LAZIO
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mathiasek12 » 22 sty 2005, 21:17
no troche tego jestLiverpool pisze:Ale tych cytatówmathiasek12 pisze:chyba nie tylko twoje kazdy by chcialsmitu pisze:
powiem ci ze byloby to spelnienie marzen
mathiasek12

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smitu » 22 sty 2005, 21:17
czy kazdy tego nie wiemmathiasek12 pisze:chyba nie tylko twoje kazdy by chcialsmitu pisze:mathiasek12 pisze:mysle ze jak bedziesz sumiennie pracowac to cie wezma na redaktora przedladu sportowego i tempa
powiem ci ze byloby to spelnienie marzen
smitu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mathiasek12 » 22 sty 2005, 21:20
a postarales sie w nim?smitu pisze:czy kazdy tego nie wiemmathiasek12 pisze:chyba nie tylko twoje kazdy by chcialsmitu pisze:
powiem ci ze byloby to spelnienie marzenwiem ze wielu
![]()
i trzeba zaczac jakos na to pracowac zeby sie tam dostac
wlasnie poslalem swojego newsa
mathiasek12
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Handsome Boy » 22 sty 2005, 21:24
ciekawe ile zagniezdzen moze byc?? cytujcie na max. ja nie pracuje, obijam siemathiasek12 pisze:a postarales sie w nim?smitu pisze:czy kazdy tego nie wiemmathiasek12 pisze:chyba nie tylko twoje kazdy by chcialwiem ze wielu
![]()
Handsome Boy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mathiasek12 » 22 sty 2005, 21:27
i co nie nudne to obijaniezawdi pisze:ciekawe ile zagniezdzen moze byc?? cytujcie na max. ja nie pracuje, obijam siemathiasek12 pisze:a postarales sie w nim?smitu pisze:
czy kazdy tego nie wiemwiem ze wielu
![]()
mathiasek12

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smitu » 22 sty 2005, 21:29
smitu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mathiasek12 » 22 sty 2005, 21:34
oby tak dalejsmitu pisze:wydaje mi sie ze tak, wlasnie dalem nastepny ... zobaczymy co z tego bedzie, chyba nie jest, dalem rade![]()
mathiasek12

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smitu » 22 sty 2005, 21:40
ciekawe czy go zamieszczamathiasek12 pisze:oby tak dalejsmitu pisze:wydaje mi sie ze tak, wlasnie dalem nastepny ... zobaczymy co z tego bedzie, chyba nie jest, dalem rade![]()
smitu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mathiasek12 » 22 sty 2005, 21:47
narazie zadnego twojego nie widacsmitu pisze:ciekawe czy go zamieszczamathiasek12 pisze:oby tak dalejsmitu pisze:wydaje mi sie ze tak, wlasnie dalem nastepny ... zobaczymy co z tego bedzie, chyba nie jest, dalem rade![]()
ciekawie by bylo
mathiasek12

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kotek » 22 sty 2005, 21:47
Chłopaki powiem Wam w tajemnicy, że jak napiszecie newsa do ligi holenderskiej to najprawdopodobniej zostanie on rozpatrzony przeze mnie (dobrze żebyście jeszcze mnie o tym powiadomili) a macie duże szanse że taki newsik przejdziemathiasek12 pisze:i co nie nudne to obijaniezawdi pisze:ciekawe ile zagniezdzen moze byc?? cytujcie na max. ja nie pracuje, obijam siemathiasek12 pisze:a postarales sie w nim?
Kotek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Handsome Boy » 22 sty 2005, 21:47
mieliscie zagniezdzac. tez wyslalem, ale mnie olalimathiasek12 pisze:i co nie nudne to obijaniezawdi pisze:ciekawe ile zagniezdzen moze byc?? cytujcie na max. ja nie pracuje, obijam siemathiasek12 pisze:a postarales sie w nim?
Handsome Boy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kotek » 22 sty 2005, 21:50
To trzeba było wysyłać newsa dla Holandii a nie Niemieczawdi pisze:mieliscie zagniezdzac. tez wyslalem, ale mnie olalimathiasek12 pisze:i co nie nudne to obijaniezawdi pisze:
ciekawe ile zagniezdzen moze byc?? cytujcie na max. ja nie pracuje, obijam sie
Kotek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ashantos » 22 sty 2005, 21:53
Macie świetne zabawysmitu pisze:ciekawe czy go zamieszczamathiasek12 pisze:oby tak dalejsmitu pisze:wydaje mi sie ze tak, wlasnie dalem nastepny ... zobaczymy co z tego bedzie, chyba nie jest, dalem rade![]()
ciekawie by bylo
Ashantos

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smitu » 22 sty 2005, 21:53
smitu
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio