guru pisze:k
To chyba ma cos wspolnego z filmem Psy tam to chłopaki dopiero przeklinaja, polecam wszystkim milosnikom wulgaryzmów i B.Lindy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: franz » 29 gru 2006, 0:32
guru pisze:k
franz
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Void » 29 gru 2006, 0:32
Void
Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 29 gru 2006, 0:32
Tak, czytalem calego posta.piwus pisze:Czytałeś Ty w ogóle mojego posta guru, wiesz z czym polemizujesz, czy rzuciło Ci się w oczy jedno zdanie z całości, gdzie Ty gdzieś zauważyleś, że ja coś z czymś utożsamiam, he?
Jak mam to rozumiec? Zreszta niewazne.piwus pisze:Kompletnie nie rozumiem Corinthians, dlaczego nadmierne przeklinanie utożsamiasz z dresami, a podany fragment jest typowy dla prawie każdego nastolatka.
Ja bym mogl Ci kilka podac, ale nie wiem jak je sie pisze.Uchi_ pisze:Cortinthians dawaj jakieś po hiszpańsku Very Happy ...
guru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 29 gru 2006, 0:38
Spotkałes takieBerele Lewartow pisze:No i wiadomo, przeklinajace dziewczyny nie sa ok
Babel

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RóżA » 29 gru 2006, 0:40
RóżA
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Goguś » 29 gru 2006, 0:42
Ja rozumiem jedną kur*ę w sytuacji podbramkowej u kobiety. Ale gdyby mówiła tak jak Majchrowski (którego jednak szanuje, bo po pierwsze jest z mojej partji a po drugie pokazał że potrafi zarządzać) to mnie to zniechęca.Spotkałes takie Very Happy Rozumiem, że chodzi Ci o takie nie nadużywające "łaciny".
Goguś

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Berele Lewartow » 29 gru 2006, 0:43
Babel pisze:Rozumiem, że chodzi Ci o takie nie nadużywające "łaciny".
Berele Lewartow

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 29 gru 2006, 0:46
No ja mam nauczyciela, który na markę swojego samochodu mówi fiut (a dość często jest ten temat poruszanyBerele Lewartow pisze: O! Jeden nauczyciel, patrzac w zime przez okno: No [k****] jak w Disneyu!. Odrazu raźniej.
No i właśnie takie to społeczeństo ogłupione, bo czytać ze zrozumieniem nie potrafi. Napisze człowiek o nastolatkach, pewnym prezydencie miasta i nauczycielach a potem dowie się, że pisał tylko o tym pierwszym, wręcz utożsamia całe zjawisko tylko z jedną grupą, bo ktoś gdzieś dorwał jakiś fragment jego wypowiedzi.guru pisze:Tak, czytalem calego posta. Jak mam to rozumiec? Zreszta niewazne.
petru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 29 gru 2006, 0:50
Za to powinieneś dostać wp...Berele Lewartow pisze:Bublu
Babel
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 29 gru 2006, 0:54
Kiedyś w LO jednego kolegę niektórzy nazywali 'Guti', chyba dlatego że grał tak samo beznadziejnie jak ten z Realu, ale ja nie o tym. Kolega znaczy ten Guti spóźnił się na lekcje i drugi do niego na całą salę - 'siema Gutas!' a wszyscy w sali myśleli że krzyknął jedno brzydkie słowo na k... - nic głupszego nie zapamiętałem.Corinthians pisze:możecie też strzelić jakieś wasze głupie historyjki z wulgaryzmami. Laughing
Ja tak samo jak kolega - przeklinam ale staram się to robić jak najrzadziej. Poza tym każda dziewczyna nie powinna tego robić i ja staram się unikać wylgaryzmów przy nich.bagg pisze:sam przeklinam, choc teraz staram sie robic to jak najrzadziej. nigdy za to nei potrafilem przeklinac przy kobiecie i sie z tego ciesze. poza tym bardzo nie lubie, jesli wlasnie kobieta przeklina. odrzuca mnie to.
Yukasz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Berele Lewartow » 29 gru 2006, 0:55
LiterówkaBabel pisze:Za to powinieneś dostać wp...
Znałem dopóki nie wypiły. Swoja droga,tez tak macie,ze alkohol wzmaga u was chec przeklinania?Babel pisze:czy spotkałes dziewczyny, które w ogole nie używaja przekleństw?
Berele Lewartow
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 29 gru 2006, 1:06
Yukasz
Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 29 gru 2006, 1:08
Przypomniales mi.RóżA pisze:Aaaa, zapomniałem jeszcze dodać, że miejscem gdzie najczęściej przeklinam wcale nie jest szkoła czy też fotel przed komputerem a... boisko. Ileż to razy po nieudanym zagraniu zdarzyło się Wam krzyknąć w niebogłosy [k****]?
TakBerele Lewartow pisze:Swoja droga,tez tak macie,ze alkohol wzmaga u was chec przeklinania?
guru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Void » 29 gru 2006, 1:08
Moje koleżanki z klasy w ogóle nie przeklinają, niezależnie od sytuacjiBabel pisze:czy spotkałes dziewczyny, które w ogole nie używaja przekleństw?
To akurat normalne... W ostatnie wakacje raz mi się film urwał i później kumple mi opowiadali, że stałem koło samochodu, podeszła jakaś dziewczyna i zaczęła coś do mnie mówić a ja nie potafiłem niby wypowiedzieć żadnego normalnego (czyt. nie przekleństwa) słowaBerele Lewartow pisze:Swoja droga,tez tak macie,ze alkohol wzmaga u was chec przeklinania?
Void
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pisakk » 29 gru 2006, 9:57
Pisakk
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio