Dresiarze! - Strona 2

Chwila oddechu dla stałych bywalców i świeżych owieczek. Trunki oraz coś na ząb w gronie znajomych, jak i dla tych którzy chcą podumać bądź przygadać sobie ramię w ramię z barmanem.
Awatar użytkownika
Tardelli
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tardelli » 10 cze 2005, 21:16

radekutd pisze:Ja proponują krótką, adekwatną do wszystkich "takich" nazwe- MENELE

POZDRO!!!!!
popieram :wink:

Co do tematu radzenia sobie z drechami, to wystarczy jedna dobra klamka i jest git. Ja dość dobrze radze sobie z bronią, choć nie mam własnej (jeszcze :twisted: ). Nie mówie, żeby od razu kogoś zabić, ale trzeba jakoś sie bronić, zwłaszcza mając mniejszość liczebną. Coż, takich dożyliśmy czasów...

Awatar użytkownika
DORIAN
Pieniacz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DORIAN » 10 cze 2005, 22:27

Tardelli pisze:
radekutd pisze:Ja proponują krótką, adekwatną do wszystkich "takich" nazwe- MENELE

POZDRO!!!!!

Co do tematu radzenia sobie z drechami, to wystarczy jedna dobra klamka i jest git. Ja dość dobrze radze sobie z bronią, choć nie mam własnej (jeszcze :twisted: ). Nie mówie, żeby od razu kogoś zabić, ale trzeba jakoś sie bronić, zwłaszcza mając mniejszość liczebną. Coż, takich dożyliśmy czasów...
jesli nie masz swojej "klamki" czy klucza to czym odstraszasz innych meneli??Pistoletem na wode czy kradniesz tatusiowi?zalzoe sie ze jesli bys znalazl w takiej sytuacji ze 2 kolesi podchdozi do Ciebie to nawet nei zdazyl bys wyjac tego pistoletu bo do tego musisz miec wprawe i nerwy.

Awatar użytkownika
petru
Administrator
Administrator
Reputacja: 680
Kibicuję: Konstytucja

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 10 cze 2005, 22:33

Tu na pewno nie chodzi o broń palną. Podejrzewam, że mowa tu o popularnym motylku :lol:. Ale zapewniam, że nie wyciągnąłbyś jej przy 3 napastnikach. Bez szwanku nigdy nie wyjdziesz. Mam gościa w klasie, który rozklepał 2 innych kiedy go zaczepili. Tak ich rozklepał, ze na jednym sobie rękę złamał :lol:. Wiec bez szwanku w jakimkolwiek straciu nie wyjdziesz. Szczególnie tyczy się to broni. "Ze sprzetem nie jesteś..." 8).

Awatar użytkownika
Tardelli
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tardelli » 10 cze 2005, 22:46

DORIAN pisze:
Tardelli pisze:

POZDRO!!!!!

jesli nie masz swojej "klamki" czy klucza to czym odstraszasz innych meneli??Pistoletem na wode czy kradniesz tatusiowi?zalzoe sie ze jesli bys znalazl w takiej sytuacji ze 2 kolesi podchdozi do Ciebie to nawet nei zdazyl bys wyjac tego pistoletu bo do tego musisz miec wprawe i nerwy.
umiem zachować zimną krew, dwóch kolesi to raczej nie problem, gorzej jakaś destrojka kilkunastu, ale dwóch :wink: a od tatusia to może ty bierzesz ale pałe :lol:
Ostatnio zmieniony 10 cze 2005, 23:02 przez Tardelli, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
DORIAN
Pieniacz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DORIAN » 10 cze 2005, 22:55

Z moja pala jest wszystko w porzadku,zas swoje spostrzezenia mozesz
Tardelli pisze:zahowac
dla siebie,lepiej od tatusia wez slownik i postudiuj go lepiej i dopiero wtedy mozemy porozmawiac.Czy zachowac zimna krew potrafisz to nie moja sprawa,tylko stwierdzam fakt ze wiele osob jset pewnych ze da sobie rade a w praktyce przedstawia sie to calkiem inaczej

Awatar użytkownika
Tardelli
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tardelli » 10 cze 2005, 23:03

DORIAN pisze:Z moja pala jest wszystko w porzadku,zas swoje spostrzezenia mozesz
Tardelli pisze:zachowac
dla siebie,lepiej od tatusia wez slownik i postudiuj go lepiej i dopiero wtedy mozemy porozmawiac.Czy zachowac zimna krew potrafisz to nie moja sprawa,tylko stwierdzam fakt ze wiele osob jset pewnych ze da sobie rade a w praktyce przedstawia sie to calkiem inaczej
gdzie ty widzisz ten karygodny błąd? :roll:

Awatar użytkownika
petru
Administrator
Administrator
Reputacja: 680
Kibicuję: Konstytucja

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 10 cze 2005, 23:09

Jezu.
Tardelli pisze:a od tatusia to może ty bierzesz ale pałe
:shock:

Ty tak walisz błotem (albo innymi fekaliami) ilekroć ktoś z tobą polemizuje? WP. A karygodny błąd zniknął prawdopodobnie po Twoim edicie.

Awatar użytkownika
DORIAN
Pieniacz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DORIAN » 10 cze 2005, 23:12

Tardelli pisze:
DORIAN pisze:Z moja pala jest wszystko w porzadku,zas swoje spostrzezenia mozesz
Tardelli pisze:zachowac
nie rob z siebie idioty wiekszego niz zdajesz sie byc,edit postu po napisaniu kolejnego jest widoczny.

Awatar użytkownika
Tardelli
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tardelli » 10 cze 2005, 23:15

piwus pisze:Jezu.
Tardelli pisze:a od tatusia to może ty bierzesz ale pałe
:shock:

Ty tak walisz błotem (albo innymi fekaliami) ilekroć ktoś z tobą polemizuje? WP. A karygodny błąd zniknął prawdopodobnie po Twoim edicie.
Szerlok Holms z Ciebie... Tak naprawdę to z ortografii jestem dość niezły, zawsze lubiłem dyktanda. Polemikę też lubie pod warunkiem, że jest wmiarę konstruktywna.

Awatar użytkownika
Tardelli
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tardelli » 10 cze 2005, 23:17

DORIAN pisze:
Tardelli pisze:
DORIAN pisze:Z moja pala jest wszystko w porzadku,zas swoje spostrzezenia mozesz dla siebie,lepiej od tatusia wez slownik i postudiuj go lepiej i dopiero wtedy mozemy porozmawiac.Czy zachowac zimna krew potrafisz to nie moja sprawa,tylko stwierdzam fakt ze wiele osob jset pewnych ze da sobie rade a w praktyce przedstawia sie to calkiem inaczej
nie rob z siebie idioty wiekszego niz zdajesz sie byc,edit postu po napisaniu kolejnego jest widoczny.
O kurde nie wiedziałem, a idiota to twój stary śmieciu.

Widze, ze z chuliganki osiedlowej zrobiła się napinka internetowa. Watsonie, tym razem 3 WP.
// Piwus

Awatar użytkownika
DORIAN
Pieniacz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DORIAN » 10 cze 2005, 23:22

Jesli to uwaszasz za polemike to pogratulowac kolejny raz IQ,zaraz powinni zadzialac mdozi i zrobic z toba porzadek,pozdrawiam i polecam sie na przyszlosc.

Awatar użytkownika
Tardelli
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tardelli » 10 cze 2005, 23:26

DORIAN pisze:Jesli to uwaszasz za polemike to pogratulowac kolejny raz IQ,zaraz powinni zadzialac mdozi i zrobic z toba porzadek,pozdrawiam i polecam sie na przyszlosc.
A co świadczysz jakieś usługi, dzięki nie skorzystam.

Awatar użytkownika
DORIAN
Pieniacz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DORIAN » 10 cze 2005, 23:29

Swiadcze pomoc co do poprawy statystyk jesli chodzi o ostrzezenia z ktorych jzu skorzystales,w razie reklamacji prosze na maila lub gg.

Awatar użytkownika
Tardelli
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tardelli » 10 cze 2005, 23:30

Piwus czemu aż 3 WP?

A czemu nie? Obraziłeś ojca Doriana i jego. Poza tym cieszę się, ze piszesz na temat. Cieszę się, że zrobiła sie taka sieczka z tematu. // Piwus

Awatar użytkownika
Tardelli
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tardelli » 10 cze 2005, 23:38

Dobrze, że się cieszysz. Gdzieś trzeba przecież komuś nawrzucać, by temat nabrał rumieńców, szkoda tylko, że jest limit 10 WP :(

Szkoda, że za post pod postem jest WP. Za pisanie nie na temat również.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hyde Park”