Post Wyświetl pojedynczy post autor: doli » 28 kwie 2005, 19:42
doli

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mazurek » 28 kwie 2005, 19:53
Mazurek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Handsome Boy » 28 kwie 2005, 20:59
Handsome Boy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 28 kwie 2005, 21:06
Okej rozumiem, że napisałeś tą epistołę, żeby się coś działo. Nie powiem, że się nie uśmiałem, ale z tego co zauważyłem, to z Tomusmcem miałeś wcześniej pewne zatargi. Czyżbyś zauważył jakąś nadgorliwośc z mojej strony, bądz niesprawiedliwe działanie? Jeśli nie, to czy istnieje tu jakaś tradycja partyzantki z modami? Bo zbytniej miłości do naszych działań nie widzezawdi pisze:powodzenia piwus, stajesz w szranki z legenda, ale wierze w ciebie.
petru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Handsome Boy » 28 kwie 2005, 21:17
jeszcze cos o zazie, on i jego insektypiwus pisze: Okej rozumiem, że napisałeś tą epistołę, żeby się coś działo. Nie powiem, że się nie uśmiałem, ale z tego co zauważyłem, to z Tomusmcem miałeś wcześniej pewne zatargi. Czyżbyś zauważył jakąś nadgorliwośc z mojej strony, bądz niesprawiedliwe działanie? Jeśli nie, to czy istnieje tu jakaś tradycja partyzantki z modami? Bo zbytniej miłości do naszych działań nie widze. Jakaś trauma mości zawdi?
Handsome Boy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 28 kwie 2005, 21:39
petru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 28 kwie 2005, 21:49
futbolowa
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 28 kwie 2005, 22:02
Mentor

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smitu » 28 kwie 2005, 22:03
smitu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pisakk » 28 kwie 2005, 22:05
Miałem dokładnie taki sam wynik.....i rzeczywiście coś w tym jest...Niggaz pisze:1w9idealista
![]()
Może i coś w tym jest![]()
Pisakk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smitu » 28 kwie 2005, 22:08
smitu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pisakk » 28 kwie 2005, 22:09
To po kiego grzyba tu siedzisz?!smitu pisze:no tak ciekawe i na temat, jak zwykle sie burdel robi a modzi daja przyklad, ehhh coz za poukladane to forum
Pisakk
Post Wyświetl pojedynczy post autor: DORIAN » 28 kwie 2005, 22:16
DORIAN

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smitu » 28 kwie 2005, 22:16
zeby was wkurzac, zeby sie cos dzialo, zeby wytykac wam bledy, zeby dalej legendowacPisakk pisze:To po kiego grzyba tu siedzisz?!smitu pisze:no tak ciekawe i na temat, jak zwykle sie burdel robi a modzi daja przyklad, ehhh coz za poukladane to forum
czyli co ?DORIAN pisze:moj wynik to 7w6
smitu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: DORIAN » 28 kwie 2005, 22:21
z tym akurat sie nie zgodze,jestem w zwiazku od 10 miesiecy i nic podobnego nie ma miejscaMoże zachowywać się nieodpowiedzialnie. Zachowuje się płytko emocjonalnie, łatwo się zakochuje i odkochuje
z tym sie zgodze bo ostatnio to mialem pare przygodŁatwo ściąga na siebie kłopoty i często narzeka na swój status i sytuację.
DORIAN
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio