Post Wyświetl pojedynczy post autor: mAstA87 » 23 gru 2006, 23:36
mAstA87
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 23 gru 2006, 23:38
heh ja mam ChuckaSzóstka ze skrzydłem pięć: 6w5 - "Obrońca"
Szóstki z tym skrzydłem są generalnie intrawertyczne i często bardzo inteligentne. Gdy są zdrowe, mają wiele zainteresowań jak również dużą znajomość rzeczy oraz posiadają wiele umiejętności. Są dobre w przewidywaniu przyszłości. Mogą mieć oryginalny punkt widzenia. Testują potencjalnych przyjaciół przez długi okres czasu, ale gdy już kogoś zaakceptują, to na dobre; do końca życia.
W stresie, szóstki z tym skrzydłem mogą okazywać emocjonalne odosobnienie. Silniej ujawnia się w nich połączenie z dziewiątką. Pokazują mało emocji, ale wyczuwa się u nich to, że czują się czymś dotknięte lub czymś poruszone. Rośnie w nich napięcie pomiędzy potrzebą bycia dostrzeganym, a potrzebą wycofania się w celu chronienia siebie. Mogą też się zachowywać arogancko, tajemniczo i cynicznie gdy się czegoś boją.
Najczęściej spotykane ze skrzydłem pięć, są fobiczne szóstki, które mogą być dyplomatyczne oraz "mówić" bez wypowiadania słów. Mogą dumać nad niesprawiedliwościami losu, spędzać samotnie czas rozwijąc teorie konspiracji przeciwko sobie i innym. Gdy są samotne okazują oznaki paranoi. Podstępnie knują zemstę, są pasywne wobec innych i obwiniające siebie.
Słynne szóstki ze skrzydłem pięć: Warren Beatty, Tommy Lee Jones, Steve McQueen, Chuck Norris, Anthony Perkins, Robert Redford, Steven Seagal, Michelle Pfeiffer, Diane Keaton, Dustin Hoffman
guru pisze:Nie mam pamieci do nazwisk.
teraz nie wiem, czy on na poważnie, czy tylko żartujeguru pisze:Jack Nicholson, Anthony Quinn, Michael Caine, Clark Gable, Barbra Streisand, Joan Collins
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 23 gru 2006, 23:42
widocznie wiecej osob ma bardzo chore duszemAstA87 pisze:4w5 - zgadza sie prawie wszystko
Widocznie nie ten rocznikfieldy pisze:jak można Alexis nie znać
czeher
Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 23 gru 2006, 23:45
bagg
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 23 gru 2006, 23:50
Dziewiątka ze skrzydłem jeden: 9w1 - "Marzyciel"
Dziewiątka z tym skrzydłem, ma zachowanie wzorowego dziecka. Instyktownie zachowuje się cnotliwie, uporządkowanie, sprawiając jak najmniejsze kłopoty otoczeniu. Gdy jest szczęśliwa, posiada dużą moralność i jest dobrym liderem z dobrym sercem i uzdolnieniami do pokojowych rozwiązań. Często posiada poczucie misji do spełnienia, prywatnej lub publicznej, misji w której pracuje ciężko mając na celu dobrobyt wszystkich, którzy są w to zaangażowani. Wyraża miłość zgodnie z wszelkimi zasadami poprawności, chce się angażować, czynić jak najmniej przykrości. Dziewiątka z tym skrzydłem może być bardzo lubiana, skromna, czarująca, delikatna. Czasami posiada wielką grację i opanowanie z odruchami spontaniczności i dużej czułości. Elegancka prostota uczuć.
W stresie, ma tendencję do bycia niestaranną. Może stać się pasywna, bierna i działać z wątpliwą moralnością. Ma poczucie spełniania obowiązków, których wykonywać nie powinna. Zachowuje się jak grzeczne dziecko, znika w tłumie, odsuwa w cień gdy poczuje, że jej uczucia są przez kogoś rozpoznane i rozszyfrowane. Pasywna tolerancja i akceptacja w absurdalnych i szkodliwych sytuacjach. Często znajduje się w jednostronnych związkach gdzie zbyt dużo ofiarowuje, dostając mało w zamian. Bagatelizuje problemy i powtarza sobie, że wszystko będzie dobrze. Popada w łagodne odrętwienie. Ma brak tolerancji dla własnych emocji. Powoli tłumi swoją odczucia.
Słynne dziewiątki ze skrzydłem jeden: Dalai Lama, Mahatma Gandhi, Audrey Hepburn, Martin Sheen, Jim Henson, Walt Disney.
Urodzony moderatorpiwus pisze:"Rozwiązywacz problemów"
Yukasz
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pisakk » 23 gru 2006, 23:56
Pisakk
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 24 gru 2006, 0:02
Pfff ja mam i to optyczną (kiedyś używałem takiej z rolerem) a zwą mnie NeoPisakk pisze:ednym z "nas" był Walt Disney? Ja nie mam jednak myszki. Ale gdybym jednak miał to na pewno nie nazywałbym ją Miki <zboczeniec> Twisted Evil .
Yukasz
Post Wyświetl pojedynczy post autor: maciek_88 » 24 gru 2006, 0:08
maciek_88
Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 24 gru 2006, 0:10
Tak jak Czeher napisal, widocznie MOZNAfieldy pisze:teraz nie wiem, czy on na poważnie, czy tylko żartuje Surprised jak można Alexis nie znać Zemdlał
Co z tego ze jestem rocznik 90? Dluzej pozyje, dluzej Arsenal w akcji bede podziwialczeher pisze:Widocznie nie ten rocznik Cool
guru

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martin Pellegrino » 24 gru 2006, 0:25
Generalnie jestem w szoku. Bardzo dużo rzeczy się zgadza. Nigdy nie ufałem tego typu testom, ale po tym jestem w szokuJedynka ze skrzydłem dwa: 1w2 - "Adwokat"
To skrzydło daje jedynce więcej ciepła i pozytywnych odczuć międzyludzkich. Wysokie standardy i wymagania są nieco stonowane przez bardziej ludzkie oblicze. Jedynka z tym skrzydłem, rozumie i łatwiej wybacza innym za to, że nie spełniają jej oczekiwań. Ciężko pracuje, poświęca swój czas i energię, aby poprawić warunki życia innym.
Gdy jest w stresie, może być bardzo gwałtowna i agresywna. Uważa się za jedyną osobę trzymającą się zasad. Ma przerost autorytatywnych ambicji i jest zarozumiała. Może wygłaszać moralizatorskie kazania lub próbować uderzać w czyjś czuły punkt. Możliwa jest postawa "rób jak Ci mówię, a nie to co Ja robię". W tym co robi i mówi okazuje dużo hipokryzji, ponieważ jest przekonana o swoim wysokim morale, podczas gdy inni nie spełniają jej standardów. Jest też bardzo nie konsekwentna w swoim zachowaniu. Ustala własne reguły, po czym je zmienia w zależności od potrzeby chwili.
Słynne jedynki ze skrzydłem dwa: Gregory Peck, Margaret Thatcher, Jane Fonda, Hillary Clinton, Sidney Poitier.
Martin Pellegrino
Łukasz_
Post Wyświetl pojedynczy post autor: franz » 24 gru 2006, 0:28
franz
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zico_FCI » 24 gru 2006, 0:28
Chyba jakiejśguru pisze:Poza tym nie musze znac jakiegos Alexis...
Zico_FCI
Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 24 gru 2006, 0:36
No to jestes slabo poinformowany. Znam latynosow co maja na imie AlexisChyba jakiejś Rolling Eyes
guru

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RóżA » 24 gru 2006, 0:42
guru pisze:No to jestes slabo poinformowany. Znam latynosow co maja na imie Alexis
RóżA
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio