Prawo jazdy - Strona 2

Chwila oddechu dla stałych bywalców i świeżych owieczek. Trunki oraz coś na ząb w gronie znajomych, jak i dla tych którzy chcą podumać bądź przygadać sobie ramię w ramię z barmanem.

Czy masz prawo jazdy ??

Tak
57
45%
Nie i nie mam zamiaru robic
6
5%
Nie ale chce zrobic
63
50%
Awatar użytkownika
pch4
Skład C
Skład C
Reputacja: 0
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: pch4 » 25 paź 2005, 17:14

Witam gorąco !

Ja miałem egzamin na prawko w tym roku pod koniec czerwca !

Wszystko bezbłędnie :lol:

Na placu miałem łuk, skośny i prostopadły tyłem !

Zdawałem na Nissan Micra

REAL FOREVER

BUNCH

Post Wyświetl pojedynczy post autor: BUNCH » 25 paź 2005, 18:45

Włąsnie to mnie ciekawi, nie wiem jak w Waszych miastach, ale w Krakowie generalnie to AVEO Chevrolet rządzi, można spotkac także Micry i nawet PUNTO....

Ciekawe... Źle jest temu kto sie ucyzł na innym a zdawał na innym.

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2077

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 25 paź 2005, 18:49

w Poznaniu nawet można Mercedesy cabrio spotkać, aż żal dupę ściska jak się pomyśli, że za moich czasów na Punto i Uno [do wyboru] sie uczono
Ostatnio zmieniony 25 paź 2005, 18:50 przez fieldy, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Tomusmc
Juventino
Reputacja: 4832

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 25 paź 2005, 18:50

Najlepsze L-ki jakie widziałem to były w Holandii. Jedna to była złote BMW (żebym kurde sobie przypomniał jakie :? ), a druga to świetnie stuningowany VW Golf 4. Tam są prywatne szkoły nauki jazdy i instruktorzy dają swoje samochody do nauki jazdy. Nawet nie wiecie jak wyglądał ten znak L-ki na dachu takich samochodów :lol:

Awatar użytkownika
hubertd
Rezerwowy
Rezerwowy
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: hubertd » 25 paź 2005, 19:28

odebralem dzisiaj prawko :D
jak wrocilem do domu to nie moglem na dupie wysiedziec, a z nie bylo mojej staruszki to wzialem kluczyki i sie wozilem przez prawie 4 godziny bez dowodu rejestracyjnego ktory starsza ma w swoich dokumentach :D

BUNCH pisze:Włąsnie to mnie ciekawi, nie wiem jak w Waszych miastach, ale w Krakowie generalnie to AVEO Chevrolet rządzi, można spotkac także Micry i nawet PUNTO....

Ciekawe... Źle jest temu kto sie ucyzł na innym a zdawał na innym.
w kielcach sa punto II i III, i corsy
ja zdawalem na punto, calkiem przyjemne autko, chociaz wole ople (bo mam :)

pzdr

Awatar użytkownika
kibic_korony
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kibic_korony » 25 paź 2005, 20:05

hubertd pisze:odebralem dzisiaj prawko :D
jak wrocilem do domu to nie moglem na dupie wysiedziec, a z nie bylo mojej staruszki to wzialem kluczyki i sie wozilem przez prawie 4 godziny bez dowodu rejestracyjnego ktory starsza ma w swoich dokumentach :D
[pzdr
Jezdzilem z nim, prze wariat :D(oczywiscie w pozytywnym znaczeniu tego slowa). Cieszy sie z tego prawka jak dziecko :D ja mowie do czasu......
Ja mam dopiero 14h wyjezdzone, ale jak juz zrobie to prawko to na meczyki bedziemy sobie razem smigac, oczywiscie Koronki 8)

Awatar użytkownika
pch4
Skład C
Skład C
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: pch4 » 26 paź 2005, 17:23

Ja zdawałem w Częstochowie !
I widziałem tylko Micry i Corsy !
Jeszcze jezdziłem u takiego prywaciarza, że polił jedną za drugą fajką
i była mgła w samochodzie ! Ale palić jak się nie jezdziło
było można ! :lol:

Awatar użytkownika
proevo
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: proevo » 26 paź 2005, 19:00

Ja na szczęście mam to już z głowy i już od ponad trzech lat jestem szczęśliwym posiadaczem prawa jazdy
:D

Wydaje mi się, że kiedyś było łatwiej zdać prawko...

Loco

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Loco » 11 lis 2005, 19:44

ja zaczynam już się oswając z kółkiem. starszy daje mi auto i jeżdże sobie z nim po polnych drogach. podstaw się ucze :D a już od nowego roku ide na kurs i mama nadzieje że egzamin zdam bez problemu. tylko denerwuje mnie że mają podnieść cene prawka i pozmieniać troche przepisy :x

Awatar użytkownika
snake
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: snake » 09 gru 2005, 17:44

ZDALEM. juuhhuuuuu. Kurcze, zapisalem sie 5 miesiecy temu i dzisiaj nadszedl ten wielki dzien w ktorym moge sie pochalic ze mam prawdko. Bylo to latwiejsze niz myslalem, ale nie udalo sie nerwom popsuc mi tego dnia. Kurcze, wreszcie :P ...

Awatar użytkownika
tswidok
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: tswidok » 09 gru 2005, 17:58

Niektorzy sie ciesza prawo jazdy a inni juz mysla o tym by jak najszybciej uciekły im punkty :)

Awatar użytkownika
hubertd
Rezerwowy
Rezerwowy
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: hubertd » 16 gru 2005, 12:22

tswidok pisze:Niektorzy sie ciesza prawo jazdy a inni juz mysla o tym by jak najszybciej uciekły im punkty :)
ja jak narazie mam czyste konto, chociaz powinienem miec juz 4 punkty poniewaz : ;)
we wszystkich swietych ok 23 wracalem od rodzinki, jechalem z moja staruszka, przejezdzalem przez jakas wioske i momencie kiedy z niej wyjezdzalem zatrzymala mnie policja a jechalem niecale 100km/h, sprawdzil dokuemnty, zbadal alkomatem, wszystko ok, ale mowi ze 4 punkty i 200zl mandatu :oops: , ale wtedy obudzila sie moja starsza i zaczela z tym policjantem gadac i wyszlo na to ze zarobil 50zl :D a ja mam czyste konto :lol:
pewnie zaraz zaczniecie mnie krytykowac za korupcje itp, ale gdybyscie znalezli sie w takiej sytuacji kazdy wolalby dac 50 czy 100zl i jechac dalej z czystm kontem
pzdr

Awatar użytkownika
Void
Don Corleone

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Void » 16 gru 2005, 14:44

Ja mam to dopiero przed sobą... Ale nie wiem czy już teraz się zapisywać, bo słyszałem że testy mają być dużo trudniejsze... Może wie ktoś dokładnie o co chodzi :?:

Awatar użytkownika
tswidok
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: tswidok » 16 gru 2005, 15:47

hubertd pisze:
tswidok pisze:Niektorzy sie ciesza prawo jazdy a inni juz mysla o tym by jak najszybciej uciekły im punkty :)
ja jak narazie mam czyste konto, chociaz powinienem miec juz 4 punkty poniewaz : ;)
we wszystkich swietych ok 23 wracalem od rodzinki, jechalem z moja staruszka, przejezdzalem przez jakas wioske i momencie kiedy z niej wyjezdzalem zatrzymala mnie policja a jechalem niecale 100km/h, sprawdzil dokuemnty, zbadal alkomatem, wszystko ok, ale mowi ze 4 punkty i 200zl mandatu :oops: , ale wtedy obudzila sie moja starsza i zaczela z tym policjantem gadac i wyszlo na to ze zarobil 50zl :D a ja mam czyste konto :lol:
pewnie zaraz zaczniecie mnie krytykowac za korupcje itp, ale gdybyscie znalezli sie w takiej sytuacji kazdy wolalby dac 50 czy 100zl i jechac dalej z czystm kontem
pzdr

Ja Cie nie krytykuje :), mialem takich sytuacji duzo ale z nie ktorych juz nie udało się wymigać :d

Awatar użytkownika
Krzysztof Jarzyna
Lowelas
Lowelas

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krzysztof Jarzyna » 16 gru 2005, 16:00

hubertd pisze:pewnie zaraz zaczniecie mnie krytykowac za korupcje itp
A tam krytykowac. Poprostu sie nie chwal bo bywa roznie :roll: (ograniczenie wolnosci, pozbawienie wolnosci do lat 2 albo grzywna :wink: - art. 229 par. 2 KK :lol:)

Ja w swoim zyciu dostalem jeden mandat za przekroczenie predkosci - uwaga! maluchem :lol: Wzielismy 'furexa' :wink: dziadkowi kolegi i lansowalismy sie po miescie :lol: no ale diabel nie spi, wiec nas drogowka zwinela. Pech chcial, ze akurat byla moja kolej prowadzenia to ja dostalem. No ale jak babka (bo to pani funkcjonariusz byla) zobaczyla czym 'jedziemy' to dala nam mandat... 20zl :lol: a mnie 4 pkt. ale to bylo dosc dawno, wiec juz mam czyste konto :wink:

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hyde Park”