Boże Narodzenie - Strona 2

Chwila oddechu dla stałych bywalców i świeżych owieczek. Trunki oraz coś na ząb w gronie znajomych, jak i dla tych którzy chcą podumać bądź przygadać sobie ramię w ramię z barmanem.
Awatar użytkownika
Tigertm
Rezerwowy
Rezerwowy
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tigertm » 23 gru 2006, 13:41

krótko wszystkim wszystkiego NAJ NAJ :)

Awatar użytkownika
futbolowa
Czerwona Diablica
Reputacja: 2025
Kibicuję: RKS Raków + ManUTD
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 23 gru 2006, 13:53

Niggaz pisze:Najbardziej dramatyczny moment to dla mnie dzielenie się opłatkiem, ale zdaję sobie z tego sprawę, że to może coś ze mną jest bardzo nie tak jak powinno.
Ooo mam to samo.
Nienawidzę, nienawidzę, nienawidzę opłatka! Wczoraj negocjowałam z ojcem, aby zaprzestać tej nibytradycji, ale dostałam tylko w kark :P

Awatar użytkownika
RóżA
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 7

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RóżA » 23 gru 2006, 14:01

Mi osobiście opłatek nie przeszkadza. Gdy już wszyscy siedzimy przy stole mój dziadek wstaje i składa wszystkim życzenia. Ogólne, nie każdemu z osobna. Oczywiście w szkole, czy też internacie, gdzie trzeba podchodzić do każdego z osobna, aż mnie roznosi. Na całe szczęście w domu jest inaczej :wink:

Awatar użytkownika
futbolowa
Czerwona Diablica
Reputacja: 2025
Kibicuję: RKS Raków + ManUTD
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 23 gru 2006, 14:05

RóżA zabierz mnie do siebie :P
Też bym tak chciała...

Ble, nienawidzę świąt :/

Awatar użytkownika
RóżA
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RóżA » 23 gru 2006, 14:18

Chętnie, chętnie :P Z Częstochowy nie jest tak daleko, bezpośrednie połączenie pociągiem nawet jest :P

Diamen23
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 4681

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Diamen23 » 23 gru 2006, 14:18

Pocieszę was fani opłatków. Polska to jedyny kraj w którym jest taki zwyczaj :P .
Kolejny powód do ucieczki? Nie ukrywam , że sam niedługo uciekam z Polski :king:

Lakier
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lakier » 23 gru 2006, 15:19

Diamen23 pisze:Kolejny powód do ucieczki? Nie ukrywam , że sam niedługo uciekam z Polski King

Kolejny powod do swietowania :) srednia iq sie zwiekszy :)

Co do oplatka, to rzeczywiscie jest to lekka zenada, w domu jak w domu, ale na wigilii klasowej? :roll:

bbaros
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bbaros » 23 gru 2006, 15:26

Lakier pisze:
Diamen23 pisze:Kolejny powód do ucieczki? Nie ukrywam , że sam niedługo uciekam z Polski King

Kolejny powod do swietowania :) srednia iq sie zwiekszy :)

Co do oplatka, to rzeczywiscie jest to lekka zenada, w domu jak w domu, ale na wigilii klasowej? :roll:
za to na tym forum nadal bedzie niskie, chyba że ty Lakier tez znikniesz ale z pilka.pl albo przestaniesz pisac glupie zarty. mimo wszystko zycze wam zeby te swieta byly takie jak zawsze czyli do dupy, z zyczliwoscia tak sztuczna jak ozdoby na choinke, z prezentami ktore i tak nie sa nam potrzebne i w ogole wszystkiego naj naj naj. :wink:

Awatar użytkownika
Yukasz
Basket fan hooligan
Lokalizacja: Muzeum Ziemi Podlaskiej, ul. Alternatywy 4, Wiórkowo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 23 gru 2006, 15:29

A teraz ode mnie:
Chciałbym wszystkim userom tegoż serwisu życzyć pogodnych i radosnych Świąt Bożego Narodzenia, mnóstwo wymarzonych prezentów, spełnienia wszystkich marzeń oraz standardowo zdrowia, szczęścia pomyślności. Do tego wszystkiego dorzucę jeszcze spotkanie się z najukochańszą dla siebie osobą Wink
aby druzynom ktorym sympatyzuja wiodlo sie jak najlepiej (nie dotyczy kibicow Realu i Man Utd oraz Bayernu :P ) i w ogole wszystkiego naj naj najlepszego

...i ogólnie ogromnego zadowolenia z życia i przez cały rok uśmiechu na gębie... tfu na twarzy :P

Same święta raczej lubię, ale... nie cierpię tej całej przedświątecznej gorączki - każdy gdzieś się śpieszy, nikt nie ma czasu bo czasu jest za mało :P a przez to większość osób chodzi lekko podenerwowana i w powietrzu wyczuwa się to napięcie. Trochę denerwuje mnie też ta na siłę życzliwość niektórych osób mimo że czasem czują oni coś zupełnie innego 8) Ale tak po tym całym bieganiu nawet przyjemnie jest sobie usiąść z rodziną przy świątecznym stole przy którym obowiązkowo będzie jedno wolne miejsce, wolne bo i tak drzwi będą szczelnie zamknięte bo jak nakazuje tradycja to miejsce musi być wolne 8) Nie przeszkadzają mi też te wszystkie związane ze świętami obrzędy bo dzięki nim właśnie wiem ze jest to Boże Narodzenie a nie np rodzinne spotkanie w imieniny babci i dziadka :roll: Poza tym w Boże Narodzenie jak i w zimie musi być zimno i pełno śniegu tak że nie da się chodzić a dookoła same zaspy. Wtedy wiem że są najprawdziwsze święta. Nie mógłbym spędzac świąt BN gdzieś w Egipcie czy nawet europejskim kraju gdzie nie ma tych zwyczajów jakie u nas panują. A tak w ogóle to nie lubię składac życzeń bo ciągle i dla wszystkich są one takie same :twisted: Ale tak w ogóle to święta są OK :!: No i mam nadzieję że w TV puszczą 'Szklaną pułapkę 1' :P

I mały prezencik od Mikołaja...

Obrazek

:wink:

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 8206
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 23 gru 2006, 15:33

A ja lubie oplatki, lubie choinke, lubie zyczenia, lubie filmy w telewizji [szczegolnie Kevina], lubie wigilie klasowe [niestety juz nie mam takich].

Wesolych Swiat Drogi Uzytkowniku !

Awatar użytkownika
Duch
Entuzjasta Kraftu
Entuzjasta Kraftu
Reputacja: 196

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Duch » 23 gru 2006, 15:34

Lakier pisze:Co do oplatka, to rzeczywiscie jest to lekka zenada, w domu jak w domu
Coś musi wyróżniać te Święta od innych. Zresztą tak jak piszesz, w domu wśród rodziny to wcale tak zle nie wygląda (no chyba, że do kogoś przybywają krweni z wszystkich stron świata :P ). Co innego jeśli przychodzi się nim łamać gdzie indziej - wtedy to już dla mnie jest naprawdę żenada.

Co do samych Świąt to dlaczego nie, zawsze to okazja to odpoczynku i rodzinnych spotkań. Fakt, faktem, że komercja już dawno popsuła całą magię tego wydarzenia, ale mimo wszystko jestem raczej pozytywnie nastawiony do świąt. :wink:

Wesołych i Zdrowych życzę.

Awatar użytkownika
RóżA
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RóżA » 23 gru 2006, 15:35

Yukasz pisze:Poza tym w Boże Narodzenie jak i w zimie musi być zimno i pełno śniegu tak że nie da się chodzić a dookoła same zaspy. Wtedy wiem że są najprawdziwsze święta.

Właśnie! Gdzie jest śnieg? cloooneeeeeeeeeerrrrr!!!!!!!!

Awatar użytkownika
ossy
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ossy » 23 gru 2006, 15:41

Czemu nie ma opcji 'nienawidze'?

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 8206
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 23 gru 2006, 15:47

ossy pisze:Czemu nie ma opcji 'nienawidze'?
Nikt nie przewidzial, ze znajda sie takie niepowazne osoby :lol:

Awatar użytkownika
ossy
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ossy » 23 gru 2006, 15:49

cloner pisze:Nikt nie przewidzial, ze znajda sie takie niepowazne osoby
Co jest niepowaznego w tym ze ktos moze nienawidziec tych swiat?

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hyde Park”