Legendy Forum - Strona 2

Chwila oddechu dla stałych bywalców i świeżych owieczek. Trunki oraz coś na ząb w gronie znajomych, jak i dla tych którzy chcą podumać bądź przygadać sobie ramię w ramię z barmanem.
Awatar użytkownika
doli
Rezerwowy
Rezerwowy
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: doli » 28 kwie 2005, 19:42

Sorry że mieszam ale tak poprawnie powinno być: ХAЛЯ :P jak chcesz żebym ci to wytłumaczył smitu to zapraszam na gg (jestem niewidoczny)
Ostatnio zmieniony 28 kwie 2005, 19:59 przez doli, łącznie zmieniany 2 razy.

Awatar użytkownika
Mazurek
Moderator
Moderator
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mazurek » 28 kwie 2005, 19:53

No coż... ja jestem na tym forum od początku jego istnienia. Użytkownicy którzy zapadli mi w pamięć to
  • Pasztet - buntownik :D
    smitu - no co tu dużo mówić - dużo wypowiedzi = sensowne wypowiedzi
    Mikusiński - ogólnie za całokształt
    Nowaczek - jak wyżej
    kotek - 8)
    No i oczywiście całe grono moderatorskie, które też jest od początku z serwisem - w szczególności Kostek.

Handsome Boy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Handsome Boy » 28 kwie 2005, 20:59

legenda jest z pewnoscia :twisted: tomusmc :twisted:
jak dla mnie slynie z nadgorliwosci. tylko zobaczy, to juz, tam przeniesie, tam zamknie, tam da wp. dziala blyskawicznie, niepostrzezenie i niewiarygodnie skutecznie. prowadzi we wszystkich statsach: wp, wp/dzien, wp/user, zamkniecia, zamkniecia/dzien, przeniesienie, przeniesienie/dzien. dlugo nie mial godnego siebie rywala, ale pojawil sie piwus. piwus podniosl rekawice rzucona przez tomka i zabral sie z wielkim zapalem do pracy, nie wiem czy na tym krotkim dystansie nawet nie jest lepszy :shock: . zobaczymy czy wystarczy mu zapalu, bo jak wiemy tomus dlugo prezentuje rowna swietna forme i nie zanosi sie na spadek. powodzenia piwus, stajesz w szranki z legenda, ale wierze w ciebie.

zaza, zasluguje na miano najbardziej fanatycznego kibica na forum. on potrafi wszystko ze wszystkiego udowodnic byle tylko na dobre milanowi. ciezko sie czyta jego wypowiedzi i posty, bo z jezykiem polskim nie maja one wiele wspolnego. tak sie zawsze zastanawialem czy on czasem nie jest jakims wlochem, albo prawie cale zycie mieszkal we wloszech?

smitu oczywiscie, ciezko go nie zauwazyc, jak wali posty co chwila. poza tym interesuje sie pilka w hiszpani, podobnie jak ja, i musze natrafiac na jego posty.

gdyby tak smitu interesowal sie liga wloskom, albo jeszcze lepiej, juvestusem, mogliby sobie z zaza gadac i gadac. jeden dlugie i niezrozumiale posty, drugi krotkie, ale czeste. to by byla polewa. ooo, i jeszcze tomusia dolozyc, ktory by rozdawal wp, co chwile przenosil im temat co by nie znalezli tak latwo i raz na jakis czas zamknac, zmuszajac do zalozenia nowego. :lol: :lol:

Awatar użytkownika
petru
Administrator
Administrator
Reputacja: 680
Kibicuję: Konstytucja

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 28 kwie 2005, 21:06

zawdi pisze:powodzenia piwus, stajesz w szranki z legenda, ale wierze w ciebie.
Okej rozumiem, że napisałeś tą epistołę, żeby się coś działo. Nie powiem, że się nie uśmiałem, ale z tego co zauważyłem, to z Tomusmcem miałeś wcześniej pewne zatargi. Czyżbyś zauważył jakąś nadgorliwośc z mojej strony, bądz niesprawiedliwe działanie? Jeśli nie, to czy istnieje tu jakaś tradycja partyzantki z modami? Bo zbytniej miłości do naszych działań nie widze :wink:. Jakaś trauma mości zawdi?

Handsome Boy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Handsome Boy » 28 kwie 2005, 21:17

piwus pisze: Okej rozumiem, że napisałeś tą epistołę, żeby się coś działo. Nie powiem, że się nie uśmiałem, ale z tego co zauważyłem, to z Tomusmcem miałeś wcześniej pewne zatargi. Czyżbyś zauważył jakąś nadgorliwośc z mojej strony, bądz niesprawiedliwe działanie? Jeśli nie, to czy istnieje tu jakaś tradycja partyzantki z modami? Bo zbytniej miłości do naszych działań nie widze :wink:. Jakaś trauma mości zawdi?
jeszcze cos o zazie, on i jego insekty :lol: :lol:

mosci piwus, napisalem ta epistole z przeswiadczeniem , ze i tak za chwile bedzie zasypana morzem postaw, bo temat nowy i chwytliwy. nawet sie nie chcialem wiec wysilac by napisac cos by cos sie dzialo, wychodzac z zalozenia, ze z moim czy bez mojego postu i tak bedzie. niestety pomyliles sie w pierwszej sprawie. bardzo sie ciesze, ze sie usmiales, na poczatku nie mial spelniac takiej roli, ale tak wyszlo. z tomusiem nigdy nie nialem zadnych zatargow, wrecz przeciwnie bardzo sie lubimy. jedno spiecie nie moze tego przekreslic, zamknal mi temat ten !@#$!@#$!@. nadgorliwosci i niesprawiedliwosci z twojej strony nie zauwazylem i mam nadzieje, ze nie zauwaze. jedyne co spostrzeglem to twoj wielki zapal i widze ze z taka energia mozesz konkurowac nawet z legendami moderatorskimi, co ci sie bardzo chwali. jak pisalem wczesniej, jestem pelen nadziei ze nie jest to chwilowe. partyzantka? mosci piwus, nie jestesmy przeciez w przedszkolu. brak milosci do waszych dzialan ze strony innych uzytkownikow moze byc spowodowany tym ze wy jestescie tak jakby wladza a oni sa od was zalezni. od zawsze przeciez wladza nie byla lubiana, tymbardziej w polsce. moze to byc tez spowodowane zla ocena waszych dzialan, czego przykladow nie trzeba szukac daleko, ale to nie ten temat.

Awatar użytkownika
petru
Administrator
Administrator
Reputacja: 680
Kibicuję: Konstytucja

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 28 kwie 2005, 21:39

Z tego jak mnie wypunktowales, że stosunek do mnie masz co najmniej pobłażliwy, ale trudno :D.

Swoją drogą nasze legendy (włącznie z Tobą, zawdi, obowiązkowo :!: ) powinny sobie zrobić ten http://www.enneagram.pl/
teścik, jestem ciekaw co siedzi w forumowiczach.
Jeśli chodzi o mnie to wyszło mi bodajże 5 ze skrzydłem 6. Bill Gates, Alfred Hitchcock.

Awatar użytkownika
futbolowa
Czerwona Diablica
Reputacja: 2025
Kibicuję: RKS Raków + ManUTD
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 28 kwie 2005, 21:49

Oooo ;] Bardzo ciekawy teścik :)

Jestem przerażona, bo cały ten opis się idealnie ze mną zgadza 4w3 'Arystokrata' ;)

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 28 kwie 2005, 22:02

1w9 :arrow: idealista :lol:

Może i coś w tym jest :roll: :wink:

Awatar użytkownika
smitu
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smitu » 28 kwie 2005, 22:03

Siódemka ze skrzydłem osiem: 7w8 - "Realista"

Gdy jest zdrowa, siódemka ze skrzydłem 8 jest często chojna, towarzyska i wylewna. Ma skłonność do bycia wyjątkowo lojalną wobec przyjaciół, zwłaszcza do tych z podtypem socjalnym. Zagorzale broni tych, na których jej zależy. Może wydawać się głośna i niesforna, choć niektóre 7w8 są bardziej grzeczne i dowcipne. Lubi różne uroczystości, opowieści, kawały, jedzenie, podróże. Generalnie ma silne poczucie własnej wartości i zawsze stara się osiągnąć to czego chce. Ma talent do robienia czegoś z niczegoś. Zazwyczaj dzieli się z innymi tym co ma, chce by wszyscy doceniali jej poczucie obowiązku i szeroki zakres zainteresowań.
Gdy 7w8 jest w stresie, może stać się wymagająca, okazywać samolubną niecierpliwość i narcyzm. Gdy chce coś, to chce tego natychmiast. Agresywna, chce szybko zrobyć pieniądze, materialną pozycję i status. Może domagać się od innych, aby inni mówili jej to sama chce usłyszeć. Często jest perfekcjonistą. Moralizuje innych choć sama jest nieodpowiedzialna. Posiada amnezję na obietnice dawane z potrzeby chwili. Ma szczególną trudność z wiernością małżeńska.

Słynne siódemki ze skrzydłem osiem: Jack Nicholson, Anthony Quinn, Michael Caine, Clark Gable, Barbra Streisand, Joan Collins.

to jest moj opis - jednej z legend :P :twisted:
jeej ale to dumnie brzmi :P popadne w proznosc :roll: :twisted:

Awatar użytkownika
Pisakk
Wraca do meritum

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pisakk » 28 kwie 2005, 22:05

Niggaz pisze:1w9 :arrow: idealista :lol:

Może i coś w tym jest :roll: :wink:
Miałem dokładnie taki sam wynik.....i rzeczywiście coś w tym jest... :?

Awatar użytkownika
smitu
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smitu » 28 kwie 2005, 22:08

no tak ciekawe i na temat, jak zwykle sie burdel robi a modzi daja przyklad, ehhh coz za poukladane to forum :twisted:

Awatar użytkownika
Pisakk
Wraca do meritum

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pisakk » 28 kwie 2005, 22:09

smitu pisze:no tak ciekawe i na temat, jak zwykle sie burdel robi a modzi daja przyklad, ehhh coz za poukladane to forum :twisted:
To po kiego grzyba tu siedzisz?! :shock:

Awatar użytkownika
DORIAN
Pieniacz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DORIAN » 28 kwie 2005, 22:16

moj wynik to 7w6 :roll:Zdrowa siódemka ze skrzydłem sześć jest odpowiedzialna, ufna, sympatyczna, zabawna. Jest generalnie bardziej ukierunkowana na bliskie związki, a także chce być akceptowana przez innych. Może być ustabilizowana, bardziej chętna utrzymywania związku. Skrzydło sześć wnosi lepsze wyczucie długoplanowych działań. Zazwyczaj bardzo zabawna i lubiąca się dobrze pośmiać - zadziwiająco duża ilość komików to 7w6. Bardziej otwarcie wrażliwa, miła i czuła. Niektóre siódemki z tym skrzydłem, mają problem z okazywaniem złości nawet gdy jest ona usprawiedliwiona. Może unikać lub chytrze obchodzić wszelkie autorytety ale wciąż jest ich świadoma, tak jak ma to miejsce u szóstki.
Gdy 7w6 jest w stresie, może mieć zachowanie bardziej zbliżone do szóstki. Okazuje wrażliwość na różne rzeczy i poczucie własnej niepewności. Jej uczucia mogą być czasami bardzo zranione. Wrażliwa zwłaszcza na konfrontacje z innymi. Rozwija w sobie uzależnienie i przywiązanie do innych. Boi się osamotnienia, jest podejrzliwa i płochliwa. Może bardzo łatwo odczuwać winę z jakiegoś powodu. Może zachowywać się nieodpowiedzialnie. Zachowuje się płytko emocjonalnie, łatwo się zakochuje i odkochuje. Czasami bez oporów porzuca i zdradza innych, jak najdalej od nich uciekając. Może być lekkomyślna, niestała, niszcząca samą siebie.
Gdy siódemka ma antyfobiczne skrzydło 6, jej idealizm może motywować szczerą potrzebę reform własnej osoby. Może pracować ciężko dla jakiejś sprawy. Jest przeciwna autorytetom, pasywna lub agresywna w zależności od sytuacji. Czasami nie lubi gdy jej się mówi co ma robić. Łatwo ściąga na siebie kłopoty i często narzeka na swój status i sytuację.

Słynne siódemki ze skrzydłem sześć: Mel Brooks, Jim Carrey, Robin Williams, Elton John, Liza Minnelli, Eddie Murphy, Brad Pitt, Chevy Chase, Steven Spielberg.
Ostatnio zmieniony 28 kwie 2005, 22:18 przez DORIAN, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
smitu
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smitu » 28 kwie 2005, 22:16

Pisakk pisze:
smitu pisze:no tak ciekawe i na temat, jak zwykle sie burdel robi a modzi daja przyklad, ehhh coz za poukladane to forum :twisted:
To po kiego grzyba tu siedzisz?! :shock:
zeby was wkurzac, zeby sie cos dzialo, zeby wytykac wam bledy, zeby dalej legendowac :twisted: :twisted: ...

poza tym co cie to obchodzi, a i zamiast sie bulwersowac wzial bys sie do roboty wasza wielmozna moderowatosc

hmmm brak mi Axela, ten to chociarz potrafil fajnie pisac i jakos tak dziwnie :roll: :twisted:
DORIAN pisze:moj wynik to 7w6 :roll:
czyli co ?
:twisted:

i pieknie :P
Ostatnio zmieniony 28 kwie 2005, 22:21 przez smitu, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
DORIAN
Pieniacz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DORIAN » 28 kwie 2005, 22:21

Może zachowywać się nieodpowiedzialnie. Zachowuje się płytko emocjonalnie, łatwo się zakochuje i odkochuje
z tym akurat sie nie zgodze,jestem w zwiazku od 10 miesiecy i nic podobnego nie ma miejsca :twisted:
Łatwo ściąga na siebie kłopoty i często narzeka na swój status i sytuację.
z tym sie zgodze bo ostatnio to mialem pare przygod :roll:

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hyde Park”