Test na osobowość - Strona 2

Chwila oddechu dla stałych bywalców i świeżych owieczek. Trunki oraz coś na ząb w gronie znajomych, jak i dla tych którzy chcą podumać bądź przygadać sobie ramię w ramię z barmanem.
Awatar użytkownika
mAstA87
Rezerwowy
Rezerwowy
Reputacja: 6

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mAstA87 » 23 gru 2006, 23:36

4w5 - zgadza sie prawie wszystko ;), dobry test ;), BTW. widze, ze wiekszosc ma ten typ :D

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2077

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 23 gru 2006, 23:38

Szóstka ze skrzydłem pięć: 6w5 - "Obrońca"

Szóstki z tym skrzydłem są generalnie intrawertyczne i często bardzo inteligentne. Gdy są zdrowe, mają wiele zainteresowań jak również dużą znajomość rzeczy oraz posiadają wiele umiejętności. Są dobre w przewidywaniu przyszłości. Mogą mieć oryginalny punkt widzenia. Testują potencjalnych przyjaciół przez długi okres czasu, ale gdy już kogoś zaakceptują, to na dobre; do końca życia.
W stresie, szóstki z tym skrzydłem mogą okazywać emocjonalne odosobnienie. Silniej ujawnia się w nich połączenie z dziewiątką. Pokazują mało emocji, ale wyczuwa się u nich to, że czują się czymś dotknięte lub czymś poruszone. Rośnie w nich napięcie pomiędzy potrzebą bycia dostrzeganym, a potrzebą wycofania się w celu chronienia siebie. Mogą też się zachowywać arogancko, tajemniczo i cynicznie gdy się czegoś boją.
Najczęściej spotykane ze skrzydłem pięć, są fobiczne szóstki, które mogą być dyplomatyczne oraz "mówić" bez wypowiadania słów. Mogą dumać nad niesprawiedliwościami losu, spędzać samotnie czas rozwijąc teorie konspiracji przeciwko sobie i innym. Gdy są samotne okazują oznaki paranoi. Podstępnie knują zemstę, są pasywne wobec innych i obwiniające siebie.

Słynne szóstki ze skrzydłem pięć: Warren Beatty, Tommy Lee Jones, Steve McQueen, Chuck Norris, Anthony Perkins, Robert Redford, Steven Seagal, Michelle Pfeiffer, Diane Keaton, Dustin Hoffman
heh ja mam Chucka 8)
nie ze wszystkim bym się zgodził. Coś tu nie gra

guru pisze:Nie mam pamieci do nazwisk.
guru pisze:Jack Nicholson, Anthony Quinn, Michael Caine, Clark Gable, Barbra Streisand, Joan Collins
teraz nie wiem, czy on na poważnie, czy tylko żartuje :o jak można Alexis nie znać :zgon:

Awatar użytkownika
czeher
Nałogowy hazardzista
Nałogowy hazardzista
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 23 gru 2006, 23:42

mAstA87 pisze:4w5 - zgadza sie prawie wszystko
widocznie wiecej osob ma bardzo chore dusze :lol: :lol: :lol:

To co moze jakis klan, stowarzyszenie zalozymy :lol2: :lol2:
fieldy pisze:jak można Alexis nie znać
Widocznie nie ten rocznik 8)

Awatar użytkownika
bagg
Bianconero
Reputacja: 43

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 23 gru 2006, 23:45

to i ja do tego stowarzyszenia nalezec bede ;)

4w5

Awatar użytkownika
Yukasz
Basket fan hooligan
Reputacja: 0
Lokalizacja: Muzeum Ziemi Podlaskiej, ul. Alternatywy 4, Wiórkowo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 23 gru 2006, 23:50

Dziewiątka ze skrzydłem jeden: 9w1 - "Marzyciel"

Dziewiątka z tym skrzydłem, ma zachowanie wzorowego dziecka. Instyktownie zachowuje się cnotliwie, uporządkowanie, sprawiając jak najmniejsze kłopoty otoczeniu. Gdy jest szczęśliwa, posiada dużą moralność i jest dobrym liderem z dobrym sercem i uzdolnieniami do pokojowych rozwiązań. Często posiada poczucie misji do spełnienia, prywatnej lub publicznej, misji w której pracuje ciężko mając na celu dobrobyt wszystkich, którzy są w to zaangażowani. Wyraża miłość zgodnie z wszelkimi zasadami poprawności, chce się angażować, czynić jak najmniej przykrości. Dziewiątka z tym skrzydłem może być bardzo lubiana, skromna, czarująca, delikatna. Czasami posiada wielką grację i opanowanie z odruchami spontaniczności i dużej czułości. Elegancka prostota uczuć.
W stresie, ma tendencję do bycia niestaranną. Może stać się pasywna, bierna i działać z wątpliwą moralnością. Ma poczucie spełniania obowiązków, których wykonywać nie powinna. Zachowuje się jak grzeczne dziecko, znika w tłumie, odsuwa w cień gdy poczuje, że jej uczucia są przez kogoś rozpoznane i rozszyfrowane. Pasywna tolerancja i akceptacja w absurdalnych i szkodliwych sytuacjach. Często znajduje się w jednostronnych związkach gdzie zbyt dużo ofiarowuje, dostając mało w zamian. Bagatelizuje problemy i powtarza sobie, że wszystko będzie dobrze. Popada w łagodne odrętwienie. Ma brak tolerancji dla własnych emocji. Powoli tłumi swoją odczucia.

Słynne dziewiątki ze skrzydłem jeden: Dalai Lama, Mahatma Gandhi, Audrey Hepburn, Martin Sheen, Jim Henson, Walt Disney.

Dalai Lama - duchowy i polityczny przywódca narodu tybetańskiego.

Mohandas Karamchand Gandhi (ur. 2 października 1869, zm. 30 stycznia 1948) – jeden z twórców współczesnej państwowości indyjskiej i propagator pacyfizmu jako środka walki politycznej.

Audrey Hepburn (ur. 4 maja 1929 w Brukseli, zm. 20 stycznia 1993 w Tolochenaz, Szwajcaria), amerykańska aktorka, modelka i działaczka humanitarna.

Martin Sheen (ur. 3 sierpnia, 1940 w Dayton, Ohio), amerykański aktor filmowy. Jest działaczem pacyfistycznym.

James Maury Henson, znany jako Jim Henson (ur. 24 września 1936 w Greenville, zm. 16 maja 1990 w Nowym Jorku) – twórca Muppetów i takich programów telewizyjnych z nimi jak The Muppet Show i Ulica Sezamkowa. Był także znanym filmowcem i producentem telewizyjnym.

Walter Elias Disney (ur. 5 grudnia 1901 w Chicago, zm. 15 grudnia 1966) - producent filmów animowanych, twórca amerykańskiego Disneylandu i wartej miliard dolarów korporacji The Walt Disney Company.

Że ten tego :roll: pewnie coś w tym jest, szczególnie w tytule ale że ja niby 'wzorowe dziecko' i 'bagatelizuję problemy' :roll: - szczególnie kiedyś całkowicie bym się z tym nie zgodził :wink:

piwus pisze:"Rozwiązywacz problemów"
Urodzony moderator :P

Awatar użytkownika
Pisakk
Wraca do meritum

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pisakk » 23 gru 2006, 23:56

O kurde - mam to samo co Yukasz. Niektóre rzeczy się zgadzają, owszem. Jednym z "nas" był Walt Disney? Ja nie mam jednak myszki. Ale gdybym jednak miał to na pewno nie nazywałbym ją Miki <zboczeniec> :twisted: .

Awatar użytkownika
Yukasz
Basket fan hooligan
Lokalizacja: Muzeum Ziemi Podlaskiej, ul. Alternatywy 4, Wiórkowo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 24 gru 2006, 0:02

Pisakk pisze:ednym z "nas" był Walt Disney? Ja nie mam jednak myszki. Ale gdybym jednak miał to na pewno nie nazywałbym ją Miki <zboczeniec> Twisted Evil .
Pfff ja mam i to optyczną (kiedyś używałem takiej z rolerem) a zwą mnie Neo :P

Ale niezły jest ten twórca The Muppet Show i Ulicy Sezamkowej - James Maury Henson :roll: Albo ci pacyfiści :roll: Wg mnie słuszna wojna nie jest zła :twisted: Nieraz miałem wizje że ratuję pół świata :oops:

Awatar użytkownika
maciek_88
Moderator
Moderator
Reputacja: 763

Post Wyświetl pojedynczy post autor: maciek_88 » 24 gru 2006, 0:08

Ja też 4w5 i Włóczęga. Jak zobaczyłem ten tekst o ciągłym myśleniu o śmierci, to się przeraziłem bo u mnie to występuje dość często. Choć z drugiej strony pewnie w każdym opisie znajdziemy coś pasującego do nas.

Awatar użytkownika
guru
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 335

Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 24 gru 2006, 0:10

fieldy pisze:teraz nie wiem, czy on na poważnie, czy tylko żartuje Surprised jak można Alexis nie znać Zemdlał
Tak jak Czeher napisal, widocznie MOZNA :roll:
czeher pisze:Widocznie nie ten rocznik Cool
Co z tego ze jestem rocznik 90? Dluzej pozyje, dluzej Arsenal w akcji bede podziwial :wink: Poza tym nie musze znac jakiegos Alexis... :roll:

Pisakk, fajnego masz siga :o

Awatar użytkownika
Martin Pellegrino
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martin Pellegrino » 24 gru 2006, 0:25

Heheh... zawsze mi się wydawało, że jestem inny ;) 1w2
Jedynka ze skrzydłem dwa: 1w2 - "Adwokat"

To skrzydło daje jedynce więcej ciepła i pozytywnych odczuć międzyludzkich. Wysokie standardy i wymagania są nieco stonowane przez bardziej ludzkie oblicze. Jedynka z tym skrzydłem, rozumie i łatwiej wybacza innym za to, że nie spełniają jej oczekiwań. Ciężko pracuje, poświęca swój czas i energię, aby poprawić warunki życia innym.
Gdy jest w stresie, może być bardzo gwałtowna i agresywna. Uważa się za jedyną osobę trzymającą się zasad. Ma przerost autorytatywnych ambicji i jest zarozumiała. Może wygłaszać moralizatorskie kazania lub próbować uderzać w czyjś czuły punkt. Możliwa jest postawa "rób jak Ci mówię, a nie to co Ja robię". W tym co robi i mówi okazuje dużo hipokryzji, ponieważ jest przekonana o swoim wysokim morale, podczas gdy inni nie spełniają jej standardów. Jest też bardzo nie konsekwentna w swoim zachowaniu. Ustala własne reguły, po czym je zmienia w zależności od potrzeby chwili.

Słynne jedynki ze skrzydłem dwa: Gregory Peck, Margaret Thatcher, Jane Fonda, Hillary Clinton, Sidney Poitier.
Generalnie jestem w szoku. Bardzo dużo rzeczy się zgadza. Nigdy nie ufałem tego typu testom, ale po tym jestem w szoku :shock:

Awatar użytkownika
Łukasz_
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 24 gru 2006, 0:28

7w6 :wink:

Awatar użytkownika
franz
Ki(L)gore Trout
Reputacja: 100

Post Wyświetl pojedynczy post autor: franz » 24 gru 2006, 0:28

Piątka ze skrzydłem cztery: 5w4 - "Obrazoburca"

Najlepszym dla niej światem jest połączenie umysłowych horyzontów i estetyki. Połączenie ciekawości i wrażliwości na odbiór z potrzebą tworzenia własnej unikalnej wizji.
Gdy 5w4 jest w stresie, wydaje się być jakby nieobecna, gdy jest o coś spytana, odpowiada szeptem. Jej zachowanie oscyluje pomiędzy chęcią odosobnienia, a przypływami przyjacielskiej troski. Może stać się nieuchwytna, niedostępna i abstrakcyjna. Zachowuje się jakby znajdowała się wewnątrz swojej kuli izolującej ją od świata. Czasem odnosi się wrażenie nieznacznego wywyższania się ponad innych. Wizerunek "nieobecnego profesora" dobrze opisuje piątki z tym skrzydłem. 5w4 jest niezwykle wrażliwa na otoczenie i uczucie zbytniej nadopiekuńczości innych. Bardzo przewraźliwiona na krytykę. Może bardzo wolno powracać do siebie po traumatycznych przeżyciach. Typowymi pułapkami dla 5w4 są izolowanie się i popadanie w melancholię oraz depersje o podłożu egzystencjalnym.

No mi ten test jakos słabo wyszedł - wiele rzeczy kompletnie sie nie zgadza jakas lipa :roll: Choc pare cech jest trafnych.

Przynajmniej dowiedziałem sie ze latwo sie izoluje i popadam w depersje o podłożu egzystencjalnym. :lol:

Awatar użytkownika
Zico_FCI
Io Sono Interista
Reputacja: 46

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zico_FCI » 24 gru 2006, 0:28

guru pisze:Poza tym nie musze znac jakiegos Alexis...
Chyba jakiejś :roll:

A ja: Piątka ze skrzydłem cztery: 5w4 - "Obrazoburca"

Tak jak u większości – kilka rzeczy się zgadza a kilka innych nie.

Słynne piątki ze skrzydłem cztery: Agatha Christie, Albert Einstein, George Lucas, David Lynch, Samuel Beckett, Stanley Kubrick, Stephen King, Freidrich Nietzsche.

Awatar użytkownika
guru
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 335

Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 24 gru 2006, 0:36

Chyba jakiejś Rolling Eyes
No to jestes slabo poinformowany. Znam latynosow co maja na imie Alexis :o

EOT :wink:

Awatar użytkownika
RóżA
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 7

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RóżA » 24 gru 2006, 0:42

guru pisze:No to jestes slabo poinformowany. Znam latynosow co maja na imie Alexis

Tutaj chodzi raczej o 'tę' słynną Alexis... nawet ja ją pamiętam :roll:

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hyde Park”