Post Wyświetl pojedynczy post autor: R@f@ł » 05 sie 2005, 19:19
R@f@ł
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Paszti » 05 sie 2005, 19:35
no to jest cos takiego jak rozmowa glosowa w gady czy skype.. jak się łączysz z kims to nawet pisze call free czy cos takiegoR@f@ł pisze:chłopaki to jest na pewno za darmoniechcę mieć potem problemów...wiecie...rachunek po 200 zł
Paszti

Post Wyświetl pojedynczy post autor: 17_7 » 05 sie 2005, 20:28
17_7
Post Wyświetl pojedynczy post autor: R@f@ł » 05 sie 2005, 20:45
hehe niby takPasztet pisze:no to jest cos takiego jak rozmowa glosowa w gady czy skype.. jak się łączysz z kims to nawet pisze call free czy cos takiegoR@f@ł pisze:chłopaki to jest na pewno za darmoniechcę mieć potem problemów...wiecie...rachunek po 200 zł
a poza tym to skąd miałby przyjsc ten rachunek?? za neta placisz abonament a z linia telefoniczna to chyba nie jest polaczone?
R@f@ł
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Paszti » 05 sie 2005, 21:19
wiesz ja niczego Ci nie gwarantuję, bo sam nie jestem pewien tego na 100% trzeba sprobowac to sie dowiesz czy cos sie za to placi heR@f@ł pisze:hehe niby takPasztet pisze:no to jest cos takiego jak rozmowa glosowa w gady czy skype.. jak się łączysz z kims to nawet pisze call free czy cos takiegoR@f@ł pisze:chłopaki to jest na pewno za darmoniechcę mieć potem problemów...wiecie...rachunek po 200 zł
a poza tym to skąd miałby przyjsc ten rachunek?? za neta placisz abonament a z linia telefoniczna to chyba nie jest polaczone?
wielkie dzięki...
wolałęm się upewnić zeby potem nie było nie jasności
Paszti
Post Wyświetl pojedynczy post autor: R@f@ł » 05 sie 2005, 21:26
no właśniePasztet pisze:wiesz ja niczego Ci nie gwarantuję, bo sam nie jestem pewien tego na 100% trzeba sprobowac to sie dowiesz czy cos sie za to placi heR@f@ł pisze:hehe niby takPasztet pisze:no to jest cos takiego jak rozmowa glosowa w gady czy skype.. jak się łączysz z kims to nawet pisze call free czy cos takiegoa poza tym to skąd miałby przyjsc ten rachunek?? za neta placisz abonament a z linia telefoniczna to chyba nie jest polaczone?
wielkie dzięki...
wolałęm się upewnić zeby potem nie było nie jasnościhe
R@f@ł
Post Wyświetl pojedynczy post autor: FUDŻIN » 05 sie 2005, 21:45
FUDŻIN
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Paszti » 05 sie 2005, 21:58
moj kolega tez mial error mi sie zrobilo od razuFUDŻIN pisze:a jak zainstalujecie ten programik to mozecie zakladac konta bez przeszkod?? Bo u mnie pisze ze jakis error
Paszti
FUDŻIN
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Paszti » 05 sie 2005, 22:52
nic?FUDŻIN pisze:i co zrobil twoj kumpel??
Paszti
Post Wyświetl pojedynczy post autor: itosu » 20 sie 2005, 11:23
itosu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 20 sie 2005, 15:26
Tomusmc
Post Wyświetl pojedynczy post autor: rekinho » 24 gru 2016, 8:44
rekinho
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio