Post Wyświetl pojedynczy post autor: Andreyew » 16 sty 2005, 0:20
Andreyew
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jesus;p » 16 sty 2005, 13:48
Ja gdybym mial takie fundusze to bym juz dawno cos lepszego kupil...Gram na elektryku wartym moze ze 400zlAnka pisze:Ja gram na gitarze klasycznej i elektrycznej... Mój elektryk ledwo brzdęka, i zamierzam sobie coś nowego kupić(tym razem nie z komisu). Może mi ktoś doradzi, co sobie mam kupić? Do dyspozycji narazie mam ok. 1,800 więc mam wybór lekko ograniczony...
Jesus;p

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Andreyew » 16 sty 2005, 13:52
Andreyew
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jesus;p » 16 sty 2005, 13:57
Jesus;p

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sirtomaszo » 19 sty 2005, 13:20
sirtomaszo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jesus;p » 19 sty 2005, 14:48
Jasne ze sie opyla!! Stary za klasyka wiele nie wywalisz a naprawde jak juz zalapiesz podstawy to czerpiesz tylko przyjemnosc z nauki nowych piosenek i chwytow....Fakt na poczatku jest bardzo ciezko...Ale jak massz dostep do internetu to znajdziesz sobie najprostsze chwyty oraz piosenki ktore mozna grac na takich chwytach...Ja zaczynalem od "domu wschodzacego slonca" "light my fire" "knockin on heavens door" lub fajnej harcerskiej pioseneczki "diabel i aniol"....Naprawde nawet nie zdajesz sobie sprawy jaka to przyjemnosc gdy uczysz sie grac kolejnego utworu...A jak juz wymyslisz cos swojego to juz wogole kosmos...sirtomaszo pisze:Ja gram na organach(elektrycznych) ale chciałbym nauczyć też się grać na gitarce opyla się w ogóle?
Jesus;p

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Andreyew » 19 sty 2005, 14:52
Andreyew
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jesus;p » 19 sty 2005, 18:24
Jesus;p

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sirtomaszo » 19 sty 2005, 20:12
sirtomaszo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pisakk » 19 sty 2005, 20:23
Pisakk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Onomatopejah » 20 lut 2005, 21:08
Dżizys!Jesus;p pisze:Ostatnio zabralem sie za gre na gitarce...Coraz lepiej mi wychodzi chociaz nie mozna jeszcze mowic ze potrafie grac....Chcemy z kumplami zalozyc zespol punkowy....Zapowiada sie ciekawie i mysle ze damy rade. A wy w wolnych chwilach gracie na jakis instrumentach??
Onomatopejah
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jesus;p » 21 lut 2005, 16:57
Onomatopejah pisze:Dżizys!Jesus;p pisze:Ostatnio zabralem sie za gre na gitarce...Coraz lepiej mi wychodzi chociaz nie mozna jeszcze mowic ze potrafie grac....Chcemy z kumplami zalozyc zespol punkowy....Zapowiada sie ciekawie i mysle ze damy rade. A wy w wolnych chwilach gracie na jakis instrumentach??Ja gram na gitarce 5 lat bodajże... Ale juz jestem lekko znudzona, zawsze marzylo mi sie cos wiekszego - wiolonczela. Na pianinie sama sie uczylam garc i raczej wychodzi mi to amatorsko, ale tez juz jestem znudzona
Gdybym miala wiecej samozaparcia moze by cos z tego bylo
Ja w kazdym razie zycze Ci powodzenia. Znam takich, ktorzy zaczynaja się dopiero uczyc gry na gitarze i idzie im naprawde nieźle. Kapela punkowa?
Chetnie poslucham, lubie taka muzę
Pozdrawiam serdecznie, M.
Jesus;p

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Moff » 25 lut 2005, 13:01
Moff

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomachos » 12 wrz 2005, 22:54
Tomachos
Post Wyświetl pojedynczy post autor: harni7 » 13 wrz 2005, 16:13
harni7
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin