Seks i Piłka Nożna - Strona 2

Chwila oddechu dla stałych bywalców i świeżych owieczek. Trunki oraz coś na ząb w gronie znajomych, jak i dla tych którzy chcą podumać bądź przygadać sobie ramię w ramię z barmanem.
Awatar użytkownika
DORIAN
Pieniacz
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DORIAN » 17 paź 2004, 22:11

Piter26 pisze:No ale jak se taki piłkarz ulży pzred meczem to gra na mniejszym stresie jest bardziej wyluzowany i odprężony.... I wybranka zadowolona :D
Smiac mi sie chce jak czytam takie bzdety :x Sprobuj zrobic to z dziewczyna tak abys sie cytuje-"wyluzowal" i jakies 10 minut po tym idz sie przebiegnij albo zrob cokolwiek zwiazanego z wysilkiem fizycznym to zobaczysz ze bedziesz daleko od optymalnej formy,pozdrawiam.

Awatar użytkownika
Di Canio
Skład C
Skład C
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Di Canio » 01 gru 2004, 12:50

Hmm nie wiem jak wy ale ja tam nie gram w pilek po seksie a poza tym gdzie mialby to zrobic pilkarz z wubranka badz tez nie :lol: 10 minut pzred meczem kiedy akurat trwa rozgrzewka ??!!

Awatar użytkownika
Poko
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Poko » 01 gru 2004, 14:38

DORIAN pisze:
Piter26 pisze:No ale jak se taki piłkarz ulży pzred meczem to gra na mniejszym stresie jest bardziej wyluzowany i odprężony.... I wybranka zadowolona :D
Smiac mi sie chce jak czytam takie bzdety :x Sprobuj zrobic to z dziewczyna tak abys sie cytuje-"wyluzowal" i jakies 10 minut po tym idz sie przebiegnij albo zrob cokolwiek zwiazanego z wysilkiem fizycznym to zobaczysz ze bedziesz daleko od optymalnej formy,pozdrawiam.
Święta racja DORIAN, jak bedziesz taki wyluzowany po stosunku to nawet nie zdołasz dobrze piłki kopnąć a nie mówiąc o bieganiu, mówi się że Niemieccy piłkarze dzień przed meczem uprawiają Seks żeby im się lepiej grało ale napewno nie w dzień meczu, musi przecierz zregenerować siły, ale jeżeli to prawda to widać jakie są skutki tego, ME 2004 (bo po tych mistrzostwach dostałem taką inf. ale nie wiem czy to prawda), mówiono że dzień przed meczem każdy był w pokoju ze swoją żoną czy coś takiego no a później chyba sami wiecie.....

Pozdro....

Awatar użytkownika
Tomusmc
Juventino
Reputacja: 4832

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 01 gru 2004, 14:41

DORIAN pisze:
Z drugiej strony zaden piłkarz nie wychodzi na boisko po 10 minutach od uprawiania seksu :) Ogółem masz racje, ale dalej twierdze, ze klub nie powinien wnikać w to co piłkarz robi poza sprawami klubowymi. Sam juz niewiem... :P

Awatar użytkownika
Poko
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Poko » 01 gru 2004, 14:53

Klub nie ma prawa w mieszanie się do spraw osobistych piłkarza ale jeżeli Seks ma wpłynąć na forme jego forme to powinien coś z tym zrobić....

Awatar użytkownika
DORIAN
Pieniacz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DORIAN » 02 gru 2004, 20:40

i tak klub nie upilnuje pilkarza bo przeciez nei zamontuja mu kamery w sypialni,jedyna forma jest zamkniecie go w klatce dzien przed meczem ale to chyba nie na miejscu.

Awatar użytkownika
vanija
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: vanija » 02 gru 2004, 20:45

napewno facetowi dzień przed meczem sie przyda...ale nie przed samym

Mikusinski
Grafomańskie harakiri
Lokalizacja: Tam gdzie siarkowy leży gród, tam Mielec znalazł grób.....
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mikusinski » 02 gru 2004, 20:54

Seks jest według mnie wskazany!!!!!!!!!!!!Ronaldo go uprawia a potem strzela parę bramek. Niemcom zabroniono i grali fatalnie.

Awatar użytkownika
pippen
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: pippen » 03 gru 2004, 18:06

Seks to przyjemność odprężenie, ale i wysiłek fizyczny( nawet jeśliwydaje si, że przy tym nie trzeba duzo pracy ) :lol:. Seks wyluzowuje i odpręża organizm przez orgazm.... osłabiajac go potem. Więc logiczne że przed samym meczem, a nawet w jego dniu nie jest wskazany, gdyż może wtedy braknąć sił w meczu :) .

Awatar użytkownika
RVN10
Dziecko neostrady

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RVN10 » 14 sty 2005, 18:55

trzeba sprawdzic i bedzie wiadomo 8) 8)

Awatar użytkownika
sirtomaszo
Rezerwowy
Rezerwowy
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sirtomaszo » 19 sty 2005, 14:33

Przydało by się każdemu...
RVN10 święta racja.

Awatar użytkownika
Scyzoryk
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Scyzoryk » 19 sty 2005, 16:33

Piłkarz też człowiek :) Ale cyhyba noc przed meczem to mogli by im pozwolić się trochę rozerwać :P bo jeszcze nadwyrężą sobie nadgarstek :D

Awatar użytkownika
Wojaszek
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wojaszek » 19 sty 2005, 17:11

vanija pisze:napewno facetowi dzień przed meczem sie przyda...ale nie przed samym
dobrze powiedzialas

Awatar użytkownika
Vicas
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Vicas » 21 sty 2005, 13:09

Wedlog mnie to zalezy od zawodnika. Jedni sa slabsi kondycyjnie od drugich i moga nie wytrzymac 90 min. A jak by cala jedenastka na to poszla... Wiecie o co mi chodzi... W koncowce by bramy tracili :D

Awatar użytkownika
Sero
El Nerazzurro
Reputacja: 3

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 21 sty 2005, 13:28

A ile potem Vigoru :)))))

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hyde Park”