HTML - Strona 2

Chwila oddechu dla stałych bywalców i świeżych owieczek. Trunki oraz coś na ząb w gronie znajomych, jak i dla tych którzy chcą podumać bądź przygadać sobie ramię w ramię z barmanem.
Awatar użytkownika
BartekTS
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: BartekTS » 10 wrz 2005, 8:51

dawno nikt tu niepisał :lol: Kto Pomoze mi Zrobic stronke Internetowa Mam Design Ale potem sa problemy piszcie na GG albo w temacie albo PW BŁAGAM WAS :wink:

BUNCH

Post Wyświetl pojedynczy post autor: BUNCH » 10 wrz 2005, 11:22

Albo zapodawajcie adresy waszych stron, waszych zrobionionych stron w necie, ale nie z szablonó (w sumie to nie wiem jak się z nimi robi), tylko normalnie HTML'em czy w innych stylach, ja strony robiłem HTML'em, ale mozna tez łątwym WebSitePRO, a z WYSIWYG'ów no to Webmajster, najbanalniejszy.

Paszti
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Paszti » 18 paź 2005, 13:52

nie wiem czy to dobry temat, ale robię z kumplem stronę i dobrz działa ona tylko w Internet Explorer natomiast napszykład w FireFoxie nie jest "wyśrodkowana" i np. czarne ramki robią się białe itp. i czy ktoś wie (np. Mazurek :) ) co zrobić żeby w każdej przeglądarce "dzialała" prawidłowo???

Proszę pilnie o pomoc :)

-----------

Dobra już nieaktualne :P :wink:

Paszti
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Paszti » 20 paź 2005, 20:02

sorry od razu za post pod postem, ale gdybym zedytowal tamtego, to by sie nie pokazało że jest coś nowego w tym temacie ;)

a więc mam pytanko: czy ktoś wie jak zrobić rotację bannerów?? takie coś jak jest na pilka.pl że za jednym wejściem mamy banner od strony X a za drugim od strony Y a za eszcze kolejnym strone Z ??takie losowe :)

Jagiellonczyk
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jagiellonczyk » 03 lis 2006, 14:35

Czy moglby mi ktos pomoc w zmienieniu kodu html mojej stronki tak, aby byla zgodna ze standardami w3??

Dzieki Laker za odpowiedz, tak jestes zajebisty. Btw kozacki avatar 8)

Don Juan
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Don Juan » 27 lis 2006, 20:39

Ja HTML już umiałem jak byłem w szóstej klasie podstawówki. Teraz jestem na poziomie programowania w C++ i Delphi. Wiem, że nie jestem zbyt skromny, ale udowodnione naukowo jest, że skromność się po prostu nie opłaca.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hyde Park”