio zmieniony 06 maja 2006, 1:26 przez Mentor, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Yukasz
Basket fan hooligan
Lokalizacja: Muzeum Ziemi Podlaskiej, ul. Alternatywy 4, Wiórkowo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 06 maja 2006, 1:23

W takim razie ja się przyznaję:
Mam nick Lukaz i jestem dziwakiem :P i dobrze mi z tym :D

Awatar użytkownika
Berele Lewartow
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 689

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Berele Lewartow » 06 maja 2006, 1:25

Jedyną przewagą papierosów nad piwem,jest to,że po papierosach nie trzeba latać do kibla.

Awatar użytkownika
maestro
Podwójne standardy
Reputacja: 174
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: maestro » 06 maja 2006, 1:25

No i po piwie ma się chyba dużo lepszy humorek ;)

Awatar użytkownika
Krzysztof Jarzyna
Lowelas
Lowelas

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krzysztof Jarzyna » 06 maja 2006, 1:29

Void pisze:Załóżmy, że dym to gazowy stan skupienia tytoniu i na to samo wyjdzie
Nie masz racji, bo dym zawiera tez spalona bibulke, a nie sam tyton. Poza tym w papierosie nie ma czystego tytoniu. Wiec sam tyton nie smierdzi :lol:
Jedyną przewagą papierosów nad piwem,jest to,że po papierosach nie trzeba latać do kibla.
Do niedawna bylo tez to, ze za palenie papierosa w miejscu publicznym nie dostawales mandatu. U mnie na wiosce juz daja. Podobno 5 dych za palenie np. na przystanku :lol:

Awatar użytkownika
LAtifa_19
Grafomański impertynent

Post Wyświetl pojedynczy post autor: LAtifa_19 » 06 maja 2006, 1:52

Niggaz pisze: Tak sobie przez chwilę skonfrontowałem papierosy i piwo pod względem ekonomicznym i z przykrością stwierdzam, że chyba palenie jest jednak tańsze póki co :roll: Oczywiście o ile ktoś nie pali więcej niż paczki fajek dziennie.
To zalezy ile pijesz piwa dziennie :wink: bo jak wypijesz sobie jedno czasami oczywiscie wiecej to i tak ci to taniej wyjdzie niż papierosy. Tym bardziej że jak sie pali kilka lat to nie ma h.... żebys paczki dziennie nie wypalił przynajmniej. jeśli wybierać która uzywka jest atrakcyjniejsza to oczywiście PIWO :lol: ja pale juz 6 lat i jakos sie z tego nie ciesze :? bo jedyna zaleta papierosów to to że jak cie uzaleznia to sie je fajnie pali (szczególnie rano po przebudzeniu :lol: ) Piwko rzadzi po prostu lepiej nie zaczynac palic bo w tym nie ma sensu wydajesz pieniadze na coś co cie niszczy i to czuc po kilku latach. byłem juz u gostka który leczy z nałogu jakimis prądami :shock: podłącza cie do kabli i NIC jak kazda metoda jak sie nie zaprzesz to nie rzucisz po prostu.

Awatar użytkownika
Yukasz
Basket fan hooligan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 06 maja 2006, 2:07

LAtifa_19 pisze:Piwko rzadzi po prostu lepiej nie zaczynac palic bo w tym nie ma sensu wydajesz pieniadze na coś co cie niszczy i to czuc po kilku latach
Tak tylko że lepiej być palaczem niż alkohoikiem, zresztą jedno i drugie nie jest dobre :wink: A jak zapalisz pierwszego papierosa to tez się w głowie kręci, później to mija ale chyba palicie coraz mocniejsze papierosy no bo jakąś tam satysfakcję musicie z tego mieć, choć nie wiem jaką :? Alkoholu też z czasem potrzeba więcej niż na początku żeby się nawalić. Takiemu żulowi to nie wystarczy byle piwo.
Dziś widziałem na ławce jednego takiego żula - jadł pączka zostawionego na ławce przez kogoś. Później jak jadłem kanapkę to mi się niedobrze robiło :heft: A koleś cały czas ledwo się trzymał, choć kręcił się jakiś czas i nie widziałem żeby coś pił, pewnie go już tak trzymało od dłuższego czasu - to się nazywa oszczędność :wink:
LAtifa_19 pisze:byłem juz u gostka który leczy z nałogu jakimis prądami podłącza cie do kabli i NIC jak kazda metoda jak sie nie zaprzesz to nie rzucisz po prostu.
Moja matka kiedyś byla z koleżanka u jednego podobnego czarodzieja. Tyle że tamten miał ręce które leczyły - prądami się bawił czy coś. Moja matka przez kilka lat nie paliła (ostatnio wróciła do tego) a koleżanka po wyjściu od czarodzieja zapaliła papierosa :P

Awatar użytkownika
LAtifa_19
Grafomański impertynent

Post Wyświetl pojedynczy post autor: LAtifa_19 » 06 maja 2006, 2:16

Lukaz pisze:
LAtifa_19 pisze:Piwko rzadzi po prostu lepiej nie zaczynac palic bo w tym nie ma sensu wydajesz pieniadze na coś co cie niszczy i to czuc po kilku latach
Tak tylko że lepiej być palaczem niż alkohoikiem, zresztą jedno i drugie nie jest dobre
Jeśli pijesz piwo to nie dlatego że jestes alkoholikiem zalezy tez w jakich ilościach. może palenie nie jest dobre ale picie piwa napewno, powinienes wiedzieć że piwo jest stosowane równiez w celach leczniczych awiec piwo jest dobre :wink: jeśli pijesz piwo to nie znaczy że jesteś alkocolikiem
tak samo jeśli palisz ganje to nie znaczy ze jesteś narkomanem :P

Awatar użytkownika
Yukasz
Basket fan hooligan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 06 maja 2006, 2:26

LAtifa_19 pisze:Jeśli pijesz piwo to nie dlatego że jestes alkoholikiem
Chodziło mi ogolnie o alkohol i papierosy - które jest mniejszym złem jeśli chodzi o nałogi? No bo samym piwem to się raczej delektuje i później ewentualnie upija :wink:
LAtifa_19 pisze:piwo jest stosowane równiez w celach leczniczych
Lampka wina tez pozwala dłużej pożyć :D

Awatar użytkownika
Pisakk
Wraca do meritum

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pisakk » 06 maja 2006, 4:32

maestro pisze:Nie palę i pewnie wygram najbliższy plebiscyt na forumowego dziwaka, jeśli napiszę, że nigdy w życiu nie zapaliłem papierosa, a mam prawie 20 lat
Niggaz pisze:Musze Cię rozczarować maestro. Będziesz miał poważnego konkurenta w konkursie na forumowego dziwaka z racji tego, że ja również nigdy w życiu nie zapaliłem papierosa

A Was wszystkich przebija Dzidzius :P .
Void pisze:Właśnie... Przecież obecnie panuje moda na niepalenie
Dobrze, że nie ulegam aktualnym trendom bo musiałbym sobie chyba też tipsy załatwić :lol:
'Piotrek' pisze:Jedyną przewagą papierosów nad piwem,jest to,że po papierosach nie trzeba latać do kibla.

Noi chyba że chceszz ugasić.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hyde Park”