Smiac mi sie chce jak czytam takie bzdetyPiter26 pisze:No ale jak se taki piłkarz ulży pzred meczem to gra na mniejszym stresie jest bardziej wyluzowany i odprężony.... I wybranka zadowolona
Post Wyświetl pojedynczy post autor: DORIAN » 17 paź 2004, 22:11
Smiac mi sie chce jak czytam takie bzdetyPiter26 pisze:No ale jak se taki piłkarz ulży pzred meczem to gra na mniejszym stresie jest bardziej wyluzowany i odprężony.... I wybranka zadowolona
DORIAN
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Di Canio » 01 gru 2004, 12:50
Di Canio

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Poko » 01 gru 2004, 14:38
Święta racja DORIAN, jak bedziesz taki wyluzowany po stosunku to nawet nie zdołasz dobrze piłki kopnąć a nie mówiąc o bieganiu, mówi się że Niemieccy piłkarze dzień przed meczem uprawiają Seks żeby im się lepiej grało ale napewno nie w dzień meczu, musi przecierz zregenerować siły, ale jeżeli to prawda to widać jakie są skutki tego, ME 2004 (bo po tych mistrzostwach dostałem taką inf. ale nie wiem czy to prawda), mówiono że dzień przed meczem każdy był w pokoju ze swoją żoną czy coś takiego no a później chyba sami wiecie.....DORIAN pisze:Smiac mi sie chce jak czytam takie bzdetyPiter26 pisze:No ale jak se taki piłkarz ulży pzred meczem to gra na mniejszym stresie jest bardziej wyluzowany i odprężony.... I wybranka zadowolonaSprobuj zrobic to z dziewczyna tak abys sie cytuje-"wyluzowal" i jakies 10 minut po tym idz sie przebiegnij albo zrob cokolwiek zwiazanego z wysilkiem fizycznym to zobaczysz ze bedziesz daleko od optymalnej formy,pozdrawiam.
Poko
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 01 gru 2004, 14:41
Z drugiej strony zaden piłkarz nie wychodzi na boisko po 10 minutach od uprawiania seksuDORIAN pisze:Smiac mi sie chce jak czytam takie bzdetyPiter26 pisze:No ale jak se taki piłkarz ulży pzred meczem to gra na mniejszym stresie jest bardziej wyluzowany i odprężony.... I wybranka zadowolonaSprobuj zrobic to z dziewczyna tak abys sie cytuje-"wyluzowal" i jakies 10 minut po tym idz sie przebiegnij albo zrob cokolwiek zwiazanego z wysilkiem fizycznym to zobaczysz ze bedziesz daleko od optymalnej formy,pozdrawiam.
Tomusmc

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Poko » 01 gru 2004, 14:53
Poko
Post Wyświetl pojedynczy post autor: DORIAN » 02 gru 2004, 20:40
DORIAN

Post Wyświetl pojedynczy post autor: vanija » 02 gru 2004, 20:45
vanija
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mikusinski » 02 gru 2004, 20:54
Mikusinski

Post Wyświetl pojedynczy post autor: pippen » 03 gru 2004, 18:06
pippen
Post Wyświetl pojedynczy post autor: RVN10 » 14 sty 2005, 18:55
RVN10

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sirtomaszo » 19 sty 2005, 14:33
sirtomaszo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Scyzoryk » 19 sty 2005, 16:33
Scyzoryk
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wojaszek » 19 sty 2005, 17:11
dobrze powiedzialasvanija pisze:napewno facetowi dzień przed meczem sie przyda...ale nie przed samym
Wojaszek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Vicas » 21 sty 2005, 13:09
Vicas
Sero
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio