Post Wyświetl pojedynczy post autor: player » 06 lip 2005, 15:54
player
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Handsome Boy » 06 lip 2005, 16:11
miales z tym stycznosc czy tylko rzucasz haslami? pewnie to drugie. moze powiesz nam cos o swoich doswiadczeniach z salvia?player pisze:Jesli narzekacie na zioło to proponuje dorwać salvie divinorum10 min faza po ktorej nie wiecie co sie dzialo... NIe polecam dla ludzi o słabym sercu
Handsome Boy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: player » 06 lip 2005, 16:28
player
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Handsome Boy » 06 lip 2005, 16:42
Handsome Boy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: player » 06 lip 2005, 16:54
NO jo musisz sie suszem zwyklym porzadnie upalic zeby poczuc - ale ekstrakt x 10 oznacza ze jest 10x mocniejszy od suszu i 10x szybciej wejdzie Ci faza no jesli tego nie poczules to naprawde radze Ci sprobowac ekstraktu (nie zebym chcial zrobic interes)zawdi pisze:zalatwienie szalwi to nie jest wielki problem dla chcacych raczej. znajomy mojego znajomego hoduje, wiec raczej nie kupie. co do moich bardzo skromnych doswiadczen, to 2 razy palilem, ale mi nic nie weszlo. szalwie pali sie zupelnie inaczej niz np. trwawe, trzeba to umiec robic, ja widocznie nie umialem i nic nie weszlo. raz to jadlem, ale efekt nie byl powalajacy na kolana, z reszta po zjedzeniu jest slabszy niz paleniu, wiec kokosow suie nie spodziewalem. dalem sobuie z tym spokoj. palic nie umie, po jedzeniu jest bez szalu. wole chemie niz nature.
player
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Handsome Boy » 06 lip 2005, 17:06
Handsome Boy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fala » 06 lip 2005, 19:50
fala
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Handsome Boy » 06 lip 2005, 20:13
Handsome Boy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: player » 07 lip 2005, 14:04
player
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Handsome Boy » 07 lip 2005, 15:21
Handsome Boy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Miko77 » 10 lip 2005, 14:50
Miko77
Post Wyświetl pojedynczy post autor: t_JB » 13 lip 2005, 16:32
t_JB
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_ » 13 lip 2005, 16:52
Uchi_

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 31 lip 2005, 2:22
Wiesz jak się nie dawno okazało że mafia pisała ustawy paliwowe to nic już mnie nie zdziwi. Teraz wybory i może któraś "mądra" partia rzuci hasło "Z jaraniem do Europy" czy jak śp. mojego przyjaciela "Jaranie to szansa dla Polski"Bogi pisze:Gandzia nigdy nie będzie zalegalizowana, lub nie stanie sie to szybko.Poprostu za dużo osób ma interes w jej nielegalności.
Zaza

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RóżA » 13 sie 2006, 1:08
RóżA
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio